Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

XBC100 SMART Battery Checker & Servo Driver (SPMXBC100)

Spektrum

Prijs: 49,99
Model: SPMXBC100

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Features
LiPo Checker met ingebouwde balancer
Een servotester vergemakkelijkt het programmeren
Gebruikers van Spektrum Smart Technology profiteren van alle voordelen van slimme batterijen
Makkelijk te lezen kleurendisplay
Qualcomm 3.0 compatibele USB-poort met snelle oplaadmogelijkheden voor compatibele Android- en iOS-apparaten (tot 12V en 2A)
Update-poort voor eenvoudige update van nieuwe functies

Overzicht
De Spektrum XBC100 Smart LiPo Checker is een must voor elke modelbouwer. Uitgerust met alle functies die u van een LiPo Checker mag verwachten, maar met extra functies zoals ingebouwde LiPo Balancer voor maximaal 8s, duidelijk weergegeven batterijcapaciteit en percentage laadtoestand en Spektrum Smart-batterijconnectiviteit.

Bij gebruik van een Spektrum Smart-batterij kunnen gebruikers de meeste instellingen zien en aanpassen die anders alleen beschikbaar zouden zijn met een Spektrum Smart Charger. Met een enkele plug-in-aansluiting kunnen de celspanning en de balanstoestand worden weergegeven, evenals alle records van de slimme batterij worden gelezen, zoals het aantal laadcycli, de interne batterijtemperatuur en uitzonderingsrapporten. U kunt de Smart Battery-instellingen zelfs rechtstreeks vanuit de XBC100 aanpassen.

De XBC100 heeft een Qualcomm 3.0 USB-oplaadpoort waarmee gebruikers eenvoudig hun mobiele apparaten en Spektrum Smart-afstandsbedieningen kunnen opladen. Beter nog, de XBC100 biedt piloten de mogelijkheid om hun modellen beter af te stemmen en te testen met de ingebouwde servo-tester. Centreer en test eenvoudig je servo-routepunten met de ingebouwde PWM-uitgang.

Dit alles wordt weergegeven op een gekleurd IPS-LCD-scherm, dat ook in direct zonlicht gemakkelijk te lezen is en een gebruikersvriendelijke aanraakinterface heeft.

Meer dan een LiPo-checkerMehr als ein LiPo Checker
Met de intelligente XBC100 Smart Battery Checker kunnen piloten en bestuurders hun Lipo-, LiHv-, LiFe- en LiIon-batterijen beter bijhouden. Met het gemakkelijk leesbare kleuren-IPS-LCD-scherm kunt u snel het percentage van het opladen van uw batterij en de afzonderlijke cellen lezen en u informeren over abnormale batterijomstandigheden. Als de celspanningen verschillen, kan de XBC100 de cellen in balans brengen met een nauwkeurigheid van ± 0,005V.

 

 

Intelligente Smart Battery-connectiviteitIntelligente Smart Akku-Konnektivität
De XBC100 biedt gebruikers van Smart Battery een gebruiksvriendelijke LiPo Checker die alle voordelen biedt van een enkele connector op de iC3-connector. Bij aansluiting op een slimme batterij kunnen gebruikers alle ingebouwde parameters bekijken, zoals het aantal cycli, speciale gebeurtenissen zoals overontlading en oververhitting, evenals instellingen voor slimme batterijen zoals de automatische opslagtijd en de vooraf ingestelde laadstroom.

 

 

Geïntegreerde servotesterIntegrierter Servotester
De XBC100 Smart LiPo Checker heeft een nuttige pwm-uitgang die kan worden gebruikt als een servotester. Bestuur gewoon uw servoreis op elke moderne servo. Gebruikers kunnen het stroomverbruik direct op het display lezen, er is geen vermogensmeter meer nodig.

 

 

 

 

 

Qualcomm® 3.0 USB-oplaadpoortQualcomm ® 3.0 USB-Ladeanschluss

Laad en gebruik uw smartphone of ander apparaat met de handige USB-stroompoort. Sluit gewoon een opgeladen batterij aan en druk op Start. De XBC100 is een powerbank die uw Spektrum Smart Remote en uw mobiele apparaten kan opladen. Ondersteunt Qualcomm QC 2.0 / 3.0 compatibel met BC1.2 en Apple-apparaten. Maximaal 12V / 2A.

Accutype: 1-8S Lithium, 1-10 cell NiCd/NiMH
Battery Balance Connector: Included for testing LiPos
Battery Temperature Monitoring: Yes
Connector Type: IC3
LCD: Ja
Servos: Also tests servos without having to connect a radio and receiver
Voltage: +/-0.005V @ 4.2V Measurement Accuracy
Voltage Range: 5-36V
Cellen: Balancing Cell Accuracy <0.005V

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum XBC100 SMART Battery Checker & Servo Driver (SPMXBC100)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: