Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SkyRC GSM020 GPS

SkyRC GSM020 GPS
Prijs: 84,95
Model: SK-500023-01

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

SkyRC GSM020 GPS

Hoe vaak heb je buddy bespot dat je opschepte dat je RC-machine meer dan 100 bla-bla-mph gaat? We gokken te vaak. Er zijn dus weinig manieren om te bewijzen dat uw RC-auto of -vliegtuig de snelste op aarde is. Nu levert SkyRC een GNSS-prestatieanalyse-app met app in een betaalbaar en compact ontwerp. RC goeroes hebben nu een geavanceerde meter om de algehele prestaties van hun RC-gadgets nauwkeurig te meten. Gebruik gewoon een app op uw smartphone, maak hem vast aan uw auto en houd de snelheid bij. U kunt op bijna elk RC-voertuig monteren en het doet veel meer dan alleen de weergavesnelheid.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Sky RC SkyRC GSM020 GPS

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: