Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SPMXC1080I Spektrum Smart S1100 AC Charger, 1x100W (EU) (SPMXC1080I)

SPMXC1080I Spektrum Smart S1100 AC Charger, 1x100W (EU) (SPMXC1080I)

Spektrum

Prijs: 94,99
Model: SPMXC1080

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

invoering


Uitgerust met onze innovatieve slimme technologie, maakt de compacte Spektrum ™ S1100 AC slimme oplader met praktische geïntegreerde voeding het opladen van bijna elke batterij gemakkelijker, sneller en veiliger dan ooit. De S1100 is niet alleen compatibel met de Spektrum Smart-batterijlijn, maar ondersteunt ook alle gangbare batterijtypen zoals LiFe, LiIon, LiPo, LiHV, NiMH, NiCd en loodzuurbatterijen.

Functies

  • Spektrum ™ Smart-technologie biedt u ongekende veiligheid en gemak
  • Smart Charge neemt de zorgen over de juiste parameterinstelling weg
  • De juiste oplaadinstellingen voor elke slimme batterij worden automatisch geselecteerd
  • De intelligente software bepaalt en slaat tal van slimme batterijgegevens op
  • Een verbeterde gebruikersinterface past perfect bij de slimme technologie
  • Indrukwekkend uitgangsvermogen van 100 W, zodat u uw accu's in een mum van tijd kunt opladen
  • Laadt tot 6S (22,2V) batterijen op
  • De krachtige processor levert verbluffende snelheid en betrouwbare prestaties
  • Gemakkelijk leesbaar 2,4-inch LCD-kleurenscherm
  • Zeer functionele aanraakwielbediening
  • Gemakkelijk te navigeren menu's voor het wijzigen en opslaan van slimme parameters
  • Smart Auto Charging-modi (Smart Charging / Smart Storage / Smart Unloading)
  • Resterende oplaadtijd live weergegeven
  • Zeer efficiënte ventilator
  • Compact, zeer mobiel ontwerp met afgeronde randen, past op elke drukke werkbank
  • Bij te werken software
  • Compatibel met LiFe / LiIon / LiPo / LiHV / NiMH / NiCd / Pb-batterijen

Overzicht
De S1100 AC Smart Charger laadt batterijen in een mum van tijd op met zijn 100W vermogen. De oplader heeft een ingebouwde balancer en piekdetectie en biedt u betrouwbare bescherming tegen oververhitting, omgekeerde polariteit, kortsluiting, overstroom en te lage ingangsspanning. Het grote 2,4-inch LCD-kleurenscherm maakt het gemakkelijk om laadparameters en slimme batterijgegevens vanuit elke hoek te lezen. Een verbeterde aanraakwielbediening vereenvoudigt de menunavigatie.

Wanneer u de S1100 AC Smart Charger gebruikt om een ​​Spektrum Smart-batterij op te laden, worden het batterijtype, het aantal cellen, de laadstroomsnelheid en capaciteit automatisch herkend en ingesteld. Dit maakt het opladen gemakkelijker dan ooit: sluit gewoon de slimme batterij aan! Na het aansluiten worden de juiste oplaadparameters automatisch vanuit het microchipgeheugen van de batterij via de IC3 ™ -verbinding naar de oplader gestuurd en begint de S1100 AC Smart Charger de batterij veilig op te laden met de gespecificeerde parameters. Omdat de oplader achterwaarts compatibel is met de oudere EC3 ™ -connector, kunnen zelfs batterijen zonder Smart Technology zonder problemen worden opgeladen.

Je kunt de firmware van de Spektrum S1100 AC Smart Charger zelf updaten. Sluit de oplader eenvoudig aan op uw pc via de USB-poort. Met zijn compacte afmetingen van 122 mm lang, 118 mm breed en 63 mm hoog, is het apparaat extreem compact en past het zelfs op elke werkbank, hoe vol het ook is.

Nog nodig
Niets

leveringsomvang
(1) Spektrum ™ S1100 AC slimme oplader
(1) Netsnoer
(1) IC3 ™ -batterij naar IC5 ™ -apparaatadapter (SPMXCA507)
(1) Gebruiksaanwijzing

Verbesserte Benutzeroberfläche & LCD Display

Verbeterde gebruikersinterface en LCD-scherm
Met het verbeterde aanraakwiel van de S1100 AC Smart Charger kunt u gemakkelijk met uw vingertop door de slimme batterijgegevensmenu's navigeren en laadparameters wijzigen en opslaan. Alle informatie wordt weergegeven op het grote 2,4-inch LCD-kleurenscherm, dat zelfs vanuit fel zonlicht gemakkelijk te lezen is vanuit elke hoek. Tijdens het laadproces zijn het laadproces in procenten, de data van de accu, de laadsnelheid, de eerder opgeladen capaciteit en de resterende laadtijd af te lezen op het scherm. Extra informatie over de spanning van individuele cellen en de interne weerstand van de batterij kan worden weergegeven door naar het tweede en derde scherm te scrollen.

Intelligente Ladetechnologie

Intelligente oplaadtechnologie
Wanneer u uw Spektrum ™ Smart-batterij op de oplader aansluit, worden alle batterijspecifieke gegevens en de gezondheidsstatus van de batterij onmiddellijk overgedragen van de Smart Memory-microchip in de batterij naar de oplader. Vervolgens kunt u individuele instellingen zoals laadsnelheden of ontladingsopties op de oplader specificeren en opslaan. Eenmaal opgeslagen, is een druk op de knop in de toekomst voldoende om uw batterij op te laden met de juiste instellingen, de rest wordt gedaan door onze slimme technologie!

Intelligentes und doch einfaches Laden

Slim en toch gemakkelijk opladen
Bij het opladen van een Spektrum Smart accu worden de laadparameters van de accu automatisch ingesteld en begint de lader direct met opladen zodra de accu wordt aangesloten. U kunt de oplaadsnelheid van afzonderlijke accu's aanpassen om optimaal te profiteren van de hogere oplaadsnelheid van sommige packs. De microchip die in elke slimme batterij is ingebouwd, onthoudt de laatst ingestelde oplaadsnelheid en past deze automatisch aan de volgende keer dat het pakket wordt aangesloten.

IC3 & IC5 Steckverbinderors

IC3 ™ & IC5 ™ -aansluitingen
De innovatieve slimme verbinding tussen oplader en batterij wordt mogelijk gemaakt door een microchip die in elke slimme batterij is ingebouwd. Deze chip verzendt de accuspecifieke informatie naar de oplader via een datalijn in de IC3- en IC5-connector. De IC-connectoren zijn zo ontworpen dat ze een stevigere verbinding, grotere hittebestendigheid en moeiteloze montage mogelijk maken. Veerbelaste pinnen zorgen voor een solide verbinding, die echter eenvoudig aan en uit te zetten is, en dankzij de praktische soldeerpads kunnen de kabels eenvoudig worden gemonteerd.

Abwärtskompatibel

Terugwaartse compatibiliteit
Voor degenen die de populaire EC3 ™ - en EC5 ™ -aansluitingen al gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken. De nieuwe IC-connectoren zijn volledig achterwaarts compatibel met bestaande EC3 ™ - en EC5 ™ -connectoren, zodat u uw Smart Charger gemakkelijk kunt gebruiken met oudere batterijen. De voordelen van slimme technologie ervaar je pas als je een slimme accu aansluit.

Touch Wheel Interface

Touch wheel interface
De intuïtieve aanraakwielinterface maakt het gemakkelijk om door alle menu's op uw S1100 AC Smart Charger te navigeren. Raak het aanraakwiel rechtsom aan om door een menulijst te scrollen en raak het linksom aan om omhoog te scrollen. Een korte druk op de middelste knop selecteert een menu-item. Houd de knop ingedrukt om de instellingen voor het opladen van de batterij te openen zonder slimme technologie. Deze gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface geeft de oplader ook zo'n slank profiel dat hij gemakkelijk in elke zak past.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SPMXC1080I Spektrum Smart S1100 AC Charger, 1x100W (EU) (SPMXC1080I)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: