Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Spektrum Smart PowerStage Bundle 2S (EU) (SPMXPS2I)

Spektrum Smart PowerStage Bundle 2S (EU) (SPMXPS2I)

Spektrum

Prijs: 82,99
Model: SPMXPS2I

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Overzicht

De Smart Technology Powerstage-bundel is een oplossing uit één doos voor voertuigen die topprestaties nodig hebben. Het pakket is ontwikkeld voor de eenvoud van slimme technologie en bevat 1 slimme batterij (2S 50C, 5000 mAh), een slimme oplader (S150).

Leveringsomvang
(1) Spectrum 5000mAh 2S 7.4V 50C Smart LiPo-batterij harde koffer, IC3
(1) Spectrum S150 AC / DC slimme oplader, 1x50W


Spektrum SMART BATTERY

SPECTRUM SLIMME LIPO-BATTERIJEN
U hoeft de oplaadinstellingen voor een Spektrum Smart-batterij niet op te geven voordat u het wilt. Wanneer een Spektrum Smart LiPo-batterij is aangesloten op een Spektrum Smart-oplader, worden batterij-specifieke parameters van deze Smart LiPo geüpload vanaf de Smart Memory-microchip, die in de batterij is geïntegreerd. U kunt de oplader gebruiken om de batterij-instellingen te bekijken en in te stellen, zoals de oplaadsnelheden, zodat u alleen op de "Start" -knop op de oplader hoeft te drukken om de batterij elke keer op te laden - de slimme technologie doet de rest. Onze nieuwe Spektrum Smart 50C LiPo's zijn ontworpen om in uw RC-auto of boot te zijn te gebruiken voor betere prestaties en betrouwbaarheid, deze batterijen zijn een geweldige upgrade voor diegenen die meer druk en vermogen willen voor bijna elke opstelling.

Functies:

De geïntegreerde microchip slaat individuele parameters op voor elke batterij
Intelligente ontlading maakt het mogelijk dat de batterijen automatisch worden ontladen tot opslagspanning
Bespaar tijd en gedoe en verleng de levensduur van de batterij
Krachtig continu laadvermogen van 50 ° C voor hoge prestaties en duurzaamheid
Slagvaste ABS-kunststof behuizing
Solderen is niet nodig, uitgerust met IC3- en IC5-connectoren die compatibel zijn met EC3 en EC5

SPEKTRUM SMART CHARGER

SPECTRUM SLIMME OPLADER
Met de compacte S150 AC Mini Smart Charger hebben modelbouwers alle kansen om te profiteren van de oplaadvoordelen van de innovatieve Spektrum ™ Smart-technologie. Deze 50 watt oplader biedt geavanceerde slimme oplaadfuncties en biedt een betaalbaar platform met gebruiksvriendelijke bediening met één knop.

Bij gebruik met Spektrum Smart-batterijen met een IC3 ™ - of IC5 ™ -aansluiting, leest de S150 alle laadgegevens van de geïntegreerde geheugenchip van de batterij. De accuspecifieke gegevens helpen u bij het beoordelen van de accustatus en stellen u in staat de accu in een mum van tijd op te laden - omdat de S150 de juiste laadstroomconfiguratie en chemische instelling van de accu leest en deze automatisch kan toepassen. De S150 AC Mini Smart Charger is compatibel met LiPo-, Lilon-, LiHV- en NiMH-batterijtypen

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum Smart PowerStage Bundle 2S (EU) (SPMXPS2I)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: