Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPMSLT350 SLT3 3-kanaals SLT-zender met SLR300-ontvanger

Spektrum

Prijs: 52,99
Model: SPMSLT350
Dit artikel zal in voorraad zijn op 31 maart 2021.

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Productdetails

Een geweldig goedkoop radiosysteem voor bashers, crawler-fans en nieuwe stuurprogramma's, de Spektrum ™ 3-kanaals SLT3 met SLR300-ontvanger biedt betrouwbare SLT FHSS 2,4 GHz-besturing.

Belangrijkste kenmerken
Zuinig 3-kanaals Spektrum ™ -systeem levert nu betrouwbare controle en DSMR®-upgradepotentieel voor de toekomst - perfect voor beginnende stuurprogramma's.
Combineert SLT ™ 2,4 GHz-beveiliging met Spektrum ™ -ontwerpexpertise voor betrouwbare, zorgeloze prestaties.
Spektrum ™ SLR300 ontvanger is compatibel met SLT FHSS 2,4 GHz protocolzenders (niet compatibel met Spektrum DSM, DSM2 of DSMR oppervlaktezenders).
Door de gebruiker instelbare functies zijn onder meer stuur- en gaskleppen, stuursnelheid en gaslimieten.
Bevat een met schuim bekleed stuurwiel voor antislipbediening en houder voor het bevestigen van een koord.

In de doos
(1) Spektrum ™ SLT3 3-kanaals zender
(1) Spektrum ™ SLR300 SLT FHSS-ontvanger met enkel protocol
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
Vier "AA" zenderbatterijen

Introductie
Voor nieuwe en prijsbewuste RC-stuurprogramma's biedt het Spektrum ™ SLT3-radiosysteem de perfecte basis om de voordelen van Spektrum-innovatie en ontwerpexpertise te verkennen.

Kenmerken
Zuinig 3-kanaals Spektrum ™ -systeem levert nu betrouwbare controle en DSMR®-upgradepotentieel voor de toekomst - perfect voor nieuwe bestuurders.
Combineert SLT ™ 2,4 GHz-beveiliging met Spektrum ™ -ontwerpexpertise voor betrouwbare, zorgeloze prestaties.
Spektrum ™ SLR300 ontvanger is compatibel met SLT FHSS 2,4 GHz protocolzenders (niet compatibel met Spektrum DSM, DSM2 of DSMR oppervlaktezenders).
Het beproefde Spektrum ™ ergonomische zenderontwerp zorgt voor een comfortabele, vermoeidheidsvrije bediening.
Door de gebruiker instelbare functies zijn onder meer stuur- en gaskleppen, stuursnelheid en gaslimieten.
Bevat een met schuim bekleed stuurwiel voor antislipbediening en houder voor bevestiging van een koord.

Overzicht
Of je nu een achtertuinliefhebber bent, een crawlliefhebber of een bestuurder die het meeste uit een beperkt hobbybudget wil halen, de 3-kanaals SLT3-zender met 2,4 GHz SLT-technologie biedt alles wat je nodig hebt voor betrouwbare, zelfverzekerde bediening. Door de gebruiker instelbare functies zijn onder meer stuur- en gaskleppen, stuursnelheid en gaslimieten. De lay-out van de bedieningselementen is verbazingwekkend intuïtief - alle bedieningselementen zijn perfect gepositioneerd om snel toegankelijk te zijn wanneer dat nodig is en uit de weg te gaan wanneer ze niet worden gebruikt.

Door het lage gewicht van de SLT3-zender kunt u de hele dag rijden zonder vermoeid te raken. Het stuur is met schuim bedekt voor een antisliphandgreep. Er is ook een handige houder voor het bevestigen van een draagkoord, zodat u zich kunt concentreren op het rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het laten vallen en beschadigen van uw radio.

De SLT3 is veel meer dan een zuinige 3-kanaals radio. Samen met de meegeleverde SLR300-ontvanger is het een zeer betaalbaar radiosysteem dat een bereik, respons en interferentieweerstand van Spektrum biedt. Het SLT-protocol is ook compatibel met legacy Tactic ™ -ontvangers, zoals de TR325, die bij sommige gebruiksklare voertuigen worden geleverd.

Spektrum SLR300 Single Protocol SLT FHSS Receiver

Spektrum ™ SLR300 SLT FHSS-ontvanger met enkel protocol
De Spektrum SLR300 is een economische en betrouwbare oplossing voor uw 3-kanaals RC-model met oppervlak. De SLR300 is voorzien van interferentiebestendige SLT FHSS 2,4 GHz-technologie die is ontworpen om te werken met Spektrum SLT-zenders en is achterwaarts compatibel met oppervlaktetransmitters van het merk Tactic. Het is klein en licht van gewicht en heeft een eenvoudig te gebruiken bind-plug-methode voor het binden en instellen van preset failsafe voor zijn drie kanalen.

SPEKTRUM TRANSMITTER ERGONOMICS

ERGONOMIE VAN SPEKTRUM ™ -ZENDER
Het ergonomische ontwerp van de SLT3-zender geeft een gevoel dat elke bestuurder zal waarderen. Door het lage gewicht kan de hele dag worden gereden met minimale vermoeidheid. De lay-out van de bedieningselementen is verbazingwekkend intuïtief - alle bedieningselementen zijn perfect gepositioneerd om snel toegankelijk te zijn wanneer dat nodig is en uit de weg te gaan wanneer ze niet worden gebruikt.

FOAM-COVERED STEERING WHEEL

STUURWIEL MET SCHUIMBEDEKKING
Rijd met vertrouwen! Het met schuim beklede stuur van de SLT3-zender is gemakkelijk vast te pakken voor nauwkeurige, slipvrije bediening.

LANYARD MOUNT

LANYARD MOUNT
Er wordt een handige houder meegeleverd voor het bevestigen van een koord, zodat u zich kunt concentreren op het rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het eventueel laten vallen en beschadigen van uw radio.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPMSLT350 SLT3 3-kanaals SLT-zender met SLR300-ontvanger

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia:

Dit artikel zal in voorraad zijn op 31 maart 2021.