Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Categorieën
Schaduw

RPM81722 Achter A-armen voor de ARRMA 6S (V5 & EXB) lijn van voertuigen

RPM

Prijs: 19,95
Model: RPM81722

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

RPM81722 Achter A-armen voor de ARRMA 6S (V5 & EXB) lijn van voertuigen

Snelle opmerkingen:
- voorraadvervangende a-armen voor V5 / EXB-modellen (zie "Versie-opmerkingen" hieronder)
- extra schokbevestigingsgat voor extra veelzijdigheid van de ophanging
- past op de meeste 6S-versiemodellen (zie "Versie-opmerkingen" hieronder)
- verkocht als één linkerachter- en één rechterachter A-arm in elk pakket

Beschrijving
RPM A-armen achter voor 6S V5 / EXB-edities van de ARRMA Kraton, Notorious, Talion, Fireteam & Outcast zijn een geheel nieuw ontwerp. De ontwerpwijzigingen zijn geschikt voor wijzigingen die zijn aangebracht door ARRMA voor V5- en EXB-versies van deze voertuigen, hoewel ze omgekeerd compatibel zijn voor oudere modellen (zie "Versie-opmerkingen").

Onze A-armen zijn aanzienlijk steviger dan onze originele 6S-versie A-armen. De steunbalken zijn 30% dikker, wat de duurzaamheid en sterkte verbetert en de flex vermindert. Minder flex staat gelijk aan meer voorspelbare prestaties en handling van de ophanging. We hebben ook een tweede schokbevestigingsgat verder buitenboord toegevoegd. Deze extra positie zorgt voor een lager profiel ophanging. De schokken liggen iets verder naar beneden, waardoor de rijhoogte daalt voor een lager zwaartepunt. Een lager zwaartepunt staat gelijk aan hogere bochtsnelheden.

RPM A-armen zijn gevormd uit onze bijna onverwoestbare mix van nylon van technische kwaliteit voor prestaties waarop u kunt vertrouwen wanneer de omstandigheden het slechtst zijn!

Technische opmerkingen: RPM ARRMA Kraton, Talion, Notorious, Fireteam & Outcast A-armen worden per paar verkocht (1 – links en 1 – rechts) in elk pakket. Onze A-armen vervangen ARRMA #ARA330654.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over RPM RPM81722 Achter A-armen voor de ARRMA 6S (V5 & EXB) lijn van voertuigen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over RPM

RPM is een Amerikaanse fabrikant die gespecialiseerd is op het gebied van speciale componenten voor veel modellen.Helaas is de levertijd soms langer.

Artikelnaam: RPM81722 Achter A-armen voor de ARRMA 6S (V5 & EXB) lijn van voertuigen

Prijs: 19,95

Model: RPM81722

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: