Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Spektrum DX5 Rugged DSMR TX met SR515 (SPM5200EU)

Spektrum

Prijs: 299,95
Model: SPM5200EU

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Belangrijkste kenmerken
Stoer en agressief ontwerp met een focus op duurzaamheid
Gebaseerd op de ergonomisch geperfectioneerde Spektrum™ DX5 Pro- en DX5C-zenders
Waterafstotende behuizing beschermt tegen opspattend water
Twee ogen voor uw nekstrap voor veiligheid en grip
Allround schokabsorptie door rubberen elementen
Ingebouwde voorbescherming met veelzijdige bevestigingspunten
Het drukgevoelige bedieningspaneel reageert op uw vingertop
Intuïtieve en door de eindgebruiker geteste software is duidelijk en eenvoudig
Het sturen met een innovatieve duimhendel maakt bediening met één hand eenvoudiger en nauwkeuriger
Afneembaar antisliphandvat en stuurwiel met off-road profiel
Geschikt voor telemetrie (compatibele apparaten worden apart verkocht)
Praktisch ingebouwd gereedschapscompartiment
Groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm
Vijf volledig proportionele kanalen
Frequentie Agile Spektrum™ DMSR® 2,4 GHz-technologie
Programmeer en pas AVC® compatibele ontvangers aan
Stuurmenger, vierwielbesturing, motor-op-as (MOA) plus een andere mixer beschikbaar
Display toont de status en framesnelheid in het bindproces
Compacte Spektrum™ SR515 5-Kanaals DSMR® Sport-ontvanger inbegrepen
Compatibel met DSMS®-ontvangers

Overzicht
Uw voertuigen zijn extreem robuust en duurzaam. Dus waarom niet je zender? Spektrum™ DX5 Robuuste ™ 5-kanaals zender bepaalt de afstandsbediening Country modellen weer van de duurzaamheid werd duidelijk verknoeid de harde invloeden die off-road en boot modelleerders meervoudige blootstelling in hun hobby beter weerstaan. We zijn begonnen met de cases van de populaire DX5C en de favoriete DX5 Pro. We hebben dit ontwerp gecombineerd met de robuuste functies van draadloze elektrische gereedschappen, waarvan sommige zijn blootgesteld aan extreme omstandigheden. Het resultaat is een afstandsbediening van wereldklasse met ongeëvenaarde robuustheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak die u nooit wilt missen.

Thermoplastische gevormd polyurethaan (TPU) bumpers beschermen de afstandsbediening bij het vallen of stoten, en zelfs tegen de ene of de andere klap. Er is geen externe antenne die kan afbreken omdat een kleine toename van de behuizing de interne RF-antenne beschermt. Veelzijdige bescherming van de voorkant van de behuizing verbetert de duurzaamheid en biedt ook de mogelijkheid om een ​​camera, lichtbron of andere te monteren. De twee bevestigingspunten maken het mogelijk om een ​​draagriem te bevestigen zodat u de zender binnen handbereik houdt, maar beide handen vrij wanneer u niet bezig bent met autorijden. Een gemakkelijk toegankelijk compartiment maakt de opslag mogelijk van een paar kleine gereedschappen, zoals een T-sleutel die direct in de beoogde positie kan klikken. We hebben ook het opspattend water * van de zender verbeterd om u wat meer speelruimte te geven als het gaat om een ​​plons of een paar regendruppels op het systeem. Het geheel wordt afgerond met een agressief off-road stuurwiel dat de duurzaamheid verder verbetert en beschikt over een innovatieve duimhendel om het sturen met één hand van uw voertuig veiliger en nauwkeuriger te maken.

Om het dagelijkse leven van alledag het hoofd te bieden, biedt de DX5 Rugged niet alleen de praktische vijf kanalen, hij heeft ook een aantal schakelaars voor speciale functies zoals lichten, lier of iets dergelijks dat voor u klaarstaat. De bediening gebeurt via een drukgevoelig bedieningspaneel, dat reageert op uw vingertoppen en door de eliminatie van schakelaars een betere waterafstotendheid. Navigeer met uw vingertop naar het gewenste menu-item, optie of waarde. Met de ingebouwde telemetrie kunt u belangrijke gegevens zoals het motortoerental, voertuigsnelheid, accuspanning en temperatuur direct en in realtime op het display zien.

Ongeacht wat u rijdt, de programmeerbare AVC®-technologie in de DX5 Rugged kan worden aangepast aan uw vermogen en rijstijl, waardoor u het gevoel heeft dat u in een voertuig rijdt dat voorspelbaar reageert in elke situatie.

* Raadpleeg de DX5 Rugged-handleiding voor meer informatie over de beperkingen van waterafstotendheid

** Het voertuig moet een voor telemetrie geschikte ontvanger hebben, zoals de SR6000T (afzonderlijk verkrijgbaar)

Ongeëvenaarde levensduurUnvergleichbare Langlebigkeit
De basis was het beproefde en ergonomisch ontwikkelde spectrumontwerp. We hebben dit gecombineerd met de duurzaamheid en robuustheid van draadloze elektrische gereedschappen, en deze te vertalen naar de dagelijkse behoeften van een RC-stuurprogramma. Het resultaat is een rubberen schokabsorberend ontwerp dat de behuizing volledig omringt, en bescherming biedt die nog nooit eerder in een dergelijke zender is waargenomen.

 

 

 

Agressieve stylingAggressives Styling
Op het eerste gezicht wekt de DX5 Rugged de indruk dat hij is ontworpen om samen met u het wildste terrein, de zwaarste omstandigheden en de meest felle concurrentie te overwinnen. Dat is precies wat we met de zender hebben gecreëerd, de perfecte balans tussen robuustheid en veelzijdigheid. Een ingebouwd compartiment biedt de mogelijkheid om gereedschap en twee aansluitpunten te plaatsen voor een riem, een van rubber en de tweede in de koffer, zorg ervoor dat u uw handen onmiddellijk vrijmaakt wanneer u ze nodig hebt.

 

 

 

Indrukwekkende ergonomieBeeindruckende Ergonomie
De ergonomisch ontwikkelde DX5 Pro- en DX5C-zenders hebben de weg geëffend voor de DX5 Rugged, zodat deze perfect in de handen van elke RC-driver past. Het lage gewicht zorgt ervoor dat je zelfs op een lange racedag niet moe wordt en de antislip rubberen grip en de gastrekker geven precisie en een natuurlijke rijervaring.

 

 

 

 

Veelzijdige bescherming van de behuizingVielseitiger Gehäuseschutz
We hebben de afstandsbediening extra frontbescherming gegeven, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je eigen accessoires zoals een camera of een lichtbron te bevestigen. De stabiele bescherming en bevestigingspunten zijn volledig beschikbaar voor dit doel.

 

 

 

 

Doorbraak in de besturingDurchbruch bei der Lenkung
Het agressieve offroad-loopvlakpatroon op het stuurwiel, samen met de Spektrum Precisie, geeft u meer regelgevoeligheid, of u nu crawlt, bashed of vaart in de meest ruige omstandigheden.

 

 

 

 

 

Drukgevoelig bedieningspaneelDruckempfindliches Bedienfeld
Om de waterafstotendheid verder te vergroten, hebben we afgezien van het scrollwiel en de knoppen ten gunste van een drukgevoelig bedieningspaneel. De gevoeligheid van het paneel kan worden aangepast en interactie met het grote LCD-display maakt navigeren door de intuïtieve software kinderspel.

 

 

 

 

Eenvoudig te programmerenLeicht zu programmieren
Het programmeren van de DX5 Rugged is eenvoudig. Een intuïtieve menunavigatie maakt het gemakkelijk om de vereiste instellingen te vinden en te wijzigen. De meeste gebruikers zijn in staat om complexe instellingen meteen te programmeren.

 

 

 

 

Ingebouwde telemetrieEingebaute Telemetrie
Met de geïntegreerde telemetriefunctie kunt u in realtime realtime informatie krijgen over de accuspanning, de signaalkwaliteit, de motortemperatuur, enz. Van uw voertuig. ** Bovendien kunt u met het audiotoonalarmsysteem uw DX5 Rugged programmeren om u op de hoogte te stellen wanneer uw vooraf ingestelde telemetriewaarden zijn bereikt of overschreden.

** Het voertuig moet een voor telemetrie geschikte ontvanger hebben, zoals de SR6000T (afzonderlijk verkrijgbaar)

 

 

5 kanaals ontvanger inbegrepen5 Kanal Empfänger inkludiert
Op basis van de frequentiebeweeglijke DSMR®-technologie biedt de Spektrum™ SR515 5-kanaalsontvanger een uitstekend bereik en uitstekende respons, vooral in gebieden waar een groot aantal 2,4 GHz-systemen gelijktijdig worden gebruikt. Ongeëvenaarde signaalbeveiliging in deze moderne kleine ontvanger maakt het de eerste keuze voor bashers, watersporters, racers en crawlers. Bovendien is met de bindknop de bindstekker overbodig geworden en is deze niet langer nodig.

 

 

 

Frequentiebeweeglijke DSMR®-technologieFrequenzagile DSMR® Technologie
De DX5 Rugged heeft de frequentiebeweeglijke DSMR 2.4GHz-technologie. Deze exclusieve Spektrum™ -technologie kan worden gebruikt op elk type voertuig, inclusief boten. Bereik en responstijd zijn sensationeel, vooral in omgevingen met veel 2,4 GHz radiografisch verkeer. Het is ook achterwaarts compatibel met DSM2® en zeespecifieke spektrumontvangers. Dit betekent dat bestaande ontvangers meestal kunnen worden gebruikt. U hebt alleen een upgrade nodig als u een hoge waarde hecht aan de frequentie wendbaarheid van DSMR-ontvangers in omgevingen met veel 2,4 GHz radiotransport.

AVC® (Active Vehicle Control™) programmeringAVC® (Active Vehicle Control™) Programmierung
Met de DX5 kunt u het AVC-systeem afstemmen op uw behoeften met behulp van speciale en gemakkelijk toegankelijke instellingen. Bovendien kunnen gratis kanalen worden gebruikt om de invloed van de AVC op besturing en gas onafhankelijk aan te passen. Ongeacht wat u rijdt, het AVC-systeem ondersteunt u in overeenstemming met uw rijstijl en rijstijl en geeft u het gevoel een perfect afgestemd voertuig te besturen dat voorspelbaar werkt bij elke snelheid.

Band: 2.4 GHz
Bereik: Volledig
Ontvanger: SR515 met DSMR Technologie (meegeleverd)
Frame Rate: 11/22 Ms
Kanalen: 5
Modelgeheugens: 20
Modes: Mode 1
Modulatie: DSMR
Telemetrie: Ja
Type: Surface

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum DX5 Rugged DSMR TX met SR515 (SPM5200EU)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: