Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

AR8020T 8-Channel Telemetry Receiver SPMAR8020T

AR8020T 8-Channel Telemetry Receiver SPMAR8020T

Spektrum

Prijs: 99,99
Model: SPMAR8020T

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Overzicht
De Spektrum "AR8020T 8-kanaals ontvanger is een DSM2® en DSMX®-geschikte ontvanger met een compacte vorm voor een breed scala aan vliegtuigen. Hij heeft telemetrie met volledig bereik, een geïntegreerde barometer voor het aangeven van hoogte en Vario-telemetriegegevens. De XBUS- en temperatuurverbinding kan worden gebruikt om extra telemetriesensoren te gebruiken, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Het heeft ook een SRXL2-aansluiting voor een SRXL2-ontvanger (afzonderlijk verkrijgbaar) om extra HF-padredundantie toe te voegen. Een SRXL2 / Bind / Program / Batt-Servo-Header is beschikbaar om slimme apparaten aan te sluiten, de ontvanger te programmeren en bij te werken, te binden met een traditionele bindstekker of een batterij aan te sluiten. De AR8020T heeft ook een bindknop voor eenvoudig binden zonder een stekker en biedt zowel SmartSafe-technologie als Hold Last Command, evenals vooraf ingestelde failsafe varianten die worden bepaald door verdere programmering kan worden gemaakt. Bovendien is de gasleidingaansluiting direct compatibel met Smart ESC.

Let op: De Spektrum-zenders DX7S en DX8 Gen 1 geven geen hoogte- of variometer-telemetrie weer met de AR8020T-ontvanger.
Functies
Compatibel met alle Spektrum DSM2- en DSMX-zenders
Het compacte ontwerp past op de meeste modellen, van parkflyerformaat tot grote modellen
Met telemetrie met volledig bereik, geïntegreerde barometer voor het leveren van hoogte- en vario-telemetriegegevens zonder extra sensoren
De bindknop zorgt voor eenvoudig binden en elimineert de noodzaak om een ​​bindplug te gebruiken
Twee externe antennes zorgen voor een veilige RF-dekking vanuit alle hoeken van het vliegtuig
Extra redundantie van het RF-pad met een extra SRXL2-ontvanger (SPM9747 of SPM4651, apart verkrijgbaar)
In combinatie met een Spektrum Smart ESC, voorbereid voor ONE-WIRE telemetriegegevens zonder het gebruik van extra modules, verbindingen en kabels
Eindpin-uitgangspennen voor eenvoudige en compacte installatie
Geavanceerde programmering voor het instellen van individuele failsafe-parameters per kanaal en meer

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum AR8020T 8-Channel Telemetry Receiver SPMAR8020T

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: