Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPMAS1000 Alpha-6 AS3X Stability Box

SPMAS1000 Alpha-6 AS3X Stability Box

Spektrum

Prijs: 199,99
Model: SPMAS1000

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Plukt de vruchten van AS3X technologie zonder AS3X ontvanger? De Alpha 6 AS3X Stabiliteit Box van Spektrum doet precies wat nu mogelijk is met haar AS3X technologie nu een upgrade eenvoudig doen. De installatie is eenvoudig en kan worden uitgevoerd met of zonder de vrije programmering applicatie.

App of geen app, Het stabiliteits- Box is klaar.

De Alpha 6 AS3X Stabiliteit Box is voorgeprogrammeerd in de fabriek met de basisinstellingen. Voor aanpassingen en uitbreidingen van de instellingen van een gratis programmering applicatie voor mobiele apparaten en PC . maar je kunt ook zonder de app om de voordelen van exclusieve AS3X technologie te genieten.

Het enige wat je hoeft te doen zonder de app, de stabiliteits- Box, zoals beschreven in de instructies installeren en schakelen tussen uw servo's en de ontvanger. U kunt beginnen als je eenmaal een kanaal om de intensiteit aan te passen toe te wijzen en de eenvoudige installatie procedure heeft uitgevoerd om de oriëntatie te bepalen.

Ondersteunt standaard PPM en Spektrum SRXL seriële uitgangen

De stabiliteits- Box heeft verschillende in- en uitgangen voor diverse servo's. Als u al een ontvanger met PPM functies of een spectrum-ontvanger met SRXL output, kunt u al uw input kanalen via één enkel verbinding met de doos uit voeren.

Gratis programmering app voor PC en iOS of Android- mobiel apparaat

De gratis app heeft een intuïtieve, grafische gebruikersinterface met de fine tuning en toegang tot geavanceerde functies ongelooflijk eenvoudig maakt.

Features

Compatibel met de ontvangers van bijna alle fabrikanten

Ideaal voor modellen uit 0,40-size tot grote modellen en jets

Kan gebruikt worden met of zonder de vrije programmering app

Diverse in- en uitgangen voor diverse servo

Ook ondersteunt standaard PPM en Spektrum SRXL seriële ingangen

Aluminium body

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPMAS1000 Alpha-6 AS3X Stability Box

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: