Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Team Corally - SYNCRO-4 - RTR - Green - Brushless Power 3-4S - No Battery - No Charger

Team Corally

Prijs: 399,00
Model: C-00287-G

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

SYNCRO 4 - Gemaakt om waarde te creëren, ontworpen om te presteren! 
Maak kennis met de Team Corally Syncro 4, een baanbrekende 1:8 basher buggy ontworpen voor liefhebbers die op zoek zijn naar een buitengewone off-road ervaring zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of prestaties. Deze uitzonderlijke machine herdefinieert de grenzen van budgetvriendelijke RC auto's en biedt een ongeëvenaarde combinatie van prijs, betrouwbaarheid en rijeigenschappen. Als onderdeel van Team Corally's gerenommeerde line-up, beschikt de Syncro4 over een duurzame erfenis van uitmuntendheid, met meer dan 80% gedeelde onderdelen met bestaande modellen.

Pure kracht en precisie: Syncro 4 Ready-to-Run pakket met beproefde elektronica.
De prestaties van de Syncro4 Ready-to-Run zijn geleverd door een formidabele Kuron 725 4-polige, 2150 kv sensorloze brushless motor, die een ongeëvenaarde mix van kracht en efficiëntie levert. Deze motor is gekoppeld aan een Torox 135 Electronic Speed Control, bekend om zijn soepele en betrouwbare prestaties, die de intensiteit van het 4S LiPo-vermogen kan regelen. De stuurprecisie wordt geleverd door een HV-7225 digitale high-speed servo met stevige metalen tandwielen en een indrukwekkend draaimoment van 25 kg. Deze toonaangevende elektronica, die doet denken aan de beproefde systemen in modellen als de Sketer en Radix4, garanderen een sensationele en bedrijfszekere off-road ervaring met de Syncro4.

Ongeëvenaarde controle met de gloednieuwe CT2S zender.
Vergroot je RC-ervaring met de compacte 2,4 GHz CT2S-zender, die supersnelle reacties, een indrukwekkend zendbereik van meer dan 200m en essentiële functies als steering dual rate en servo reverse biedt. Kies je eigen leercurve met een handige 50%-100% powerswitch, perfect voor beginners die op zoek zijn naar een lagere snelheid tijdens de eerste rij-ervaringen. Verpakt in een compacte vorm voor gemakkelijk transport, is deze zender geschikt voor een breed scala aan gebruikers, waardoor het een ideale keuze is voor enthousiastelingen van alle leeftijden, inclusief jongeren!

Optimale ophanging: Het dynamische ontwerp van de Syncro 4.
Team Corally neemt het voortouw als het gaat om het veersysteem van de Syncro4. Door gebruik te maken van de bekende en beproefde draagarmen van eerdere modellen zoals de Radix6 en Sketer, in combinatie met de robuuste stuurblokken en achterwielnaven, zorgt de Syncro4 voor topprestaties op elk terrein. Met de toevoeging van de vertrouwde 4mm CNC gefreesde armhouders van de Spark XB6 en de nauwkeurig ontworpen links (stuur, servo, en achter bovenste armen), houdt de Syncro4 onverminderd vast aan duurzaamheid en ongeëvenaarde prestaties. Met de introductie van de nieuwe kunststof schokdempers en schokdemper steunen is Team Corally ervan overtuigd een veersysteem te leveren dat geen compromissen sluit op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

Dominant op het terrein: De efficiënte aandrijflijn van de Syncro 4.
De Syncro4 neemt de leiding in het off-road segment met een fantastische aandrijflijn die ontwikkeld is voor pure kracht en precisie. De uit staal vervaardigde aandrijfcups vormen samen met de sterke centrale steekassen de basis van een geoptimaliseerd aandrijfsysteem dat garant staat voor maximale prestaties en een lange levensduur. De nauwkeurige CVD cardanassen aan de voorkant en de duurzame stalen cardanassen aan de achterkant zorgen voor een betrouwbare en directe krachtoverbrenging. De gehele aandrijflijn is voorzien van kogellagers met rubberen afdichtingen voor een soepele en energiebesparende aandrijflijn.

Bewezen prestaties combineren met een vernieuwend ontwerp in de Syncro 4 Bash Buggy.
Bij de ontwikkeling van de Syncro4 heeft Team Corally beproefde onderdelen gecombineerd met innovatieve oplossingen voor een harmonieuze mix van betrouwbaarheid en vernieuwend design. Talloze elementen, zoals de robuuste draagarmen, stuurblokken en achterwielnaven, zijn afkomstig van onze succesvolle 6S line-up, wat zorgt voor een sterke basis. De nieuw ontworpen schokdempers, schokdempersteunen en een aantal nieuwe onderdelen zorgen voor een nieuwe impuls.  In ons streven naar vernieuwing leggen we niet alleen de nadruk op de techniek, maar ook op de esthetiek, met opvallende kenmerken zoals geanodiseerd titanium accenten en met laser gegraveerd chassis, zodat je Syncro4 niet alleen geweldig presteert, maar er ook stijlvol uitziet.

Ontdek de geavanceerde kenmerken van de Syncro 4: 
• 80+ km/u (50+ MPH) mogelijk.
• Ready to Run Basher Buggy
• TOROX 135 snelheidsregelaar voor 3-4S met LiPo protectie
• Krachtige Kuron 725, 2150 kV, 4-polige brushless motor
• CRHV-7225 HV stuurservo met metalen tandwielen en 25Kg draaimoment
• CT2S Compacte storingsvrije 2,4GHz zender met 50%/100% vermogensschakelaar
• Aluminium servoarm
• Composiet stuurlinks
• Nieuwe spatwater- en stofdichte ontvangerbox met geintegreerde transponderbevestiging
• Verstelbare XL-batterijhouder voor alle gangbare car LiPo-batterijen (Max hoogte 38mm)
• Volledige set kogellagers met rubber dichtingen
• Alle aandrijflijn kogellagers zijn 8x16x5mm
• Stalen hoofdtandwiel 46T en motortandwiel 13T
• Drie differentiëlen gevuld met siliconenolie
• Snelle en eenvoudige toegang tot de differentielen
• Hybride aluminium & composiet motorhouder met tandwielafdekking
• Pre-Set motorposities voor 13T, 15T en 17T motortandwiel
• Ultrastijf hybride chassisbrace-systeem
• Gehard stalen aandrijfcups
• Gehard stalen CVD-aandrijfassen vooraan
• Aluminium 17 mm zeskant meenemers
• Composiet 16mm Big Bore oliegevulde schokdempers met schroefdraad
• Vergrendelingssysteem voor schokveerpennen
• Composiet schokdemper beschermkappen
• Composiet schokdempersteunen voor en achter
• Onafhankelijke Pivot Ball-voorwielophanging
• Onafhankelijke dubbele draagarm achterwielophanging
• HD stuurblokken voor en wielnaven achter
• Stevige 4 mm aluminium draagarmpen houders
• Composiet beschermkappen voor draagarmpen houders
• Heavy-Duty composiet ophangingslinks en stuurlinks uit één stuk
• 3 mm aluminium chassisplaat met laser gegraveerde logo’s
• Composiet chassis zijbeschermers
• Heavy-Duty voorbumper
• Nieuwe versterkte spolier met hoge downforce
• Scorpion XTB Off-road banden met laag profiel geschikt voor hoge snelheden verlijmd op zwarte meerspaaks velgen
• Carrosserie van slagvast polycarbonaat verkrijgbaar in 4 kleurenschema's  

Een breed assortiment aan tuningonderdelen is beschikbaar om uw Syncro 4 verder te personaliseren.
Ontdek de kracht en precisie van de Team Corally Syncro4, een 1:8 buggy ontwikkeld voor zowel beginners als doorgewinterde enthousiastelingen. Met meer dan 80% van de onderdelen gedeeld met Team Corally's topmodellen, introduceert de Syncro4 innovatieve eigenschappen voor een onverslaanbare prijs. De invoering van nieuwe composiet big bore schokdempers met schroefdraad, extreme composiet schokdemper steunen en een hybride chassis brace systeem illustreren de perfecte mix van duurzaamheid, prestaties en kosteneffectiviteit. Het opvallende titaniumkleurige aluminium chassis, de aantrekkelijke body en de flexibele aerodynamische vleugel geven een nieuwe definitie aan off-road-esthetiek. Deze buggy heeft een hybride composiet/aluminium motorsteun die drie motorpositie-opties biedt voor het uitlijnen van het tandwiel. De versterkte aandrijflijn, met stalen outdrive cups en een robuust 46T stalen centraal tandwiel, staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid. Van de krachtige Kuron 725 brushless motor tot de Torox 135 ESC, elk onderdeel draagt bij aan de opwindende topsnelheid tot 80+ km/u. De CT2S 2,4GHz zender, het nieuwe verstevigingssysteem voor het chassis en de versterkte high-downforce vleugel maken het pakket compleet. Met de Syncro4 zet Team Corally zijn traditie van innovatie voort en biedt het onverslaanbare prestaties zonder compromissen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Team Corally Team Corally - SYNCRO-4 - RTR - Green - Brushless Power 3-4S - No Battery - No Charger

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: