Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Team Corally - ASUGA XLR 6S - RTR - Groen - Brushless Power 6S - Geen batterij - Geen oplader C-0028

Team Corally

Prijs: 659,00
Model: C-00288-G

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Detail info
Introductie van de gloednieuwe, extra large Asuga XLR 6S RTR Buggy van Team Corally. Dit unieke voertuig is 15% groter dan traditionele 1/8 buggy's en levert een rijervaring zoals geen enkele andere auto die vandaag beschikbaar is! Ontwikkeld met een laser-focus op de kleinste details, is de Asuga XLR met precisie ontworpen om zijn eigenaars tevreden te stellen met de snelste, meest duurzame en best sturende RC buggy ooit geproduceerd. Als extra bonus is de Asuga XLR RTR verkrijgbaar in drie carrosseriekleuren. Wordt het niet eens tijd dat je bashing programma groter wordt?

Groter is beter!
Groter in omvang dan andere modellen, de Asuga XLR levert een grotere bodemvrijheid, enorme veerwegen en oversized componenten op een volledig nieuw chassis dat gebruik maakt van de bewezen, duurzame en 6S-capabele aandrijflijn systeem dat Team Corally 1/8 schaalmodellen zijn bekend om.

Bij het verkennen van slechts een paar van de details die de Asuga XLR uniek maken, wordt het duidelijk dat dit geen gewone buggy is:

-70% onderdelen compatibiliteit met bestaande Team Corally 1/8 schaalmodellen.
-Massieve, 3mm dikke aluminium hoofdchassis plaat met beschermende zijbeschermers
-Ultra stijf hybride centraal chassis brace systeem
-CNC-bewerkte verstelbare aluminium motorsteun met aluminium en stalen middendiff assemblage
-Massieve 16 mm grote boring, aluminium schroefdraad, oliegevulde schokdempers met harde veren, zware 4 mm afgestemde zuigers en oversized onderste schokuiteinden.
5 mm dik, CNC-bewerkt aluminium voor- en achterschokbrekers.
-Massieve heavy-duty composiet draagarmen, met aluminium scharnierpen en scharnierkogelhouders voor een indrukwekkende duurzaamheid. De voorste bovenarmen zijn voorzien van een unieke aero control kit voor extra downforce en verbeterde stuurrespons.
-Extreme 8mm dikke aluminium ophangpenhouders bevestigd door acht 4mm montageschroeven, inclusief verstelbare composiet toespoorblokken.
-Grote, zwaar uitgevoerde composiet stuurblokken met nieuwe kogelklemmen.
-Extra grote composiet achternaven
-Duurzame composiet stuur- en topkamerschakels
-Drie vloeistof gevulde precisie differentiëlen met CNC spiraal gesneden metalen input en main gears.
-Duurzame, geharde S2 stalen aandrijvingen en assen
-Rubberen afgedichte ABEC-3 kogellagers
-Chassis skid plates met geïntegreerde moderne voorbumper
-Laag profiel 130mm Sprint RXA banden met hoge grip, ontworpen voor 6S vermogen.
Betrouwbare CT2R pistoolgreep 2,4 GHz zender en ontvanger met digitale trimmen, dubbele stuursnelheid en servo-omkering.
-Krachtige Kuron 825 4-polige, 2050kv sensorloze borstelloze motor.
-Soepele en betrouwbare 6S-geschikte Torox 185 ESC met LVC en door de gebruiker instelbare BEC- en profielinstellingen.
- HV7225 digitale high-speed stuurservo met metalen tandwielen en maar liefst 25Kg koppel.

Groter dan andere modellen met extra bodemvrijheid, enorme veerwegen en oversized componenten, is de Asuga XLR een volledig nieuw chassis dat gebruik maakt van de bewezen aandrijfcomponenten van bestaande Team Corally 6S-aangedreven modellen. De indrukwekkende omvang van de Asuga XLR levert messcherpe handling, verbazingwekkende acceleratie, topsnelheid en onovertroffen duurzaamheid. Stel uw verwachtingen bij en ga voor het grote werk met Team Corally's Asuga XLR RTR.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Team Corally Team Corally - ASUGA XLR 6S - RTR - Groen - Brushless Power 6S - Geen batterij - Geen oplader C-0028

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: