Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Spektrum S120 USB-C Smart Charger, 1x20W (SPMXC1020)

Spektrum

Prijs: 19,99
Model: SPMXC1020

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

De toekomst van LiPo-oplaadtechnologie is begonnen.
Met de Spektrum Smart-technologie kunt u uw hobby comfortabeler en veiliger beoefenen. U krijgt volledige controle over uw Laadtechniek en hebt een veiliger en beter geïnformeerde overzicht van uw apparatuur - dat om uw hobby elke dag te vergemakkelijken. Uw laadtechnologie wordt "slimmer".

Voor alle modelbouwers die op zoek zijn naar een betere manier om de batterijen op te laden, Spectrum Smart Charger en Smart LiPo accu's brengen een intuïtieve opladen ervaring, wat leidt tot een eenvoudige, aangesloten en veiliger opladen ervaring. Met het bereik van intelligente heffingen technologie de vervelende instelling de lader elimineert tijdens het opladen van uw LiPo batterijen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geïntegreerde microchip elke Smart Lipo, die communiceert met de slimme lader om de beste opladen instellingen automatisch te bepalen. Voer het in en druk op Start. Terwijl alle modelers kunnen genieten van deze vereenvoudiging kan geavanceerde modelers individuele gegevens gebruiken, zoals het aantal cycli, beschadiging parameters zoals overbelading en ontlading, accutemperatuur C waarde en veel meer - allemaal opgeslagen in elke lipo .. Bovendien zorgt automatisch opslaan spanning voor een betere en langere levensduur van uw LiPos.

Spektrum Smart Charging maakt het opladen van uw LiPo-batterijen een fluitje van een cent. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ingebouwde microchip op elke slimme batterij die communiceert met uw slimme oplader om automatisch de beste oplaadinstellingen te bepalen. Hoewel alle gebruikers profiteren van deze voordelen, kunnen geavanceerde gebruikers ook profiteren van individuele gegevens, zoals het aantal cycli, schadelijke activiteiten zoals overladen en overladen, batterijtemperatuur, C-snelheid en meer, opgeslagen in elke batterij. Bovendien zorgt de automatische afvoer naar opslagvoltage voor een betere en zachtere levensduur van uw batterijen.
features

    Laad compatibele slimme batterijen op via USB (USB-voedingsadapter niet meegeleverd)
    Detecteert automatisch de informatie van de slimme batterij en begint met laden zodra de verbinding tot stand is gebracht
    Compatibel met Smart LiPo-batterijen met 2 tot 3 cellen

Nog nodig

    (1) USB-voedingsbron

Levering

    (1) S120 USB-C Smart Charger
    (1) USB-C-naar-USB-kabel
    (1) Gebruiksaanwijzing

Overzicht

De Spektrum ™ S120 USB-C Smart Charger heeft Spektrum Smart Charging-technologie op een klein en gebruiksvriendelijk platform. Compatibele Spektrum Smart-batterijen kunnen gemakkelijk worden opgeladen vanaf bijna elke USB-voedingsbron met deze 20 W-oplader. Wanneer een Spektrum Smart-batterij is aangesloten, herkent de S120 de informatie over de batterij onmiddellijk en begint deze automatisch op te laden. Spectrum Smart Charging is ontworpen om veilig, intuïtief en handig te zijn, dus alles wat u hoeft te doen is uitkijken naar het weer in gebruik nemen van uw batterijen!

Met de Spektrum S120 USB-C Smart Charger is opladen heel eenvoudig. Gebruik gewoon de meegeleverde USB-kabel om de S120 Smart Charger van stroom te voorzien via een USB-voedingsbron (niet inbegrepen). Sluit uw Spektrum Smart-batterij aan (voor LiPo-versies moeten de balanskabel en de hoofdkabel zijn aangesloten) en de oplader begint automatisch op te laden. Controleer de laadstatus via een knipperende paarse of gele LED. Zodra het laadproces is voltooid, licht de LED groen op.

* Houd er rekening mee dat de Spektrum S120-oplader alleen SPECTRUM SMART LiPos van 2 tot 3 cellen kan opladen *

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum S120 USB-C Smart Charger, 1x20W (SPMXC1020)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: