Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Spektrum AR620 6-kanaals sportontvanger (SPMAR620)

Spektrum AR620 6-kanaals sportontvanger (SPMAR620)

Spektrum

Prijs: 55,99
Model: SPMAR620

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Belangrijkste kenmerken
Compacte, goedkope DSMX-ontvanger met volledig bereik en telemetrie
Het ontwerp zonder antenne verhoogt het gebruiksgemak, de prestaties en de duurzaamheid
Geïntegreerde vlucht log en ontvanger spanning telemetrie met fly-by bereik
Gestroomlijnd, end-pin ontwerp in een lichtgewicht hard-case
Grote bindknop elimineert de noodzaak van de oude bindstekker
Lichtgewicht park flyer-formaat met volledige bereik prestaties
Ideaal voor de meeste vliegtuigen, inclusief indoor sportmodellen


Overzicht
De Spektrum AR620-ontvanger is een volledige 6-kanaals sportreceiver met DSMX / DSM2-compatibiliteit en een compacte voetafdruk die gestroomlijnd is om in een breed scala aan modellen te passen.

Meer dan alleen een eenvoudige doos die uw servo's verbindt, de AR620 heeft een intern antenneontwerp dat een hele nieuwe wereld van installatiegemak biedt met een hoger niveau van duurzaamheid en gebruiksgemak, terwijl superieure superieure prestaties worden gehandhaafd voor uw elektrische of motor aangedreven vliegtuigen.

Daarnaast is de AR620 geïntegreerd met fly-by bereik-telemetrie die gegevens over het logboek en de spanning van het batterijpak van de ontvanger bevat. Toegang tot telemetrie is automatisch bij gebruik met telemetrie-compatibele Spektrum-zenders. Er is niets te doen om te genieten van de gemoedsrust die onmiddellijk weet welke accuspanning de ontvanger biedt.

Nooit meer pluggen binden! In plaats daarvan wordt een grote bindknop gebruikt om de bindmodus te openen. Alle gecombineerde Spektrum geeft je meer in een eenvoudige ontvanger, zoals de AR620, zodat je met het hoogst mogelijke zelfvertrouwen kunt vliegen en meer plezier hebt.

Zonder Antenne  Antenna-less
In tegenstelling tot de oude technologie waarvoor een externe antenne nodig is om voldoende ontvangst te bereiken, heeft de nieuwe AR620 een intern antenneontwerp dat superieure prestaties over het volledige bereik biedt. Bovendien is de installatie eenvoudiger dan ooit, plus er is geen faalrisico meer door langdurige blootstelling aan draden of misbruik.

 

 

 

Binden, opnieuw gedefinieerd Bind, Redefined
Nieuwe technologie elimineert de noodzaak van de oude bindstekker. Met de AR620 maakt een grote knop op de bovenzijde binden eenvoudiger dan ooit, terwijl twee bindsequentieopties het proces eenvoudiger maken doordat u kunt binden tijdens het opstarten of nadat de voeding van de ontvanger is aangesloten.

 

 

 

 

 

Telemetrie Telemetry
Ingebouwd in de AR620 is telemetrie die automatisch vitale gegevens levert aan uw Spektrum telemetrie-geschikte zender. Met het bereik van de fly-by kunt u vluchtloggegevens zoals fades, frameverliezen of stops opvragen en de status van de ontvangerspanning in realtime bekijken.

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum AR620 6-kanaals sportontvanger (SPMAR620)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: