Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

SRXL2 Remote Serial Receiver met Telemetry (SPM4651T)

SRXL2 Remote Serial Receiver met Telemetry (SPM4651T)

Spektrum

Prijs: 49,49
Model: SPM4651T

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

features

     SRXL2 technologie
     Geluidsarme versterker vermindert interferentie en vergroot het bereik van de besturingsverbindingen
     Klein, licht en perfect voor helikopter-, multi-rotor- en FPV-liefhebbers
     Breed ingangsspanningsbereik (3,3 tot 8,4 V)
     Telemetrie met volledig bereik
     Dubbele diversiteitsantennes
     Bindknop voor eenvoudig inbinden, geen plug vereist

Overzicht

De SPM4651T DSMX SRXL2 seriële micro-ontvanger neemt de plaats in van de SPM4649T-ontvanger en biedt meer functionaliteit, meer controle en een groter bereik voor telemetrie-verbindingen. De SPM4651T gebruikt ons functierijke SRXL2-protocol om piloten een bliksemsnelle seriële gegevensverbinding met maximaal 20 kanalen te geven. SRXL2 is een krachtig open source communicatieprotocol ontwikkeld door Spektrum. Het verbetert de bidirectionele communicatie tussen het radiosysteem en de vluchtcontroller aanzienlijk en biedt extra telemetrie-functionaliteit en vluchtcontrollerconfiguratie rechtstreeks vanuit de spektrumzender * van de piloot via een enkele signaallijn.

De SPM4650 is klein, licht en ideaal voor liefhebbers van helikopters, multi-rotor en FPV. Het heeft ook een eenvoudige bindknop, zodat piloten niet langer een afzonderlijke ontvanger of bindplug nodig hebben om te binden. Dubbele antennes zorgen voor diversiteit in ontvangst voor een stabiel signaal en de lange coaxiale antennes zorgen voor maximale signaalsterkte in alle richtingen voor veeleisende installaties waarin koolstofvezel, metaal en batterijen de antenne afschermen. En met het Spektrum DSMX 2,4 GHz RF-protocol biedt de Spektrum SRXL2 seriële micro-ontvanger een opmerkelijk bereik en storingsvrije prestaties.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum SRXL2 Remote Serial Receiver met Telemetry (SPM4651T)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: