Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Alleen DXS-zender (SPMR1010)

Spektrum

Prijs: 109,99
Model: SPMR1010

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Kenmerken

  • Spektrum ™ DXS-systeem zender
  • Ondersteunt Spektrum ™ Smart Technology voor Smart ESC en Smart LiPo accutelemetrie
  • Zender-LED's geven Smart LiPo-vliegbatterijstatus weer voor eenvoudige spanningsbewaking - een primeur in de branche!
  • Bewezen ergonomisch ontwerp is geoptimaliseerd voor comfort en nauwkeurige, moeiteloze bediening
  • Biedt mogelijkheden voor draadloze trainersystemen met optionele SRXL2 ™ DSMX® Remote Receiver (apart verkrijgbaar)
  • Registratie en updates zijn mogelijk via een pc met optionele USB-programmeerkabel (apart verkrijgbaar)
  • Zender is geconfigureerd om de voordelen van SAFE®-technologie te bieden met compatibele met SAFE uitgeruste ontvangers
  • DXS-zender is volledig compatibel met andere Spektrum ™ DSMX®-systemen

Overzicht
Voor elke RC-vluchtliefhebber die op zoek is naar de perfecte balans tussen zuinigheid en innovatieve, hoogwaardige functies, combineren de 7-kanaals Spektrum ™ DXS-radio en de AR410 4-kanaals ontvanger het ideale systeem. Het biedt volledige reikwijdte, veilige DSMX®-interferentieweerstand, geavanceerde telemetriemogelijkheden en bewezen zenderergonomie voor moeiteloos vliegen. De vereenvoudigde installatie van de DXS brengt u ook sneller in de lucht, met minder tijd die nodig is voor voorbereiding en programmering.

Nodig om te voltooien
(4) AA-alkalinebatterijen

Wat zit er in de doos?
(1) Spektrum ™ DXS 7-kanaals DSMX® radiozender
(1) Producthandleiding

DSMX<sup>®</sup> TECHNOLOGY

DSMX®-TECHNOLOGIE
De DXS-zender is gebouwd rond de beproefde Spektrum ™ DSMX® 2,4 GHz frequentie-agile technologie - de meest geavanceerde RC-technologie met gespreid spectrum tot nu toe. Door de behendigheid van unieke frequentieverschuivingen toe te voegen aan de superieure interferentieweerstand van een breedbandsignaal, en door die verschuivingen te beperken tot een kleiner deel van de 2,4 GHz-band, bieden DSMX-zenders on-channel interferentiebescherming die ongeëvenaard is.

ERGONOMIC DESIGN

ERGONOMISCH ONTWERP
Gewichtsverdeling, schakelaarplaatsing en trimschakelaarposities zijn geoptimaliseerd voor comfort en moeiteloze bediening. Een geïntegreerd handvat en nekbandhaak zijn inbegrepen voor gemakkelijk dragen. Poorten zijn voorzien in het achterste batterijcompartiment voor het gebruik van optionele draadloze trainer en pc-programmeermogelijkheden. De SRXL2 ™ DSMX® Remote Receiver (apart verkrijgbaar) is vereist voor ondersteuning van draadloze trainers. Registratie en firmware-updates zijn mogelijk vanaf uw pc door de software te downloaden van de DXS-productpagina op SpektrumRC.com en de USB-programmeerkabel te gebruiken (apart verkrijgbaar).

FLIGHT PACK VOLTAGE MONITOR

SPANNINGSMONITOR VAN HET VLUCHTPAKKET
Ontvang essentiële statusinformatie over de vluchtaccu's in één oogopslag van de DXS-zender wanneer u deze gebruikt met Smart Avian ™ ESC's en Smart LiPo-batterijen (apart verkrijgbaar). Vier groene LED's aan de voorkant van de zender geven het spanningsniveau van de vliegaccu aan. Bij normaal gebruik met een Smart ESC en Smart-batterij brandt slechts één van de LED's als de batterij bijna leeg is. Twee lichten op om een half opgeladen batterij aan te geven, drie lichten op als de batterij tussen half en volledig is opgeladen, en alle vier lichten op wanneer de vliegaccu volledig is opgeladen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Alleen DXS-zender (SPMR1010)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: