Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Spektrum Micro 6 Port DC/USB 1S LiPo Charger (SPMXC1060)

Spektrum

Prijs: 32,99
Model: SPMXC1060

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Features
Klein formaat en lichtgewicht maken het gemakkelijk om het overal te dragen
Laad tegelijkertijd op naar zes onafhankelijke belastingsuitgangen
220V stopcontact of een standaard USB-poort
Comfortabele LiPo-controlefunctie
Digitale LED's geven poort- en voltage-informatie aan
(6) Status van oplaadlampen (rood: opladen / groen: vol)
Laadstroom: 350mA (4), 500mA (2)
Werkt met verschillende 1S-typen batterijconnectoren

Beschrijving
De Spektrum™ S63 DC / USB 1S LiPo-oplader is een draagbaar 6-poorts apparaat dat geen enkele RC Pilot met Ultramicro-modellen zou moeten missen. Met de Spektrum Smart™ Charger-technologie kunt u uw UMX 1S LiPos op het LED-scherm volgen door onmiddellijk de laadspanning weer te geven, ongeacht op welke van de zes connectors een LiPo is aangesloten.

Sluit eenvoudig een 1S LiPo-batterij aan op een van de poorten en druk op Start. De Spektrum S63 LiPo-oplader heeft zes volledig onafhankelijke oplaadpoorten voor 1S LiPos. Gebruik voor connectoren 1-4 voor batterijen met een capaciteit van 350 mAh of minder; Poorten 5 en 6 hebben een hogere laadstroom voor 1S LiPos tot 750mAh.

Laad op alle zes poorten en vlieg zo lang als je wilt.

compact
De Spektrum S63 LiPo-oplader is praktisch half zo groot als een gemiddelde smartphone en past gemakkelijk in uw zak, waardoor deze ideaal is voor snelle luchtvaartmaatschappij LiPotests.

veelzijdig
Met de Spektrum S63 LiPo-oplader kunt u zonder stopcontact werken terwijl u onderweg bent met een voeding van 6,0 V of een USB-uitgang van een notebook. Batterijlader en LiPochecker in een klein apparaat - eenvoudiger de oplaadtechnologie voor uw 1S LiPos kan niet worden gemaakt.

Eenvoudig te gebruiken
Eén druk op de knop maakt het laden eenvoudig. Het heldere LED-display geeft duidelijk poort- en voltage-informatie weer, terwijl de status-LED's rood of groen oplichten om de status van de poort aan te geven. PERFECT-SIMPLE!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum Micro 6 Port DC/USB 1S LiPo Charger (SPMXC1060)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: