Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Losi Black Rhino Ford Raptor Baja Rey 1/10th 4wd DT RTR (LOS03020T2)

Losi

Prijs: 539,99
Model: LOS03020T2

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Ford Raptor Baja Rey: 1/10 4WD

Belangrijkste kenmerken
Officieel goedgekeurde Ford-carrosseriepanelen en trimschema's
Over de top schaal details, waaronder aangepaste body, 4-link vering en meer.
Dynamite® 3800Kv borstelloos voedingssysteem
Lange slag 4-link Live achteras
Lange slag onafhankelijke A-arm voorwielophanging
Gemakkelijke toegang Motor
Batterij achteraan laden
Verzegelde Metal-Gear transmissie en Diffs
Coil-over olie gevulde schokbrekers
Waterdichte elektronica
Opschroefbare lichaamspanelen en gedetailleerd interieur
LED-lichtbalk (voor en achter)
Aluminium chassis
Full-size reserveband
Spektrum™ DX2E Active™ -radiosysteem
AVC Traction Control

Nodig om te voltooien
2S of 3S Hardcase LiPo-batterij met EC3- of IC3-connector
Verbeterde LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) Ford Raptor Baja Rey: 1/10 4WD RTR Desert Truck
(1) Spektrum™ 6-kanaals DSMR® AVC Surface-ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ 9KG 23T waterdichte servo (geïnstalleerd)
(1) Dynamite® Fuze™ 130A Sensorloos, borstelloos, waterdicht, ESC (geïnstalleerd)
(1) Dynamite® Fuze™ 550 borstelloze motor 3800Kv (geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ DX2E 2,4 GHz-zender
(4) AA-batterijen (voor zender)
(1) Producthandleiding

Overzicht
De Losi® Ford Raptor Baja Rey® is de meest authentiek uitziende Desert Truck op de markt met de prestaties en duurzaamheid van een raceauto. Officieel goedgekeurd, is deze uitgerust met een Dynamite® 3800Kv borstelloos voedingssysteem, evenals een solide achteras, onafhankelijke voorwielophanging en rolkooi met rechtop staande schokken, zodat u over alle soorten rotsachtig off-road terrein kunt scheuren. En u doet dat met de vol-gas vrijheid die alleen AVC®-technologie kan bieden. Net als de Ford Raptor op volledige schaal, kunt u dankzij de ingebouwde tractiecontrole door de woestijn vliegen met snelheden van meer dan 50 km / u, terwijl u volledige controle hebt en volledig bent ingebeld. U krijgt een authentieke off-road race-ervaring met spuitgegoten details, licht balken en twee goedgekeurde trimschema's. De Ford Raptor Baja Rey heeft net de lat nog hoger gelegd.

Officieel gelicentieerde Ford Trim-schema'sOfficially Licensed Ford Trim Schemes
Officieel gelicentieerde Ford Raptor carrosseriepanelen, goedgekeurde Black Rhino Wheels en King Shocks trimschema's brengen authentieke schaaldetails naar de Ford Raptor Baja Rey. Deze zullen ervoor zorgen dat racers dubbele takes doen als ze het tegen elkaar opnemen.

 

 

 

 

Officieel goedgekeurde Ford-carrosseriepanelenOfficially Licensed Ford Body Panels
De Ford Raptor Baja Rey heeft de look en feel van zijn tegenhangers in de echte wereld op manieren die je je nooit had voorgesteld. De carrosseriepanelen leggen het ontwerp van alles vast tot in het kleinste detail.

 

 

 

 

 

Spuitgegoten grillInjection Molded Grill
De look zou niet compleet zijn zonder de iconische spuitgegoten grill. Elk detail van Ford's instant klassieke ontwerp is vertegenwoordigd.

 

 

 

 

 

Spuitgiet Hood scoopInjection Molded Hood Scoop
De Raptor staat bekend om zijn motorkapscoops en je kunt ze niet missen op de Ford Raptor Baja Rey. Dit zijn de details waardoor 1: 1-enthousiasten gek worden en we hebben ze hier op een rijtje.

 

 

 

 

 

Nieuwe voorbumperNew Front Bumper
De voorkant van de bumper is een ontwerp op maat om die realistische touch toe te voegen.

 

 

 

 

 

Black Rhino WheelsBlack Rhino Wheels
Deze robuuste monsters zijn ontworpen voor truck- en SUV-fans en kunnen elk terrein aan. Ze zijn perfect gerepliceerd op de Ford Raptor Baja Rey en zullen zeker een glimlach opbrengen bij elke 1: 1 liefhebber.

 

 

 

 

 

Dynamite® 3800Kv borstelloos voedingssysteemDynamite® 3800Kv Brushless Power System
De truck is uitgerust met een Dynamite Fuze ™ 3800Kv borstelloze motor en een waterdichte 130A ESC. Deze krachtige combinatie kan 2S- of 3S LiPo-batterijen (los verkrijgbaar) aan en stelt u in staat om door het landschap te rijden met snelheden tot 50 mph.

 

 

 

 

Lange slag 4-link Live achterasLong Travel 4-link Live Rear Axle
De achterwielophanging van de Ford Raptor Baja Rey maakt het mogelijk enorme haperingen en stoten op te nemen met dezelfde realistische handling en beweging van een complete woestijnvrachtwagen. Je krijgt betere controle en een meer vast gevoel, ongeacht het terrein.

 

 

 

 

Lange slag onafhankelijke A-arm voorwielophangingLong Travel Independent A-Arm Front Suspension
De onafhankelijke A-arm-ophanging aan de voorzijde is met zorg ontworpen en laat de Ford Raptor Baja Rey met vertrouwen over het terrein scheuren. Door volledig onafhankelijke ophanging te hebben, kan elke zijde daarop reageren, voor meer controle en preciezere besturing en bediening.

 

 

 

 

Gemakkelijke toegang MotorEasy-Access Motor
Dankzij het unieke ontwerp van het chassis kan de Dynamite Fuze ™ 3800Kv borstelloze motor zonder problemen worden gebruikt. Bestuurders verwijderen eenvoudigweg drie schroeven aan de onderkant van het chassis en ze kunnen dan moeiteloos schakelen en de motor onderhouden.

 

 

 

Batterij achteraan ladenRear-Loading Battery
De innovatieve functie om de accu aan de achterzijde te laden, maakt het mogelijk om de accu snel, gemakkelijk en zonder het ongemak van het verwijderen van de behuizing te vervangen.

 

 

 

 

 

Verzegelde Metal-Gear transmissie en DiffsSealed Metal-Gear Transmission and Diffs
De single-speed transmissie, evenals de front en center diffs, zijn verzegeld tegen de elementen en ontworpen om het misbruik van een borstelloze motor met hoge output en bestraffend terrein aan te kunnen. MOD 1 versnellingen verhogen de duurzaamheid van dit woestijnbeest verder. Dankzij de instelbaarheid van drie diffs kunnen bestuurders hun Ford Raptor Baja Rey instellen op elk circuit.

 

 

 

 

Open differentieelOpen Differential
De bestuurder houdt de controle in de hand tijdens strakke bochten en verdeelt het vermogen over de banden op een manier die ervoor zorgt dat u zelfverzekerd bochten kunt maken.

 

 

 

 

Coil-over olie gevulde schokbrekersCoil-over Oil-Filled Shocks
De schokbrekers met lange veerweg doen fantastisch werk door de energie op te nemen van grote hobbels en sprongen. Ze zijn ook voorzien van van schroefdraad voorziene schokbreker lichamen met instelkraag zodat u de voorbelastingsinstellingen van de spiraalveren kunt verfijnen. Externe aanslag zorgt voor zachte landingen op de moeilijkste oppervlakken.

 

 

 

 

Waterdichte elektronicaWaterproof Electronics
De woestijntruck van Baja Rey is geladen met waterdichte elektronica, waaronder de ontvanger, servo en ESC. Alles is verzegeld tegen de elementen waardoor je kunt spetteren in de regen, in de modder kunt draaien en sporen in de sneeuw kunt maken. Het is full-throttle vrijheid om op elk moment te draaien, regen of zonneschijn.

 

 

 

Opschroefbare lichaamspanelen en gedetailleerd interieurBolt-On Body Panels and Detailed Interior
De vierdelige, opboutbare carrosseriepanelen geven de truck een authentieke fabriekslook. Het elimineren van de behoefte aan body-posts die de schaal van de schaal bederven, deze panelen zijn van polycarbonaat voor ongelooflijke duurzaamheid en robuuste mooie looks. Je krijgt ook een gegoten interieur met een coureur en ruiterfiguur, beide met de details van de sportracehelm en harnas.

 

 

 

 

LED-lichtbalk (voorzijde)LED Light Bar (Front)
Het plezier stopt niet, zelfs wanneer de zon ondergaat met de Ford Raptor Baja Rey. Een briljante LED-verlichting op de geïntegreerde lichtbalk wierp meer dan voldoende verlichting voor 's nachts. Bovendien stellen de op het lichaam gemonteerde LED's slechts een kleine vraag aan de batterij zodat u de hele nacht buiten kunt blijven!

 

 

 

 

LED-lichtbalk (achter)LED Light Bar (Rear)
Net zo belangrijk als de voorlichten, kunt u met de rode achterlichten de richting van de truck bepalen, zelfs in de donkerste nacht.

 

 

 

 

 

Aluminium chassisAluminum Chassis
De basis van de Baja Rey bestaat uit een 3,5 mm, hard geanodiseerde aluminium chassisplaat met een 3,5 mm bovendek. Voor extra duurzaamheid en prestaties is het geïntegreerd in een realistische rolkooi van supersterk composietmateriaal. Of je nu op de gillen slaat, enorme lucht krijgt of gewoon wijd open staat, het 3.5 mm-chassis blijft maar vragen om meer!

 

 

 

Full-size reservebandFull-Size Spare Tire
Blaas een band uit op de flats? Maak je geen zorgen. Het volledig functionele reservewiel voegt niet alleen een authentieke schaallook toe aan de Ford Raptor Baja Rey, maar dient ook als een echte reserve. Voeg eenvoudig de band toe en ga terug naar het terrein.

 

 

 

 

Spektrum™ DX2E Active™ -radiosysteemSpektrum™ DX2E Active™ Radio System
Het Spektrum ™ DX2e Active ™ -radiosysteem biedt geavanceerde functies, zoals AVC-bediening, een drieweg gasklep-begrenzingsschakelaar en rijregelaar. Het heeft ook een uitbreidingspoort waarmee je de Spektrum-snelheidsmeter of een Bluetooth-module en telefoonbevestiging kunt toevoegen om de Spektrum Dashboard-app te gebruiken.

 

 

 

 

De full-throttle vrijheid van AVC®-technologieThe Full-Throttle Freedom of AVC® Technology
Het ingebouwde AVC® (Active Vehicle Control®) tractiecontrolesysteem van de ontvanger werkt achter de schermen, waardoor honderden gas- en stuuraanpassingen per seconde worden uitgevoerd, zodat meer vermogen van de motor wordt omgezet in ballistische snelheid en versnelling in plaats van alleen maar rondvliegend vuil. Het AVC-systeem waarop patent is aangevraagd, voegt een prestatieniveau toe dat eenvoudig niet te vinden is met voertuigen van een andere fabrikant dan Horizon Hobby. Zoals tractiecontrole in uw full-scale voertuig, kunt u het systeem direct activeren of deactiveren en de mate van stabiliteit aanpassen aan de rijomstandigheden. Elk RC-voertuig kan snel rijden en met AVC kunt u sneller gaan terwijl de optimale stabiliteit in alle rijomstandigheden behouden blijft.

 

Ford Raptor Baja Rey: 1/10 4WD

Approximate Assembly Time: No assembly required
Ball Bearings: Full set
Batteries: One 2 or 3S at least 5000mAh hardcase LiPo required
Battery Dimensions: 5.45 x 1.81 x 0.98" (138.5 x 46 x 25mm)
Body: Four piece screen printed 2018 Ford Raptor licensed body
Charger: Required, compatible with selected battery
Chassis: 0.12" (3mm) thick aluminum
Completion Level: Ready-To-Run
Differential: Sealed front and center diffs can be tuned with different weight fluids, locked rear diff
Drivetrain: 4WD Shaft Drive
Final Drive Ratio: 10.99:1
Gear Pitch: 1.0 Module
Ground Clearance: 2.2" (55mm)
Height: 7.6" (190mm)
Internal Gear Ratio: 3.8:1
Length: 21.6" (540mm)
Motor Size: 550
Motor Type: Brushless, non-sensored 550 size
Pinion: 13T
Radio: Spektrum DX2E transmitter with 6-ch DSMR AVC surface receiver
Servos: Waterproof metal gear steering servo
Shock Type: Oil-filled, front 3.9" (100mm), 4.8" (122mm) rear
Size/Scale: 1/10
Speed Control: Dynamite Fuze 130A
Spur Gear: 40T
Suspension: Front, independent, Rear 4-link
Tire Compound: Medium
Tire Diameter: 4.45" (113mm)
Tire Tread: Desert Claws
Track: 11.6" (295mm), distance between outer edges of tires measured side-to-side
Vehicle Type: Desert Truck
Water-Resistant: Yes
Weight: 6.1 lbs (2.8kg)
Wheel Diameter: Outer, 2.2" (56mm), Inner 3.0" (76mm)
Wheel Type: Black Rhino Alpine
Wheel Width: 2.3" (58.4mm)
Wheelbase: 14.6" (370mmm)
Width: 12.6" (320mm)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi Black Rhino Ford Raptor Baja Rey 1/10th 4wd DT RTR (LOS03020T2)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Losi

Losi, het perfecte merk van Horizon Hobby. Nagenoeg onverwoestbaar en met de allernieuwste technieken.

Artikelnaam: Losi Black Rhino Ford Raptor Baja Rey 1/10th 4wd DT RTR (LOS03020T2)

Prijs: 539,99

Model: LOS03020T2

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: