Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Smart PowerStage Air Bundle: 3S (SPMXPSA3)

Smart PowerStage Air Bundle: 3S (SPMXPSA3)

Spektrum

Prijs: 56,99
Model: SPMXPSA3

Nog niet leverbaar

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Overzicht
De Smart Technology Powerstage-bundel is een oplossing uit één doos voor voertuigen die topprestaties vereisen. Ontworpen met de eenvoud van Smart Technology, bevat deze bundel (1) 2200 mAh 3S 30C Smart LiPo-batterij en (1) S150 Smart AC / DC-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) Spektrum 2200mAh 3S 11.1V 30C Smart LiPo-batterij, IC3
(1) Spektrum S150 AC / DC slimme oplader, 1x50W

SPEKTRUM SMART BATTERIES

SPEKTRUM SLIMME BATTERIJEN
U hoeft nooit voorkeuren voor het opladen van een Spektrum Smart-batterij in te stellen totdat u dat wilt. Wanneer een Spektrum Smart LiPo-batterij is aangesloten op een Spektrum Smart-oplader, worden de unieke parameters en de gezondheid van die Smart LiPo-batterij geüpload vanaf de Smart Memory-microchip die in de batterij is geïntegreerd. Via de oplader kunt u voorkeuren bekijken en instellen, zoals oplaadtarieven, zodat u alleen maar hoeft te doen om het pakket elke keer op te laden door op de startknop van de oplader te drukken. Slimme technologie doet de rest. Onze Spektrum Smart 30C LiPo's zijn klaar om in uw RC-vliegtuig te passen voor betere prestaties, kracht en betrouwbaarheid. Deze accu's zijn een geweldige upgrade voor diegenen die meer punch en kracht willen krijgen in bijna elke opstelling.

Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerde microchip slaat unieke parameters op voor elke batterij.
  • Dankzij slimme ontlading kunnen batterijen automatisch worden ontladen tot een veilige spanning.
  • Bespaar tijd en gedoe en verleng de levensduur van de batterij.
  • Krachtige 30C continue ontladingsclassificatie voor hoge prestaties en een lange levensduur.

SPEKTRUM SMART CHARGER

SPEKTRUM SLIMME LADER
Met de compacte S150 AC Mini Smart Charger kunnen modelbouwers van alle ervaringsniveaus genieten van de oplaadvoordelen van innovatieve Spektrum ™ Smart-technologie. Deze 50 watt oplader brengt geavanceerde slimme oplaadmogelijkheden en -functies naar een betaalbaar platform met een gebruiksvriendelijke interface met één knop.

Bij gebruik met Spektrum Smart-batterijen met een IC3 ™ - of IC5 ™ -connector uploadt de S150 laadgegevens van de ingebouwde geheugenchip van elke batterij. Die pack-specifieke gegevens helpen u bij het evalueren van de batterijstatus en maken het opladen een fluitje van een cent - omdat de S150 automatisch kan lezen en de juiste chemie-instelling kan maken. De S150 AC Mini Smart Charger is compatibel met LiPo-, Lilon-, LiHV- en NiMH-batterijtypen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Smart PowerStage Air Bundle: 3S (SPMXPSA3)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: