Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPM9900 Black Edition met AR9020

Spektrum

Prijs: 599,99
Model: SPM9900

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

De DX9 staat bekend om betrouwbare spektrum technologie en intuïtieve bediening. Met de Black Edition, de Premium-versie van deze afstandsbediening is nu beschikbaar voor iedereen die nog meer willen. De Black Edition in een elegante zwarte afwerking Set bestaat uit een stijlvolle aluminium koffer, de exclusieve Black Edition DX9 band en een AR9020 9-kanaals receivers. Natuurlijk is de DX9 Black Edition met voice-uitgang, geheugen voor 250 modellen en een draadloze leraar / leerling-functie uitgerust. De intuïtieve AirWare suite is geschikt voor het programmeren van de motor vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen, zodat alle model piloten kunnen profiteren van deze state-of-the-art faciliteit.

Spraakweergave

Met spraakweergave kan de piloot kritische telemetrie en zender functies waarnemen, zonder daarbij het model uit het oog te verliezen . De DX9 kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd zodat hij de actuele vlucht stand en, indien nodig, specifieke spanning en temperatuur waarden weergeeft. Zou een alarm worden geactiveerd hoef je niet te kijken naar het scherm om te zien wat er gaande is, de DX9 het vertelt het aan u.

Af fabriek is de DX9 uitgerust met Engelse taal bestanden, andere talen, waaronder natuurlijk Duits, zijn beschikbaar voor download.

Draadloze leraar/leerling-functie

De DX9 heeft een trainer jack. De leraar, heeft nu ook de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met de DSM2/DSMX-slave zender. Zodra de DX9 wordt verbonden met een andere zender, zorgt Model Match-technologie ervoor dat je op elk moment opnieuw verbinding kunt maken, zonder dat u opnieuw een koppelproces moet doorlopen.

Forward programmering van spektrum componenten 

Deze innovatieve functie voorziet de DX9 voor een nieuwe generatie van spektrum componenten, die direct via de afstandsbediening kunnen worden geprogrammeerd.

250 modelgeheugens

De DX9 is uitgerust met 250 interne model geheugens. Door de grote capaciteit van de geïnstalleerde DX9 geheugen zult u zelden - of nooit - gedwongen worden om modellen tussen het hoofdgeheugen en de SD-kaart heen en weer te bewegen. Daarnaast is de navigatie is veel gemakkelijker door het ingebouwde geheugen, want er verschijnen alleen nog model geheugens, ook een model bevatten, zodat u niet langer hoeft te scrollen door lege plaatsen of modellen moet verplaatsen, als je een keer een verwijderd.

Een uitgebreide software suite met talloze programmeermogelijkheden

Wat betreft de programmering is de DX9 het meest vergelijkbaar met de DX18. De bewezen Simple Scroll-interface maakt het navigeren eenvoudig en alle informatie wordt helder en scherp weergegeven op het LCD-scherm.

Uitrusting

Exclusieve Black Edition aluminium draagkoffer
Exclusieve Black Edition veiligheidslijn
AR9020 9-kanaals ontvanger
2000mAh 2S Li-Ion batterij van de zender (inbegrepen)
SD kaart
12V voeding

Artikelnummer SPM9900
HFabrikant  Spektrum
Kanalen 9
Telemetrie Ja

 

Inhoud van het pakket:

Exclusieve Black Edition aluminium draagkoffer 
Exclusieve Black Edition veiligheidslijn 
AR9020 9-kanaals ontvanger 
2000mAh 2S Li-Ion batterij van de zender (inbegrepen) 
SD kaart 
12V voeding

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPM9900 Black Edition met AR9020

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: