Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

TRAXXAS 4Tec 3.0 Factory Five 35 HotRod-Truck Coupe blauw RTR 1/9 AWD toerwagen Brushed XL-5 zonder

Traxxas

Prijs: 359,00 299,00
Model: TRX93044-4BLUE

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

TRAXXAS FACTORY FIVE HOT RODS
De Traxxas Factory Five Hot Rods eren de begindagen van hot rodding toen grote kracht, helder chroom en gebogen staal de straten beheersten. Net als hun grote Factory Five-tegenhangers, combineren de Traxxas '33 Coupe en '35 Truck een modern chassisontwerp met opvallende prachtige carrosserieën. Rijdend op het 4-Tec 3.0-chassis, bieden de Traxxas Hot Rods een zinderende snelheid en vlijmscherpe reflexen met een tijdloos mooi uiterlijk. Mooi om te zien en nog leuker om te rijden, de Traxxas Factory Five Hot Rods voegen een klassiek tintje toe aan je RC-ervaring.

Classic ProGraphix® Body

 

 

 

 

 

 

Klassieke ProGraphix®-body
Als je over de boulevard rijd, is snelheid misschien wel de koning, maar stijl overheerst. De Traxxas Hot Rods leveren een waanzinnig goed uiterlijk met diepe glanzende verf, wilde graphics en glanzende chromen accenten die passen bij hun zinderende prestaties

Replica Tires and Wheels

 

 

 

 

 

 

Replica banden en wielen
Grotere 4-Tec 3.0-banden en matzwarte Salt Flat-stijl wielen met spiegelverchroomde sierringen zorgen voor meer stabiliteit en verbeterde handling. De replica remschijven bevatten standaard 12 mm wielzeskanten en zijn voorzien van rode remklauwen.

Clipless Front Body Mount

 

 

 

 

 

 

Cliploze montage aan de voorkant
Beide Hot Rod-body's behouden hun vloeiende hoodline zonder carrosserieposten met behulp van een voorste vergrendeling die in de schokbrekertoren is ingebouwd. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, verwijdert u gewoon de twee achterste clips en de hele behuizing glijdt er binnen enkele seconden af.

High-Performance Suspension

 

 

 

 

 

 

Hoogwaardige ophanging
De high-tech ophanging van de 4-Tec heeft nokken die in de armen zijn gegoten om de droop aan te passen. Suspension droop is de hoeveelheid neerwaartse beweging op de wielen. Door de droop-aanpassing kan de 4-Tec 3.0 worden afgesteld voor een betere stabiliteit in de hoeken.

Hex Hardware

 

 

 

 

 

 

Hex-hardware
De 4-Tec 3.0 maakt overal gebruik van professionele, hoogwaardige, metrische hex-drive hardware voor extra sterkte en eenvoudig onderhoud en reparatie. De roestbestendige afwerking met zwarte oxide zorgt voor een high-tech look en feel.

Oil-Filled GTR Shocks

 

 

 

 

 

 

Met olie gevulde GTR-schokbrekers
Low-profile GTR-schokbrekers bieden de ultieme combinatie van prestaties en schaalnauwkeurig uiterlijk. Functies zijn onder meer drukblazen voor lucht/olie-scheiding en schroefdraadlichamen voor nauwkeurige rijhoogte en afstelling van de voorbelasting.

Integrated Servo Saver

 

 

 

 

 

 

Geïntegreerde Servo Saver
Conventionele servo-savers verdienden een reputatie voor slordige besturing in auto's op de weg. De 4-Tec 3.0 integreert de servosaver in de hoorn voor een nauwkeurige en responsieve bediening in alle situaties. Met een geïntegreerde kraag kan de veerspanning worden aangepast aan persoonlijke instellingen of baanomstandigheden.

High-Torque Waterproof Steering Servo

 

 

 

 

 

 

Waterdichte stuurservo met hoog koppel
Een hoogwaardige hot rod heeft een krachtige stuurservo nodig voor responsieve prestaties, en Traxxas levert met de 2075-servo met hoog koppel. Deze waterdichte stuurservo maakt gebruik van O-ringafdichtingen om het plezier in stand te houden als het nat wordt. Waterdicht voor actie onder alle weersomstandigheden, de 2075 biedt 125 oz-in stuurspier.

Waterproof Receiver Box

 

 

 

 

 

 

Waterdichte ontvangerbox
Rijden in de echte wereld vereist omgaan met de elementen. De 4-Tec 3.0 wordt volledig beschermd geleverd met een gepatenteerde waterdichte ontvangerbox. De innovatieve ontvangerbox houdt de micro-ontvanger droog, zelfs bij het slechtste weer.

Molded Wire Retainer

 

 

 

 

 

 

Gegoten draadhouder
Een simpele draadklem zou niet op zijn plaats zijn bij dit hightech chassis. De ingenieurs van Traxxas ontwierpen een kunstmatig gevormde draadhouder om de bedrading veilig uit de weg te houden.

High-Current Connector

 

 

 

 

 

 

High-Current Connector
De Traxxas iD® High-Current Connector leidt het maximale vermogen van uw batterij naar de elektronica van de 4-Tec. Met deze innovatieve connector kunnen uw met iD uitgeruste oplader en batterij ook communiceren. Dit zorgt voor optimale laadinstellingen die specifiek zijn voor uw batterij, voor sneller, veiliger, vollediger opladen en een langere levensduur van de batterij.

Fixed Gear Mesh System

 

 

 

 

 

 

Fixed Gear Mesh-systeem
Het instellen van het perfecte tandwielspeling kan een ingewikkeld en moeizaam proces zijn. Traxxas elimineert het gedoe met zijn innovatieve vaste positioneringssysteem. Gebruik de handige tabel in de gebruikershandleiding om het juiste gat voor uw rondsel te selecteren.

Rubber-Sealed Ball Bearings

 

 

 

 

 

 

Met rubber afgedichte kogellagers
Nauwkeurige, met rubber afgedichte lagers bieden super lage wrijvingsprestaties en maximale bescherming in stoffige omgevingen. Deze vrijwel onderhoudsvrije lagers worden gebruikt op alle blootgestelde locaties op de auto.

One-Piece Driveshafts

 

 

 

 

 

 

Eendelige aandrijfassen
Stalen aandrijfassen uit één stuk besparen gewicht en sturen het vermogen rechtstreeks naar de wielen voor bliksemsnelle reactietijden. Verlengde aandrijfcups zorgen voor maximale articulatie en ultieme duurzaamheid.

Steel Center Driveshaft

 

 

 

 

 

 

Stalen centrale aandrijfas
4-Tec 3.0 verdeelt het vermogen over alle vier de wielen via een centrale aandrijfas uit één stuk. Er zijn geen dogbones om te dragen en geen drive cups om te wiebelen. De stalen aandrijfas loopt recht en recht met een middensteunlager om het hoge toerental van Velineon borstelloze upgrades aan te kunnen.

Proven Sealed Differentials

 

 

 

 

 

 

Bewezen afgedichte differentiëlen
Het 4-Tec 3.0-chassis heeft hetzelfde afgedichte, afgeschuinde differentieel voor en achter als de ultrarobuuste Slash 4X4. Stem de prestaties af door de viscositeit van de vloeistof binnenin te variëren.

93054-4 Specs

Three-Quarter View Truck SilverThree-Quarter View Coupe Red

 

 

 

 

 

Wat zit er in de doos:
Traxxas Factory Five replica Hot Rod, Ready-To-Race® Model met Titan® 12T 550 Motor
XL-5™ waterdichte elektronische snelheidsregeling
TQ™ 2,4 GHz-radiosysteem
Snelstartgids
Onderhoudsgereedschap van hoge kwaliteit
Optioneel hogesnelheidspinion

Wat je nodig hebt:
Batterijpakket
Traxxas Hot Rods vereisen het gebruik van een 7-Cell NiMH "flat pack" of 2-Cell LiPo-batterij uitgerust met een Traxxas High Current Connector.

Oplader
Traxxas EZ-Peak Plus (model #2970) aanbevolen. Klik hier voor een volledige lijst van Traxxas-opladers.

AA-alkalinebatterijen
Vier AA-alkalinebatterijen voor de zender

Length: 16.7 inches (423mm)
Front Track: 7.7 inches (195mm)
Rear Track: 7.9 inches (200mm)
Ground Clearance: 0.3 inches (9mm)
Weight: 4.4lbs (1.89kg) with body (with battery)
Height (ride): 5.9 inches (151mm)
Wheelbase: 11.8 inches (300mm)
Shock Length: 1.5 inches (39mm) (front and rear)
Tire Diameter: 2.8 inches (73mm)
Tire Width (front): 1.1 inches (28mm)
Tire Width (rear): 1.3 inches (32mm)
Wheel Diameter: 2.1 inches (54mm)
Speed Control: XL-5 Electronic Speed Control
Motor (electric): Titan® 12T 550 (12-Turn)
Transmission: Single Speed Direct Drive
Overall Drive Ratio: 11.38
Differential Type: Sealed, Hardened Steel Bevel, Limited Slip
Gear Pitch: 48
Chassis Structure/Material: Molded Tub / Nylon Composite
Brake Type: Electronic
Drive System: Shaft-Driven 4WD
Steering: Dual-Bellcrank
Radio System: TQ 2.4GHz Transmitter
Servo: #2075 High Torque Waterproof
Top Speed: 30+mph (with included optional pinion gear)
Skill Level: 1
Battery Tray: 158mm long / 46mm wide / 23 or 26mm high

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS 4Tec 3.0 Factory Five 35 HotRod-Truck Coupe blauw RTR 1/9 AWD toerwagen Brushed XL-5 zonder

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: TRAXXAS 4Tec 3.0 Factory Five 35 HotRod-Truck Coupe blauw RTR 1/9 AWD toerwagen Brushed XL-5 zonder

Prijs: 359,00 299,00

Model: TRX93044-4BLUE

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: