Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Smart Micro 4 port AC/DC 1S LiPo Lader (SPMXC1040I)

Spektrum

Prijs: 59,99
Model: SPMXC1040I

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Spektrum Smart Battery

Kenmerken
Slimme oplaadfuncties omvatten bescherming tegen kortsluiting, overstroom en meer
Eenvoudige, sneltoets voor één druk op de knop maakt bediening eenvoudig
Vier onafhankelijke poorten voor de ultieme laadnauwkeurigheid
Individuele LED-displays tonen de batterijstroom, -capaciteit en -spanning
Veelzijdig ontwerp met vier connectortypen die in elke laadpoort zijn ingebouwd
Onafhankelijke laadcircuits voor verbeterde snelheid en efficiëntie
Laadflexibiliteit met instelbare laadstromen van 0,05 tot 1,2A
Geïntegreerd koelsysteem bevordert de betrouwbaarheid van de unit
Visuele en audio laadstatus indicatorsysteem
Handige wisselstroom (230V)- en gelijkstroomingang (11 - 15v DC)

Overzicht
De Spektrum™ Micro 4-oplader is een hulpmiddel met 4 poorten voor de RC-piloot die op zoek is naar het ultieme laden van de 1S LiPo-batterij. Met de Spektrum Smart Charging-technologie levert het digitale LED-statusscherm op het moment dat u verbinding maakt belangrijke informatie over de batterij op een duidelijke manier. Het compacte alles-in-één ontwerp biedt ongelofelijk vier onafhankelijke oplaadkanalen, elk met voldoende ingebouwde connectors, zodat het opladen van meerdere 1S-batterijen met de hoogste precisie heel eenvoudig is.

Elk van de vier laadkanalen is ingebouwd met onafhankelijke circuits om de laadprecisie en efficiëntie te verbeteren. Levendige led-statusverlichting omvat individuele 4-cijferige displays en meerkleurige LED's, zodat u onmiddellijk de oplaadfase en de toestand van de batterij kunt zien. De eenvoudige druk op de knopinterface stelt u in staat om de laadsnelheden fijn af te stellen van 0,05 tot 1,2 A, waardoor de meeste hoog gewaardeerde batterijen snel kunnen worden opgeladen. Exclusieve software detecteert LiPo- en LiHV 1S-batterijen automatisch en combineert met Spektrum Smart Charging-technologie, zodat uw batterijen maximale bescherming bieden tegen kortsluiting, overstroom, omgekeerde polariteit en fouten bij ingangsspanning.

Het Micro 4 AC / DC-systeem werkt wanneer het op een standaard stopcontact is aangesloten of u kunt de Micro 4-lader zelfs onderweg meenemen. In tegenstelling tot het parallel laden van meerdere 1S-batterijen, wordt elke batterij afzonderlijk herkend. Als gevolg hiervan kunt u individuele 1S-batterijen opladen met de precisie van veel duurdere oplaadeenheden en mogelijk de levensduur van al uw 1S-batterijen verlengen.

Vier precisie Laad poortenFour Precision Charge Ports
Vier afzonderlijke laadcircuits en vier afzonderlijke laadpoorten maken het mogelijk meerdere 1S-packs met precisie te laden. Kies de exacte laadsnelheid die u nodig hebt van 0,05 tot 1,2 ampère met behulp van de individuele knoppen die worden gecombineerd met een 4-cijferig display en een meerkleurig statusled-systeem, zodat u een hele reeks batterijen voor u kunt blijven gebruiken.

 

 

 

Makkelijk te gebruikenEasy to Use
Sluit eenvoudig uw 1S-batterij aan op een van de oplaadpoorten en de Micro 4 geeft onmiddellijk de accuspanning weer. De Micro 4 kan gemakkelijk worden aangesloten op een standaard 120V-stopcontact of externe stroombron. Met de drukknop draaien blijven alle vier de laadpoorten eenvoudig programmeren terwijl de LED-displays duidelijk de laadstatus, snelheid, spanning en meer weergeven.

 

 

 

Compact ontwerpCompact Design
Elk van de vier poorten heeft vier soorten aansluitingen om uit te kiezen, dus er zijn geen logge adapters om te ontwarren. Lichtgewicht en klein van formaat maakt het nog gemakkelijker om in een rugzak te stoppen en overal mee naar toe te nemen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Smart Micro 4 port AC/DC 1S LiPo Lader (SPMXC1040I)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: