Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPMR5025 DX5 Pro 2021 5-Channel DSMR Transmitter Only

Spektrum

Prijs: 324,00
Model: SPMR5025

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Productdetails$

De Spektrum ™ DX5 Pro 2021 DSMR® biedt niet alleen de connectiviteitsvoordelen van smart technologie, maar ook verdere verbeteringen in ontwerp en ergonomie en biedt racers, bashers en watersporters eersteklas functies voor een betaalbare prijs.

Belangrijkste kenmerken
Af fabriek al volledig compatibel met smart technologie
Vijf volledig proportionele kanalen
Veel ergonomische opties voor een zender op maat
Diverse mengers waaronder Motor on Axle (MOA)
Herhalingssnelheid van 5,5 ms bij gebruik van compatibele ontvangers

In de doos
(1) Spektrum ™ DX5 Pro 2021 5-kanaals DSMR®-zender
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
(4) AA-zenderbatterijen

introductie
Of u nu een racer, basher of bootchauffeur bent, als u op zoek bent naar een betaalbare en op maat gemaakte zender met functies van de volgende generatie, dan heeft u die met de 5-kanaals DX5 Pro 2021, de nieuwe topklasse zender in het Spektrum ™ -assortiment. , gevonden.

Functies

  • Af fabriek al volledig compatibel met smart technologie
  • Vijf volledig proportionele kanalen
  • Veel ergonomische opties voor een zender op maat
  • Diverse mengers waaronder Motor on Axle (MOA)
  • DSMR® 2,4 GHz-technologie
  • Herhalingssnelheid van 5,5 ms bij gebruik van compatibele ontvangers
  • Geavanceerde programmeeropties, gemakkelijk te gebruiken met SimpleScroll ™
  • Ingebouwde telemetrie
  • Programmeerbare trilalarmen
  • 250 modelgeheugens
  • LiPo-batterij compatibel (batterij niet inbegrepen)

Overzicht
De DX5 Pro 2021 is verkrijgbaar als een enkele zender of in een bundel met een SR2100 DSMR®-ontvanger en biedt de prestaties en het gemak van een professionele zender zonder je hobbybudget te breken. De verbeterde ergonomie, connectiviteit en programmeerbaarheid van deze zender tillen uw ervaring met afstandsbediening naar een nieuw niveau.

VORBEREITET FÜR DIE SMART TECHNOLOGIE

VOORBEREID OP SMART TECHNOLOGIE
De Spektrum ™ DX5 Pro 2021 met SR2100-ontvanger ondersteunt al af fabriek de innovatieve alles-in-één telemetrie en ontwikkelt zijn volle kracht bij het gebruik van slimme controllers en slimme batterijen. Slimme technologie zorgt ervoor dat alle elektronica in uw model naadloos samenwerkt om maximale efficiëntie en prestaties te bereiken. Het maakt uw hele systeem responsiever en gemakkelijker te gebruiken.

VERBESSERTE SIGNALQUALITÄT

VERBETERDE SIGNAALKWALITEIT
De DX5 Pro 2021 is gebaseerd op de frequentie-agile DSMR® 2,4 GHz-technologie. Deze exclusieve Spektrum ™ -technologie kan in elke afstandsbediening worden gebruikt. Hun bereik en respons, vooral in zwaarbelaste 2,4 GHz-omgevingen, zijn uitstekend. De DSMR®-technologie biedt een razendsnelle herhalingssnelheid van 5,5 ms, zelfs als er veel 2,4 GHz-systemen tegelijkertijd in gebruik zijn. Het systeem is ook achterwaarts compatibel met DSM2® en maritieme specifieke Spektrum ™ -ontvangers.

PRÄZISE LENKRADMECHANIK

NAUWKEURIGE STUURWIELMECHANIEK
De ergonomisch ontworpen DX5-zender geeft een gevoel dat elke bestuurder zal waarderen. Het algehele lage gewicht minimaliseert vermoeidheid, terwijl de antislip rubberen handgreep en gasknop een nauwkeurige en volledig natuurlijk aanvoelende controle mogelijk maken. Bovendien is de bijgewerkte DX5 Pro 2021-zender uitgerust met een nieuw stuurwielmechanisme, wat de nauwkeurigheid en precisie van de stuurbeweging verder vergroot.

ÜBERARBEITETE TRIMMUNG

HERZIENE TRIM
De vele ergonomische opties om de DX5 Pro 2021-zender aan uw behoeften aan te passen, zijn bijvoorbeeld de herziene trimschakelaars, die nog gemakkelijker te gebruiken zijn tijdens het rijden.

FORTSCHRITTLICHE PROGRAMMIEROPTIONEN

GEAVANCEERDE PROGRAMMEEROPTIES
De DX5 Pro 2021 biedt een indrukwekkend aantal programmeerfuncties: tot vijf rijmodi per model; Programmering van compatibele AVC®-ontvangers (Active Vehicle Control ™); Meerdere mixeropstellingen, waaronder Motor-On-Axle (MOA), plus ABS en 4-wielbesturing, dual rates, expo en nog veel meer. Dankzij de SimpleScroll ™ -programmeringsinterface is navigeren door de menu's en het wijzigen van instellingen mogelijk met een simpele "scroll en klik".

PROGRAMMIERBARE VIBRATIONSALARME

PROGRAMMEERBARE TRILLINGSALARMEN
Kies uit een verscheidenheid aan trilalarmen voor accuspanning en telemetriefuncties. De meeste kunnen zo worden ingesteld dat ze actief worden als vooraf ingestelde waarden worden overschreden.

 

Application Surface
Band 2.4GHz
Channels 5
Frame Rate 5.5 Ms
Input Voltage 4 - 8.4V
Model Memory 250
Modulation DSMR
Product Height 5.3" (135 mm)
Product Length 8.3" (211 mm)
Product Weight 1.4lbs (0.63Kg)
Product Width 5.6" (142 mm)
Programmable Yes
Range Full
Rate Positions 3 POS
Receiver Included
Resolution 2048
SD Card/Airware Capable Yes
Telemetry Yes
Transmitter (Tx) Battery Type 4 x AA cells included

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPMR5025 DX5 Pro 2021 5-Channel DSMR Transmitter Only

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: