Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

DSMX SRXL2 Remote Receiver (SPM9747)

DSMX SRXL2 Remote Receiver (SPM9747)

Spektrum

Prijs: 45,99
Model: SPM9747

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Slimme technologie - Meer verbonden voor meer vertrouwen en controle

Spektrum ™ Smart Technology gaat over het bieden van een hogere verbinding met uw hobby. Het is een ecosysteem dat u volledige controle geeft en tegelijkertijd essentiële componenten van uw model eenvoudiger dan ooit maakt. Slimme technologie zorgt ervoor dat alle elektronica van uw model naadloos samenwerkt voor de grootste efficiëntie en prestaties. Het houdt u op de hoogte van de status van elk onderdeel, verhoogt uw vertrouwen in de mogelijkheden en maakt uw hele systeem responsiever en gebruiksvriendelijker.

Spectrumradio's met Smart-functies kunnen firmware-updates direct downloaden via Wi-Fi en via Bluetooth compatibele radio's omwisselen met compatibele radio's. Smart Smart Chargers - sluit gewoon uw pack aan en druk op "Start". Spectrum Smart LiPo-batterijen hebben een ingebouwde microchip die hiermee opneemt en communiceert. Smart IC ™ -serieconnectoren bieden innovatieve datadraadoverdracht tussen slimme componenten met een enkele verbinding. Ten slotte leveren Smart ESC's geen stroom maar elimineren ze het gedoe van het uitvoeren van telemetrie. De dagen van het installeren en aansluiten van meerdere draden, sensoren, modules en koppelingen zijn voorbij.
Overzicht

De Spektrum SPM9747 DSMX SRXL2 externe ontvanger wordt gebruikt om extra paddiversiteit te bieden met behulp van de gepatenteerde MultiLink-technologie van Spectrum om gereflecteerde signaalvervaging en polariserende blinde vlekken op grote afstand van de zender te voorkomen. De Spektrum SPM9747 SRXL2 is compatibel met alle ontvangers die SRXL2 externe ontvangers gebruiken (4-pins connector). Het heeft een geïntegreerd antenne-ontwerp in de behuizing voor eenvoudige installatie en zorgeloze prestaties.
features

    SRXL2-technologie
    Geïntegreerd antenne-ontwerp voor eenvoudige installatie
    Compatibel met DSMX en DSM2

    lichtgewicht
    22ms en 11ms compatibel
    Inclusief 12 inch extensie (andere lengtes zijn beschikbaar)

SRXL2-technologie

SRXL2 is een krachtig bidirectioneel communicatieprotocol dat de snelheid, beveiliging en beveiliging van gegevensoverdracht tussen uw radiosysteem en compatibele apparaten aan boord verbetert. U zult genieten van responsievere telemetrie die kan worden aangepast aan uw behoeften. Wilt u meer weten over SRXL2? Ga naar de SRXL2-startpagina.

 
Geïntegreerd antenne-ontwerp

De SPM9747 DSMX SRXL2 externe ontvanger heeft een geïntegreerd antenne-ontwerp dat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt en zorgen voor antennes wegneemt.

Opmerking: De SPM9747 DSMX SRXL2 externe ontvanger is niet compatibel met ontvangers die 3-draads externe ontvangers gebruiken. De hoofdontvanger moet compatibel zijn met een 4-draads SRXL2-ontvanger op afstand. De SPM9747 is compatibel met ontvangers met SRXL2 als de AR637T en AR6610T ontvangers

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum DSMX SRXL2 Remote Receiver (SPM9747)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: