Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPM8200EU NX8 8-kanaals DSMX-zender met AR8020T telemetrie-ontvanger, Intl.

Spektrum

Prijs: 475,99
Model: SPM8200EU

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

$

Productdetails

De volgende generatie Spektrum ™ NX8 biedt een krachtige combinatie van functies en programmeerbaarheid die beschikbaar is bij geen enkele andere 8-kanaals radio - inclusief Wi-Fi-connectiviteit; een groot 3,2 ”kleurendisplay met achtergrondverlichting; en ingebouwde Smart Technology-ondersteuning.

Belangrijkste kenmerken

Verlicht 3,2 ", 320x240 resolutie scherm met meerdere kleurenpalet keuzes en door de gebruiker aanpasbare kleuren
Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie en firmware-updates
Smart Technology-compatibiliteit uit de doos
Programmering van vliegtuigen, zweefvliegtuigen, meerdere rotoren en helikopters
10 programmeerbare mixen, 2 sequencers en maximaal 10 verschillende vliegmodi
250 model geheugen
Modeltemplates voor BNF®-vliegtuigen
Uitstekende ergonomie, geoptimaliseerd voor comfort en nauwkeurige bediening zonder vermoeid te raken
3.7V 2000mAh 1S lithium-ion zenderbatterij en een USB-kabel voor gemakkelijk opladen via USB

In de doos
(1) Spektrum ™ NX8 8-kanaals DSMX®-afstandsbediening
(1) Spektrum AR8020T DSMX® full-range 8-kanaals telemetrie-ontvanger
(1) 2000 mAh Li-Ion zenderbatterij
(1) NX8-schouderriem
(1) Gebruiksaanwijzing

NX-familie

Spektrum is er trots op de nieuwste sprong voorwaarts in Spektrum RC-technologie te introduceren - de NX-serie vliegtuigzenders. De NX6, NX8 en NX10 zijn niet alleen uitgerust met de beste Spektrum RC-vluchtinnovaties tot nu toe, maar ook met nieuwe functies en vorderingen die je meenemen naar de volgende generatie radiobesturing.

Met de Spektrum ™ NX-serie geniet u van de 6-kanaals, 8-kanaals of 10-kanaals veelzijdigheid die nodig is om uw modellen optimaal te laten werken en om complexe vliegtuigen te besturen, zoals van EDF's tot gigantische balsa-vliegtuigen. En dat is precies waar de voordelen van de volgende generatie "NX" -serie beginnen. De NX-zenders bevatten ook veel van de nieuwste exclusieve Spektrum ™ -innovaties voor een niveau van gemak, efficiëntie en prestaties dat je in geen enkele andere zender vindt.

Kenmerken

Met de Spektrum ™ NX8 geniet u van de 8-kanaals veelzijdigheid die nodig is om uw modellen optimaal te laten werken en om met complexe vliegtuigen zoals EDF-jets te vliegen. En dat is precies waar de voordelen van de volgende generatie "NX" -serie beginnen. De NX8 bevat ook veel van de nieuwste exclusieve Spektrum ™ -innovaties voor een niveau van gemak, efficiëntie en prestaties dat je in geen enkele andere 8-kanaals zender vindt.

Uit de doos is de NX8 compatibel met Smart Technology. Het is klaar om uw Spektrum ™ Smart-batterijen en Smart Avian ™ ESC's te ondersteunen, zodat u essentiële telemetriegegevens binnen handbereik in realtime kunt ontvangen. De Wi-Fi-connectiviteit van de NX8-radio zorgt voor nog meer gemak. Naast het voltooien van de productregistratie rechtstreeks vanaf de zender, kunt u firmware-updates direct downloaden. Het is een totaal moderne gebruikerservaring.

Meer bewezen Spektrum ™ radio-expertise is te vinden in het ergonomische ontwerp van de NX8-zender. De contouren, balans en bedieningsposities zorgen samen voor een grotere nauwkeurigheid van uw invoer en bieden ongeëvenaard comfort. Een gebruiksvriendelijke roller wheel-interface en gemakkelijk te lezen menu's vereenvoudigen het programmeren. Het grote 3,2-inch kleurendisplay geeft ook telemetrie-informatie weer in scherpe, duidelijke details met hoge resolutie, en laat je kiezen uit meerdere kleurenpaletten - of je kunt je eigen kleurenpaletten maken. Zelfs een duurzame, oplaadbare 1S 2000mAh Li-Ion zenderbatterij en USB kabel voor handig opladen via USB zijn inbegrepen.

Met 250 modelgeheugen, modelprogrammeersjablonen, programmeerbare gesproken waarschuwingen, draadloze trainersysteemfunctionaliteit en meer, brengt de NX8 een breed scala aan besturingsinnovaties en voordelen binnen handbereik. Vlieg met je vliegtuig met prestaties van de volgende generatie - kies de 8-kanaals NX8-zender van Spektrum ™.

Inclusief Spektrum ™ AR8020T 8-kanaals telemetrie-ontvanger
De AR8020T-ontvanger die bij het Spektrum ™ NX8-afstandsbedieningssysteem wordt geleverd, is een DSMX®-compatibele 8-kanaals ontvanger met volledig bereik. Met zijn compacte afmetingen van 49 x 30 x 15 mm (L / B / H) past hij gemakkelijk in verschillende modellen. De ingebouwde telemetrie en slimme compatibiliteit stellen de ontvanger in staat om belangrijke vluchtgegevens van slimme componenten in realtime naar de NX8-zender te sturen.

Functies
Inclusief NX8-zender plus 8-kanaals AR8020T DSMX®-compatibele luchtontvanger met volledig bereik
Verlicht 3,2 ", 320x240 resolutie scherm met meerdere kleurenpalet keuzes en door de gebruiker aanpasbare kleuren
Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie en firmware-updates
Smart Technology-compatibiliteit uit de doos
Vliegtuig-, zweefvliegtuig-, multi-rotor- en helikopterprogrammering
10 programmeerbare mixen, 2 sequencers en maximaal 10 verschillende vliegmodi
250 model geheugen
Modeltemplates voor BNF®-vliegtuigen
Uitstekende ergonomie die is geoptimaliseerd voor comfort en nauwkeurige, moeiteloze bediening
3.7V 2000mAh 1S lithium-ion zenderbatterij en een USB-kabel voor gemakkelijk opladen via USB

SMART TECHNOLOGY

SMART ESC AND BATTERY

 

 

 

 

 

 

 

SMART TECHNOLOGIE
De Spektrum ™ NX8, in combinatie met slimme batterijen, controllers en ontvangers, biedt u alle voordelen van de nieuwste connectiviteit door de innovatieve alles-in-één telemetrie van Spektrum ™ te ondersteunen. Slimme technologie zorgt ervoor dat alle elektronica op uw model naadloos samenwerkt om de hoogste niveaus van efficiëntie en prestaties te leveren. Smart informeert u over de status van elk onderdeel, vergroot uw vertrouwen in hun prestaties en betrouwbaarheid en maakt uw hele systeem responsiever en gebruiksvriendelijker.

USB AND AUDIO JACK

WIFI EN USB-CONNECTIVITEIT
Verbind hem met wifi en de NX8 is zojuist slimmer geworden. Voer de productregistratie rechtstreeks op de zender uit en ontvang firmware-upgrades rechtstreeks op het apparaat. U kunt de interne Li-ion-accu met elke micro-USB-kabel opladen via een micro-USB-aansluiting. De NX8-afstandsbediening kan ook accessoire-apparaten herkennen en een praktische verbinding met uw pc of laptop tot stand brengen. Sluit de NX8-afstandsbediening aan op uw computer en u kunt deze gebruiken om de meeste simulators te bedienen, inclusief de RealFlight® RC-vluchtsimulator. *

* Momenteel alleen compatibel met RF8 en RF9.

STEMUITGANG
Met de programmeerbare spraakuitvoer mis je geen belangrijke informatie en houd je toch je ogen op het model gericht. De alarmen kunnen worden geprogrammeerd om de geselecteerde vluchtmodus of geselecteerde telemetrie-informatie aan te kondigen. Gaat een van de vooraf ingestelde alarmen af, dan hoef je niet naar het display te kijken om erachter te komen wat er aan de hand is, want de NX8 spreekt je aan. Naast de ingebouwde luidspreker is de zender voorzien van een koptelefoonaansluiting dus dat u de spraakuitvoer kunt gebruiken zonder daarbij de andere piloten te storen.

KABELLOSES LEHRER/SCHÜLER SYSTEM

DRAADLOOS LERAAR / LEERLING SYSTEEM
Het exclusieve Spektrum ™ leraar / leerling systeem stelt de NX8 in staat om direct en draadloos verbinding te maken met andere Spektrum ™ DSMX® zenders om iemand te leren vliegen. Eenmaal verbonden met een andere zender of component, stelt de ModelMatch ™ -technologie de NX8 in staat om onmiddellijk opnieuw verbinding te maken zonder het bindproces opnieuw te hoeven doorlopen.

AR8020T

AR8020T 8-KANAALS TELEMETRIE-ONTVANGER
De AR8020T-ontvanger is een DSMX®-compatibele 8-kanaals ontvanger met volledig bereik die, met zijn compacte afmetingen, gemakkelijk in een groot aantal modellen past. De ingebouwde telemetrie en slimme compatibiliteit stellen de ontvanger in staat om in realtime belangrijke vluchtgegevens van slimme componenten naar elke voor telemetrie geschikte Spektrum ™ -zender te sturen. Zorg ervoor dat al uw componenten samenwerken voor maximale prestaties en betrouwbaarheid door slimme batterijen en regelaars te gebruiken. Op deze manier kunt u het volledige potentieel van uw NX8 benutten.

Application Airplane/Helicopter/Sailplane
Band 2.4GHz
Battery Included
Bind Method Bind Button
Channels 8
Charger Included
Data Port Yes
Failsafe Yes
Flight Log Compatible Yes
Frame Rate 22 Ms (default), 11Ms selectable (digital servos required)
Input Voltage 3.7V
Model Memory 250
Modes User Selectable Mode 1-4
Modulation DSM2
Programmable Yes
Range Full
Rate Positions 3 POS
Receiver Included
Resolution 2048
SD Card/Airware Capable Yes
Telemetry Yes
Transmitter (Tx) Battery Type 3.7V 1S LiIon, 2000mAh

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPM8200EU NX8 8-kanaals DSMX-zender met AR8020T telemetrie-ontvanger, Intl.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: