Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

NX6 6-kanaals zender, Internationaal SPMR6775EU

Spektrum

Prijs: 389,99
Model: SPMR6775EU

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Productdetails

De NX6 is een evolutie in Spektrum ™ -luchtradio's die voor het eerst de connectiviteits- en telemetrievoordelen van Smart Technology in een 6-kanaals zender inbouwt. Het is perfect voor elke piloot die eenvoudig programmeren en geavanceerde functies wil.

Belangrijkste kenmerken$
3,2 inch kleurenscherm met hoge resolutie en achtergrondverlichting
Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie, modeldownloads en firmware-updates
Smart Technology-compatibiliteit uit de hand
USB-poort voor opladen en gegevensoverdracht, en voor gebruik met elke simulator die USB-gamecontrollers ondersteunt (inclusief de RealFlight® RC Flight Simulator)
Dubbele diversitysantenne

In de doos
(1) Spektrum ™ NX6 6-kanaals DSMX®-zender
(1) 3,7 V 2000 mAh 1S lithium-ion zenderbatterij
(1) Micro-USB-kabel
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
Compatibele Spektrum ™ -ontvanger

Functies

  • Verlicht 3,2-inch kleurendisplay met hoge resolutie
  • WLAN-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie, modeldownloads en firmware-updates.
  • Compatibel met slimme technologie uit de fabriek
  • Inclusief 3.7V 2000mAh 1S lithium-ion zenderbatterij
  • Geïntegreerde seriële poort ter ondersteuning van modules van derden
  • USB-poort voor opladen, gegevensoverdracht en gebruik met elke simulator die USB-gamecontrollers ondersteunt (inclusief de RealFlight® RC-vluchtsimulator)
  • Opklapbare antenne
  • Diversityantennes

Overzicht
De NX6 2,4 GHz DSMX®-afstandsbediening is een verdere ontwikkeling van de Spektrum ™ vluchtafstandsbedieningen voor beginners en gevorderde piloten. Het is de eerste 6-kanaals afstandsbediening in de Spektrum-serie, die af fabriek volledig compatibel is met Smart-technologie. Verbind uw NX6 met Spektrum Smart-batterijen en Smart Avian ™ -controllers en ervaar de voordelen van de nieuwste connectiviteit en telemetrie.

De WiFi-mogelijkheid van de NX6-zender biedt u nog meer praktische connectiviteit! Voer de productregistratie rechtstreeks op de zender uit en ontvang automatisch firmware-upgrades rechtstreeks op het apparaat. Geniet van deze moderne gebruikerservaring, die al beschikbaar is in onze high-end iX-serie.

Onze jarenlange ervaring met Spektrum afstandsbedieningen komt ook tot uiting in het ergonomische ontwerp van de NX6 zender. Door het samenspel van de contouren, balans en schakelstanden kunt u met ongeëvenaard gemak nauwkeurige gegevens invoeren. Het gebruiksvriendelijke rolwiel vereenvoudigt het programmeren en het grote 3,2 "kleurendisplay met hoge resolutie maakt de menu's gemakkelijk af te lezen. Spektrum bevat zelfs een oplaadbare 1S 2000mAh Li-Ion zenderbatterij.

De NX6 is de beste keuze voor 6-kanaals vluchtbesturingen en biedt onverwachte prestaties en innovatieve connectiviteit mogelijk gemaakt door toonaangevende slimme technologie. De afstandsbediening is verkrijgbaar als een enkele zender (SPMR6775) of samen met de Spektrum AR6610T 6-kanaals DSMX® / DSM2®-ontvanger (SPM6775) die, in combinatie met een Spektrum Avian ™ Smart-controller, de volledige "Smart" -ervaring biedt.

SMART TECHNOLOGIESMART ESC AND BATTERYSMART TECHNOLOGIE
De Spektrum ™ NX6, in combinatie met slimme batterijen, controllers en ontvangers, biedt u alle voordelen van ultramoderne connectiviteit door de innovatieve alles-in-één telemetrie van Spektrum ™ te ondersteunen. Slimme technologie zorgt ervoor dat alle elektronica op uw model naadloos samenwerkt om de hoogste niveaus van efficiëntie en prestaties te leveren. Smart informeert u over de status van elk onderdeel, vergroot uw vertrouwen in hun prestaties en betrouwbaarheid en maakt uw gehele systeem responsiever en gebruiksvriendelijker.

USB AND AUDIO JACK

WLAN- EN USB-CONNECTIVITEIT
Verbind je NX6 met wifi en hij wordt nog slimmer. Voer de productregistratie rechtstreeks op de zender uit en ontvang firmware-upgrades rechtstreeks op het apparaat. U kunt de interne Li-ion-batterij opladen met elke micro-USB-kabel via een micro-USB-poort. De NX6-afstandsbediening kan ook accessoire-apparaten herkennen en een praktische verbinding maken met uw pc of laptop. Sluit de NX6-afstandsbediening aan op uw computer en u kunt deze gebruiken om de meeste simulators te bedienen, inclusief de RealFlight® RC-vluchtsimulator. *

STEM UITGANG
Met de programmeerbare spraakuitvoer mis je geen belangrijke informatie meer zonder je ogen van het model te halen. De alarmen kunnen worden geprogrammeerd om de geselecteerde vluchtmodus of geselecteerde telemetrie-informatie aan te kondigen. Gaat een van de vooraf ingestelde alarmen af, dan hoef je niet naar het display te kijken om erachter te komen wat er aan de hand is, want je NX6 praat tegen je. Naast de ingebouwde speaker is de zender voorzien van een koptelefoonaansluiting zodat je de spraakuitvoer kunt gebruiken, zonder de andere piloten te storen.

EINFACHE PROGRAMMIERUNG

EENVOUDIG PROGRAMMEREN
De NX6 biedt 10 vliegmodi voor vliegtuigen, 10 voor zweefvliegtuigen, 5 voor multicopters en 4 voor helikopters. Er zijn zes programmeerbare mixers beschikbaar en kanaal 7 kan worden gebruikt als een twee- of driepuntskanaal. Navigeren door de programmeermenu's op het grote 3,2-inch kleurendisplay van de zender is kinderspel met het rolwiel en de Clear-, Back- en Function-knoppen van real-time telemetriegegevens en het menu-item "My List" voor snelle toegang tot voorgedefinieerde menu-items De menu-items kunnen vrij worden gedefinieerd en gerangschikt, zodat u altijd snel en duidelijk toegang heeft tot de functies die u het meest gebruikt!

ERGONOMIC DESIGN

ERGONOMISCH ONTWERP
De gewichtsverdeling en plaatsing van de schakelaars (drie 2-standen, vijf 3-standen schakelaars) van de NX6-zender zijn geoptimaliseerd voor maximaal comfort en nauwkeurige en moeiteloze bediening. Rubberen grepen zorgen ervoor dat u altijd een veilige grip op de zender heeft en de antenne klapt gemakkelijk naar voren voor compacte opslag en transport. Onbedoeld inschakelen wordt ook voorkomen door de schakelaar gedeeltelijk af te dekken.

KABELLOSES LEHRER/SCHÜLER SYSTEM

DRAADLOOS LERAAR / LEERLING SYSTEEM
De draadloze leraar / leerling-verbinding stelt leerkrachten in staat om de NX6 draadloos te verbinden met een andere DSM2® / DSMX® leerlingzender. Eenmaal gebonden aan een andere zender, stelt de ModelMatch ™ -technologie de NX6 in staat om een ​​nieuwe verbinding tot stand te brengen zonder het bindproces opnieuw te hoeven doorlopen.

DSMX TECHNOLOGIE

DSMX-TECHNOLOGIE
De NX6-zender is gebaseerd op de bewezen frequentie-agile Spektrum ™ DSMX® 2,4 GHz-technologie, de meest geavanceerde spread-spektrumtechnologie tot nu toe. Als u de behendigheid van de frequentieverschuivingen toevoegt aan de toch al uitstekende interferentie-immuniteit van een breedbandsignaal, krijgt u een uitstekende beveiliging tegen gegevensverlies of interferentie met DSMX. Door de frequentiewijziging te beperken tot een smallere band in het 2,4 GHz-bereik, biedt DSMX een onvergelijkbare interferentieweerstand op het kanaal.

Application Airplane/Helicopter/Sailplane/Multirotor
Band 2.4GHz
Battery Included
Channels 6
Charger Included
Data Port Yes
Failsafe Yes
Flight Log Compatible Yes
Frame Rate 11/22 Ms
Input Voltage 3.7V
Model Memory 250
Modes User Selectable Mode 1-4
Modulation DSMX
Programmable Yes
Range Full
Rate Positions 3 POS
Receiver Sold Separately
Resolution 2048
Technology Smart
Telemetry Yes
Transmitter (Tx) Battery Type 1S Lithium Ion 2000mAh

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum NX6 6-kanaals zender, Internationaal SPMR6775EU

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: