Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

ProBoat 36" Sonicwake, Blauw/Wit, Self-Right Deep-V Brushless RTR (PRB08032T1)

Prijs: 469,99
Model: PRB08032T1

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Met de Pro Boat® Sonicwake 36-Inch zelfrichtende Deep-V kunnen zelfs de meest turbulente wateren in seconden worden getemd. Met een topsnelheid van 80 km / u kan eenvoudig worden vastgesteld - deze Deep-V is gemaakt voor volgas. De watergekoelde 4-polige borstelloze motor van 1900 kV zet het water aan, terwijl de metalen aandrijvingen met een hoog koppel, en de waterdichte stuurbekrachtiging de controle houden. Dankzij de geïntegreerde zelfoprichtende functie, die de boot binnen enkele seconden weer omhoog kantelt, houdt u de boot consequent op koers. Ongeacht je vaardigheid, de Sonicwake biedt alles wat experts en beginners willen in een Deep-V.

Nodig om te voltooien
(4) AA-batterijen
(2) 50C + 2S-3S LiPo-batterijen met EC5 ™ -aansluiting
(1) Dual LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) Sonicwake 36-inch zelfrichtende Deep-V
(1) Spektrum™ STX2 ™ 2,4 GHz FHSS-radio
(1) Bootstand

Meedogenloos snel Unbarmherzig Schnell
De Sonicwake 36-Inch zelfrichtende Deep-V beschikt over een 4-polige 1900KV watergekoelde borstelloze Dynamite®-motor die de boot snelheden van meer dan 80 km / h kan brengen.

 

 

 

 

 

Ontwerp met zelfoprichtende romp Selbstaufrichtendes Rumpf-Design

Ontworpen om zo stevig mogelijk te zijn, met een zelfoprichtende functie, als je hem om laat slaan. In tegenstelling tot andere boten heeft de zelfrechtse functie geen stroom nodig. Geef het een paar seconden en de vloedkamer wordt automatisch gevuld met water. Zodra de boot vooruit gaat, verlaat het water de vloedkamer.

 

 

 

Betrouwbare controle Zuverlässige Kontrolle
De zeer sterke aluminium gemaakte roeren, beugels en steunbeugel zorgen voor een betrouwbare krachtverdeling. Stijlvolle zwart geanodiseerde onderdelen zijn in het oog springend en beschermd tegen corrosie.

 

 

 

 

Uitgebreid gebruik Erweiterter Betrieb
De Sonicwake wordt standaard geleverd met een Spektrum™ STX2® 2-kanaals 2,4 GHz FHSS afstandsbedieningssysteem en bevat de volledig afgedichte en waterdichte MRX200-ontvanger.

 

 

 

 

Verzegelde kap Versiegelte Kabinenhaube
Schroefdraadschroeven met schroefdraad maken het gemakkelijk om de kap op en af te nemen en de toegang tot de romp en elektronica te vergemakkelijken. Een schuimafdichting rond de overkapping voorkomt dat water de romp overspoelt.

 

 

Sonicwake 36-inch Self-Righting Deep-V

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Pro Boat ProBoat 36" Sonicwake, Blauw/Wit, Self-Right Deep-V Brushless RTR (PRB08032T1)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Pro Boat

Pro Boat, het merk voor uw spannende bootbeleving

Artikelnaam: ProBoat 36" Sonicwake, Blauw/Wit, Self-Right Deep-V Brushless RTR (PRB08032T1)

Prijs: 469,99

Model: PRB08032T1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: