Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPM12000EU Spektrum iX12 12-Kanalen Afstandsbediening DSMX (+AR9030T Ontvanger)

Spektrum

Prijs: 719,99
Model: SPM12000EU

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

De Spektrum IX12 is een intelligente 12-kanaals afstandsbediening met een krachtige combinatie van functies en ultramoderne connectiviteit. Zo nieuw als de technische implementatie is, dus vertrouwd is omgaan in navigatie voor piloten van alle klassen.

Features

12 volledig proportionele kanalen met een resolutie van 2048
4-inch kleurenmonitor met multi-touch technologie
Android-interface met krachtige quad-core processor
Intuïtieve Spektrum ™ AirWare Touch-programmeer-app
Compatibel met Spektrum AirWare-firmware van G2-modelopstellingen
Spectrum DSMX® 2,4 GHz-technologie
Compatibel met Plug en Play TBS Crossfire CRSF Long Range-technologie
WiFi-connectiviteit
Eenvoudige update en app-installatie via internet
Bluetooth-connectiviteit voor compatibele apparaten
Door de gebruiker gedefinieerde audio-evenementen met ondersteuning voor WAV en MP3
Zelfprogrammeerbare tekst-naar-spraak spraakuitvoer
Spraakuitvoer via luidspreker, headset of Bluetooth
Realtime informatie via geïntegreerde telemetriepoort
Draadloze trainersfunctie voor leraar / student en vluchtsimulator
Ingebouwde 2,4 GHz diversiteitsantennes voor de beste signaalbeveiliging
Ultrasnelle 11ms-pulsfrequentie met compatibele ontvanger
Beste ergonomie ontwikkeld met klanten en teampiloten
4-voudige kogellagercontrolesticks met toegang aan de voorkant
250 modegeheugen plus SD-kaartuitbreiding
Grote 6.000mAh Li-Ion-zenderbatterij
Micro USB-connectiviteit

Gegevens

Touchscreen met Android-interface
Programmeer gewoon met het aanraakscherm. De grote 4-inch kleurenmonitor biedt een kristalhelder en helder beeld dat navigatie gemakkelijk maakt. Het Android-systeem is uitgerust met een krachtige processor, waarvoor een uitgebreide selectie van apps uit de Google Play Store beschikbaar is.

Eenvoudig programmeren
Spectrumgebruikers zullen zich meteen thuis voelen na het inschakelen van het systeem. De Touch App-versie is gebaseerd op de bekende Spektrum AirWare-firmware. Het modelgeheugen kan door bijna alle afstandsbedieningen van de tweede generatie worden gebruikt.
DX6e
DX6 G2, G3
DX7 G2
DX8 G2
DX9 (alle)
DX18, DX18QQ, DX18 G2, DX18 Stealth-editie
DX20

250 model geheugen
De grote capaciteit van het ingebouwde geheugen van de IX12 maakt het uitbesteden van modelbestanden via de ingebouwde SD-kaart vrij zeldzaam.

Lange afstand RF-module ondersteuning
Met de geïntegreerde Serial Port-ondersteuning vliegt u verder! De IX 12 is compatibel met Long RF-systemen, zoals het Team Black Sheep Crossfire-protocol, dat de laagste latency biedt en het voordeel van een tweede frequentie.

Ingebouwde telemetrie
De IX12 biedt niet alleen de ultieme controle, het houdt ook zijn waardevolle model in topconditie. De ingebouwde telemetrie biedt real-time informatie over alle belangrijke parameters zoals accuspanning, signaalkwaliteit, motortemperatuur en andere informatie *. Met de stemuitgang kunnen waarschuwingsberichten worden ingesteld als bepaalde limieten worden overschreden. Met een klik op de schakelaar kunt u eenvoudig een vaste reeks telemetriewaarden opvragen.
* Het model moet uitgerust zijn met een telemetrie-compatibele ontvanger, zoals de meegeleverde AR9030T (alleen ingestelde zender met ontvanger) of andere telemetrie-ontvanger en sensoren.

Programmeerbare spraakuitvoer en audio-alarmen
Met de programmeerbare spraakuitvoer hebt u uw model altijd in het zicht en hoeft u het niet nodig te hebben
om naar het scherm te kijken. De IX12 vertelt je wat je wilt weten. Laten we de vluchtmodus aankondigen of op aanvraag de actuele telemetrie-informatie.
Met de Text-to-Speach-functie kunt u alle taaledities zelf ontwerpen. Type eenvoudig de gewenste tekst in. De IX12 is ook compatibel met * wav-bestanden.
Naast de ingebouwde luidspreker is het systeem uitgerust met een hoofdtelefoonaansluiting waarmee u naar uw favoriete nummers kunt luisteren. De transmissie werkt ook draadloos via de Bluetooth-functie.

Wi-Fi-connectiviteit
Als de IX12 met internet is verbonden, wordt deze nog slimmer. Automatische updates, de nieuwste apps of de setups van het gewenste model. Luister naar muziek via Spotify of Pandora of werk je Facebook-profiel kort voor de start bij.

Bluetooth-connectiviteit
De IX12 kan op elk Bluetooth-apparaat worden aangesloten. Gebruik draadloze hoofdtelefoons of luidsprekers om naar uw favoriete muziek te luisteren. Of het nu gaat om het delen van bestanden of foto's, de mogelijke apparaten zijn veelzijdig.

Micro USB-connectiviteit
Verbind RaceFlight of BetaFlight Controler en gebruik hun apps via de afstandsbediening zelfs zonder een notebook. De micro-USB-poort dient ook als oplaadpoort voor de interne Li-ion-batterij.

Eersteklas ergonomie
Op basis van de ervaring van onze klanten en teampiloten werd de IX12 consequent ontwikkeld voor het beste stuurgevoel. Dus passen de gewichtsverdeling en de ergonomie van een groot aantal piloten zich aan. Evenwicht, gebruiksgemak en functionaliteit combineren perfect in deze afstandsbediening met de precisie en snelheid van de DSMX-technologie.
Comfortabele antislip rubberen handgrepen
4-voudige kogellagercontrolesticks met toegang aan de voorkant
Verstelbare sticklengte en -manieren
Modus instelbaar (1, 2, 3 of 4)
Vrij selecteerbare schakelaartoewijzingen
State-of-the-art touchscreentechnologie

Draadloze Trainer-functie
Met de IX12 Wireless Trainer Link kunnen alle geschikte Spektrum-afstandsbedieningen en Spektrum FPV-headsets gemakkelijk worden aangesloten.
Zodra de zender is verbonden met een andere zender of headset, zorgt de ModelMatch-technologie voor een verdere probleemloze werking.

Met de draadloze trainer-functie kunt u:
Met de Buddy Box kun je draadloos een vriend leren vliegen.
De besturing van de cardanische functie door een tweede zender neemt de werking van een cameradron over, zodat de piloot zich kan concentreren op het vliegen van obstakels en de vliegbaan van de drone in het achterhoofd kan houden.
De draadloze verbinding met speciale Spektrum FPV-headsets om de head-tracker-functie te regelen en de videofrequenties te wijzigen.
Draadloze verbinding met een draadloze simulator-dongle (SPMWS1000)
Forward Programming
Forward Programming is een spectrumtechnologie waarmee slimme ontvangers en hun aangesloten producten rechtstreeks en draadloos via de zender kunnen worden geprogrammeerd. De bi-directionele communicatie tussen zender en ontvanger wordt gebruikt, zoals meestal een kabelverbinding of Bluetooth-verbinding met een pc of smartphone.
De voorwaartse programmeerfunctie maakt gebruik van de intuïtieve Spektrum AirWare-firmware en is eenvoudig te gebruiken.


Technische gegevens

Frequentie: 2,4 GHz
Modelgeheugen: 250 (intern)
Externe opslag: SD-kaart (apart verkrijgbaar)
Modi: 1, 2, 3 of 4 instelbaar
Zender batterij: 6.000mAh 1S3P Li-Ion (geïnstalleerd)
Modulatie: DSMX®
Aantal kanalen: 12
Framesnelheid: 22-11 ms
Resolutie: 1024 of 2048
Bereik: volledig bereik
Geschikt voor telemetrie: Ja
Verbindingsmogelijkheden: WiFi / Bluetooth / Micro USB / Auxiliary 8-pins Serial / Headphone
 

Levering

iX12-zender
Stickers
iX12 zenderriem
gebruiksaanwijzing
Li-Ion-zenderbatterij van 6000 mAh
USB-kabel
Oplader voor zenderbatterij

AR9030T 9-Kanalen Telemetrie-Ontvanger

Inclusief Spektrum AR9030T telemetrie-ontvanger
De AR9030T-ontvanger heeft geen sensor nodig om gegevens uit het vluchtlog of de ontvangerspanning te ontvangen. De 9-kanaals ontvanger is al voorbereid op het ontvangen van telemetrie-informatie en heeft RPM-verbindingspoorten, vluchtaccuspanning en een X-bus voor extra telemetrie-opties. De pulsfrequentie van 11ms maakt de iX 12 een ultrasnelle in- en uitvoer, waardoor deze ideaal is voor krachtige modellen zoals 3D-helikopters en vliegtuigen. Het pakket bevat twee DSMX-satellietontvangers die een uitstekende ontvangst bieden met de gepatenteerde Spektrum MultiLink-technologie. Blinde vlekken en signaalvervaging die alle 2,4 Gz-installaties beïnvloeden, worden effectief geëlimineerd.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPM12000EU Spektrum iX12 12-Kanalen Afstandsbediening DSMX (+AR9030T Ontvanger)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: