Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Losi 1/6 Super Baja Rey 2.0 4WD Brushless Desert Truck RTR LOS05021

Losi

Prijs: 969,99
Model: LOS05021T1/T2
Gewenste Kleur:

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Productdetails

De Losi® Super Baja Rey 2.0 met Spektrum ™ Smart is de nieuwe standaard in woestijntrucks op schaal 1/6. Overweldigd en overdreven, tilt de SBR 2.0 het naar het volgende niveau van prestaties en schaaldetails.

Belangrijkste kenmerken

  • Officieel gelicentieerde Method Wheels en BFGoodrich-banden
  • Officieel gelicentieerde Brenthel Trophy Truck Body
  • 50+ MPH Spektrum Firma 8s 1/6 750kv borstelloze motor
  • 3 afzonderlijk gemonteerde LED-lichtbalken
  • Spektrum

In de doos
(1) 1/6 Super Baja Rey 2.0 4WD borstelloze woestijntruck
(1) Spektrum Firma ESC en Motor
(1) Spektrum ™ DX3 ™ -radiosysteem
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
8S Surface LiPo-batterij
Compatibele LiPo-oplader

Kenmerken

  • Gelicentieerde methode Racing Beadlock-wielen
  • Gelicentieerde BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3
  • Batterijlade aan de onderkant
  • Nieuwe Brenthel Body en Cage werken met dubbele reservebanden
  • AVC - Active Vehicle Control System
  • Nieuwe voorwielophangingarmen en schuifassen voor
  • Vering met lange veerweg
  • King Coil-Over Oil Gevulde schokbrekers met nieuwe veren
  • 8S geschikte motor en ESC
  • Langere achterste draagarm met grotere wielbasis
  • Asaangedreven 4wd-aandrijflijn
  • Bijgewerkt HV-geschikte S905 lage schaal stuurservo
  • Nieuwe voorbumper met realistische onderrand en Brenthel-logo
  • Nieuwe stijvere stabilisatorstang vooraan
  • LED lichten
  • Schaal Details
  • Spektrum ™ DX3 ™ radiosysteem

Overzicht
De Losi® Super Baja Rey 2.0 met Spektrum ™ Smart is de nieuwe standaard in woestijntrucks op schaal 1/6. Met krachtige prestaties en ongelooflijke schaal-looks, tilt de SBR 2.0 het naar het volgende niveau! Door het Super Rock Rey-chassis te nemen, ongeveer een inch aan de wielbasis toe te voegen en deze te morphen met de voorkant van de Super Baja Rey, krijg je de geheel nieuwe en verbeterde Super Baja Rey 2.0! Je krijgt het beste van twee werelden! Met de Spektrum Firma ™ SMART 160 Amp 8S ESC en 750kv Firma 1 / 6e 5687 borstelloze motor kun je supersnelheden ontgrendelen. Het onderlaadchassis maakt het vervangen van de batterij een fluitje van een cent. LED-lichtbalken voor en achter houden alles mooi en helder voor offroad-avonturen 's nachts. Bestuurders houden de controle met een DX3 ™ -zender, een Spektrum 6100AT AVC®-ontvanger met stuurprioriteit en officieel gelicentieerde Method Racing Beadlock-wielen en BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3-banden. De carrosserie van de nieuwe Brenthel Trophy Truck is gemodelleerd naar hun eigenlijke racetruck en heeft een agressieve, gedetailleerde uitstraling. De Losi® Super Baja Rey 2.0 is de ultieme woestijntruck met uiterlijk, waanzinnige snelheden, prestaties en Spektrum Smart

Officially Licensed Method Racing Beadlock Wheels

Officieel gelicentieerde Method Racing Beadlock-wielen
Met de nieuwe 17 mm hex-licentie Method Racing Bead Lock-wielen kunt u de band of schuimrubberen inzetstukken vervangen en bijwerken zonder schade aan de band of het wiel.

Officially Licensed BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Officieel gelicentieerde BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3
BFGoodrich staat synoniem voor offroad racen. Nieuwe gelicentieerde bead-lock BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3 banden! Officieler wordt het niet!

Bottom Loading Battery Tray

Batterijlade aan de onderkant
Om de beproevingen en beproevingen van off-road rijden te helpen weerstaan, is de Super Baja Rey woestijntruck voorzien van ons innovatieve onderlaadbatterijsysteem, waarmee u de batterijen kunt vervangen zonder de carrosserie te verwijderen. Vervang de batterij snel en gemakkelijk zonder het lichaam te verwijderen of te worstelen met batterijriemen.

Aluminum Chassis

Aluminium chassis
De basis van de Super Baja Rey 2.0 bestaat uit een 4 mm, geanodiseerde aluminium chassisplaat met een 4 mm bovendek. Voor extra duurzaamheid en prestaties is het geïntegreerd met een realistische rolkooi gemaakt van supersterk composietmateriaal. Of je nu op de whoops slaat, enorme lucht krijgt of gewoon helemaal open staat, het chassis van 4 mm blijft maar om meer vragen!

Officially Licensed Brenthel Trophy Truck Body

Officieel gelicentieerde Brenthel Trophy Truck Body
Nieuwe Brenthel Trophy Truck-carrosserie gemodelleerd naar hun eigenlijke racetruck. De luchtopeningen op de motorkap en de spatborden zorgen voor een agressieve offroad-look.

Scale Details

Schaal Details
Je krijgt ook een voorgevormd interieur met een bestuurder en een bijrijder, die beide een racehelm en harnasdetails hebben. Samen met schaal detailaccenten zoals brandblussers, schokreservoirs, ventilatoren en een krik.

Full Bodied Roll Cage

Volle rolkooi
Net als de 1: 1 woestijntrucks, wordt de Super Baja Rey 2.0 geleverd met een superstijve rolkooi gemaakt van supersterk composietmateriaal dat het uiterlijk en de duurzaamheid van de truck verbetert. Het is geïntegreerd met de 4 mm geanodiseerde aluminium chassisplaat en biedt de ultieme bescherming voor uw truck en elektronica.

New Front Suspension Arms and Slider Front Driveshafts

Nieuwe voorophangingsarmen en schuifassen voor
De voorste draagarmen zijn opnieuw ontworpen op de SBR 2.0 om plaats te bieden aan de voorassen met schuifregelaar. Hierdoor kunnen we meer veerwegen maken, zodat we het ruigste terrein kunnen raken.

Long Travel 4-link Rear Axle

4-link achteras met lange veerweg
Dankzij de Super Baja Rey 2.0-achtervering kan hij enorme klappen en hobbels absorberen met hetzelfde realistische rijgedrag en dezelfde bewegingen als een echte woestijntruck. U krijgt een betere controle en een meer opgesloten gevoel, ongeacht het terrein.

Coil-Over Oil Filled Shocks

Met olie gevulde schokbrekers
King Shocks Long Travel Coil-Over Met olie gevulde schokbrekers met aanslagstoppen kunnen alles aan wat je naar de SBR 2.0 gooit. Van hard pack tot whoops, kleine rollers tot gigantische kickers, deze schokbrekers absorberen het allemaal!

Spektrum Firma Smart 8S - Capable 160A Waterproof ESC

Spektrum Firma Smart 8S - Geschikt voor 160A waterdichte ESC
Firma Smart ESC's doen veel meer dan alleen het vermogen regelen. Ze functioneren als een virtuele ingenieur in uw model en bieden een direct pad naar de essentiële bedrijfsgegevens die u nodig hebt om topprestaties te bereiken. Firma Smart ESC's geven u een extra laag vertrouwen dat uw elektronica allemaal op zijn best werkt.

50+ MPH Spektrum Firma 8S 1/6 750kv Brushless Motor

50+ MPH Spektrum Firma 8S 1/6 750Kv borstelloze motor
De borstelloze Spektrum Firma 4-polige 750Kv 550-motor levert uitstekend vermogen (50+ MPH) op 8S LiPo (niet inbegrepen).

Longer Wheelbase and Rear Trailing Arm

Langere wielbasis en achterste draagarm
Nieuwe, langere achterste draagarmen vergroten de wielbasis en zorgen voor stabiliteit op ruw terrein bij hoge snelheden. Dit biedt ook extra afstelmogelijkheden voor de ophanging

4X4 Driveline with Adjustable Differentials

4X4-aandrijflijn met instelbare differentiëlen
De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een geweldige tractie. Bovendien kunnen de voor-, midden- en achterdifferentiëlen worden afgesteld, waardoor het vermogen tussen de voor- en achteraandrijving kan worden aangepast. De stroom loopt gelijkmatig van voren naar achteren af en de truck zal van punt naar punt harder uit de bochten rijden. Met de instelbare differentiëlen kunt u uw truck inschakelen voor maximale prestaties en tractie.

Large Scale Steering Servo

Grootschalige stuurservo
De nieuwe Spektrum S905 HV-geschikte waterdichte servo werkt de SBR 2.0 bij. Het enorme koppel van deze servo houdt je in de goede richting.

Dual Spare Tires

Dubbele reservebanden
Een band uitblazen op de lekke banden? Maak je geen zorgen. De SBR 2.0 is uitgerust met functionele dubbele reservebanden. Voeg eenvoudig de band toe en ga terug naar het terrein.

Front Grill Mounted LED Lights

LED-verlichting aan de voorkant
Het plezier houdt niet op, zelfs niet als de zon ondergaat met de Super Baja Rey 2.0. Briljante LED-lampjes die in de voorgrill zijn geïntegreerd, geven meer dan voldoende verlichting om 's nachts te rennen.

Front Roll Cage Mounted LED Lights

Voorste rolkooi gemonteerde LED-verlichting
De LED's stoppen niet alleen bij de frontgrill, ook wordt er een grotere set bovenop de rolkooi gemonteerd net onder de daklijn.

Rear Roll Cage Mounted LED Lights

Achter rolkooi gemonteerde LED-verlichting
Blijf de nacht verlichten, zelfs nadat je door de concurrentie bent opgeblazen.

Spektrum<sup>™</sup> DX3<sup>™</sup> Radio System

Spektrum ™ DX3 ™ radiosysteem
Het Spektrum ™ DX3 ™ -radiosysteem biedt geavanceerde functies zoals AVC-bediening, een 3-standen gasklepbegrenzingsschakelaar en rijafstelling.

The Full-Throttle Freedom of AVC<sup>®</sup> TechnologyAVC Logo

 

 

 

 

 

 

 

De volledige vrijheid van AVC®-technologie

Het ingebouwde AVC®-tractiecontrolesysteem (Active Vehicle Control®) van de ontvanger werkt achter de schermen en voert honderden gas- en stuuraanpassingen per seconde uit, zodat meer van het motorvermogen wordt omgezet in ballistische snelheid en acceleratie in plaats van alleen maar rondvliegend vuil. Het AVC-systeem, waarvoor patent is aangevraagd, voegt een prestatieniveau toe dat simpelweg niet te vinden is bij een voertuig van een andere fabrikant dan Horizon Hobby. Net als tractiecontrole in uw volledige voertuig, kunt u het systeem direct in- of uitschakelen en het stabiliteitsniveau aanpassen aan de rijomstandigheden. Elk RC-voertuig kan snel gaan en met AVC kun je sneller gaan met behoud van optimale stabiliteit onder alle rijomstandigheden.

Approximate Assembly Time Less than one hour
Ball Bearings Full set
Battery Sold Separately
Body One-piece trimmed and painted
Brakes Integral with ESC
Charger Sold Separately
Chassis 4mm 6061-T6 Aluminum Plate
Completion Level Ready-To-Run
Differential Bevel Gear, Sealed
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Final Drive Ratio 8.22:1
Front Track 16.3" (414mm)
Power Type Electric
Gear Pitch 1.5M
Ground Clearance 3.5" (89mm)
Internal Gear Ratio 4.88:1
Motor Type Brushless
Pinion 19T
Product Height 12" (305 mm)
Product Length 35" (889 mm)
Product Weight 21.6 (9.8kg) without battery
Product Width 15.6" (396 mm)
Radio Included
Rear Track 16.1" (408.9mm)
Receiver Included
Scale 1/6
Servos Included
Shock Type Coil-Over Oil Filled Long Travel Aluminum Body
Speed Control Included
Spur Gear 37T Spur Gear, 18/24 Compound Gear
Suspension Front, Long Travel Independent, Rear, 4-Link Solid Axle
Vehicle Type Desert Truck
Water-Resistant Yes
Wheelbase 20.2" (513mm)

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi 1/6 Super Baja Rey 2.0 4WD Brushless Desert Truck RTR LOS05021

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Losi

Losi, het perfecte merk van Horizon Hobby. Nagenoeg onverwoestbaar en met de allernieuwste technieken.

Artikelnaam: Losi 1/6 Super Baja Rey 2.0 4WD Brushless Desert Truck RTR LOS05021

Prijs: 969,99

Model: LOS05021T1/T2

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: