Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPMSR6100AT SR6100AT 6 Ch AVC/Tele Surf RX SPMSR6100AT

SPMSR6100AT SR6100AT 6 Ch AVC/Tele Surf RX SPMSR6100AT

Spektrum

Prijs: 98,09
Model: SPMSR6100AT

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Product Features

  • 6-kanaals DSMR / DSM2-ontvanger
  • Uitgebreide telemetrie-functies met Spektrum-bedrijf Smart ESC
  • Uitstekend geschikt voor modellen die profiteren van AVC-technologie en extra kanalen nodig hebben voor verlichting, schakelservo's en andere accessoires
  • Stuurprioriteit geeft de bestuurder volledige controle
  • Volledig instelbaar - stel de gewenste stabiliteit in of schakel deze indien gewenst uit
  • Waterdichte "Realkote" -coating beschermt de elektronica
  • Spanningssensor dataverbinding, spanningssensor inbegrepen
  • Werkt met elke RC auto, vrachtwagen of buggy
  • Compatibel met alle DSMR-zenders

Product Overview

De Spectrum SR6100AT 6-kanaals ontvanger is gebaseerd op DSMR frequentie-agile technologie en biedt een uitstekend bereik en reactievermogen, vooral op locaties waar meerdere 2,4 GHz-systemen tegelijkertijd worden gebruikt. De SR6100AT beschikt over een gepatenteerd AVC-spectrum (Active Vehicle Control) en uitgebreide telemetriefuncties. AVC-technologie leest uw bedieningsinvoer, volgt de rijrichting van uw auto en tot 180 stuur- en vermogensaanpassingen per seconde, zodat u in de juiste richting kunt blijven zonder uzelf te hoeven beperken. De SR6100AT heeft via de X-Bus-adapter toegang tot de telemetriefuncties van Spektrum Smart Technology elektronische snelheidsregelaars en conventionele temperatuur-, snelheids- en spanningssensoren.

Smart Throttle

Smart Throttle

De gaskanaalingang van de SR6100AT-ontvanger biedt Smart Throttle. Deze poort detecteert automatisch wanneer een Smart Throttle ESC is aangesloten en de ingang van het gaskanaal in de Smart Throttle-modus komt. In combinatie met Spektrum Smart LiPo-batterijen met IC-connectoren kunnen gegevens van compatibele Spektrum slimme batterijen worden gedeeld. De SR6100AT heeft ook twee ingebouwde telemetriepoorten die compatibel zijn met DSMR-zenders die telemetrie ondersteunen. Wanneer een standaardregelaar of servo is aangesloten op de gaspoort van de SR6100AT-ontvanger, werkt de gasaansluiting normaal zoals bij elke conventionele ontvanger.

AVC Technologie

AVC-technologie

Met de SR6100AT heeft de bestuurder de stabiliteitscontrole voor ELK voertuig in zijn collectie! U kunt de stabiliteitscontrole van Active Vehicle Control (AVC ™) in elk voertuig gebruiken door de SR6100AT-ontvanger te installeren en aan een AVC-compatibele zender te koppelen. AVC-technologie zorgt voor een comfortabelere rijervaring door constant de rijeigenschappen en instellingen van het voertuig te controleren. Dit betekent meer controle voor u en een beter bestuurbaar voertuig in alle rijomgevingen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPMSR6100AT SR6100AT 6 Ch AVC/Tele Surf RX SPMSR6100AT

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: