Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Jato 3.3 nitro truggy RTR Oranje met TSM en Telemetrie TRX55077-3

Traxxas

Prijs: 509,95
Model: TRX55077-3ORA

Nog niet leverbaar

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Brutaal Snel.
0-60 in 4.2 second!

Inclusief het TQi 2.4GHz Radio Systeem
met Traxxas Stability Management®
en Geïnstalleerde Telemetrie!

Jato 3.3 (#55077-3) Front Three-Quarter View (Orange)

Brutaal Snel.Dit is de enige manier om het te beschrijven. Combineer de extreme kracht van de TRX® 3.3 Racing motor met de ongelooflijke Traxxas Jato® en de resultaten zullen u sprakeloos maken. Prachtige, adembenemende acceleratie en verbazende topsnelheid daardoor anderen ver achter zich latend. Jato prestaties in de stratosfeer. Het is een krachtvolle combinatie die vooropwinding zorgt. Trap het gaspedaal in en de 60 mph/ 100 kmh  vliegen voorbij in slechts 4,2 seconden. De topsnelheid bedraagt ​​meer dan 65 mph/ 115 kmh! 2e versnelling wheelies? Reken maar! De geïntegreerde wheelie bar is inbegrepen!

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem

De Jato is uitgerust met 's werelds meest geavanceerde Ready-To-Race® radiosysteem. De geheel nieuwe Traxxas® TQI™ komt met een volledige aanvulling van tuning mogelijkheden en biedt de ongeëvenaarde "geen kanalen, geen kristallen" 2,4 GHz-technologie, maar dat is slechts het begin. Automatische model herkenning herinnert direct uw instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link-compatibele modellen. Gewoon inschakelen en rijden, zonder naamgeving of instellingen "model geheugen" vereist. Schakel de zender in en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen ! De nieuwe TQI 2.4GHz zender is volledig instelbaar: stuur en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de multifunctionele knop kan worden geprogrammeerd om Besturing Gevoeligheid (Expo) te beheersen, Gas Gevoeligheid (Expo), Besturing Percentage (Dual Rate), remmen Percentage (Dual Rate), of Gas Trim. TQI ergonomische behuizing ontwerp biedt de hele dag rijcomfort, en de unieke interne antenne draagt ​​bij aan de strakke, moderne uitstraling.

Jato 3.3 (#55077-3) Side View (Red)

In de fabriek geïnstalleerde Telemetrie Sensoren

Traxxas Link verzamelt en registreert in real-time telemetrie data als je rijdt. Wanneer u uw model uit rust met de optionele telemetrie sensoren, het Traxxas Link dashboard komt tot leven toont u de snelheid, de accuspanning, RPM, en de temperatuur. De applicatie detecteert automatisch en herkent Traxxas Link sensoren voor eenvoudige installatie en configuratie. Het dashboard is volledig klantgericht met ofwel wijzerplaat of digitale uitlezing. Tot negen meters kunnen tegelijk worden weergegeven. Stel drempel waarschuwingen en log maxima, minima, of gemiddelden. Gebruik de opnamefunctie om uw dashboard view te documenteren, met geluid, zodat u uw ogen kunt houden op het rijden en een enkele apex niet missen. Als u vergeet op te nemen, gewoon aanraken Instant Replay elk gewenst moment naar het vorige minuut van plezier en onverwachte overwinningen vast te leggen. De opnamen kunnen worden benoemd en opgeslagen om te vergelijken, beoordelen en delen met vrienden.

Real World Street Fighter
Jato 3.3 's serieus twee snelheden spierkracht blaast eenvoudig typische speciaal gebouwde weg auto’s van de baan, maar de ophanging is veelzijdig genoeg om op harde ondergrond los te gaan. Dilatatievoegen, rotsen, en zelfs sprongen zijn geen probleem voor Jato’s toonaangevende veerweg. De grote kleverige Anaconda™ 2,8 "loopvlakken en verstelbare stabilisator stangen geven de Jato 3.3 stevige, wegvaste reflexen waarvoor geen spiegelgladde racebaan nodig is. Wanneer de weg eindigt, blijft Jato maar door gaan. De race-truck geschiedenis zorgt voor  superieure off -road-capaciteiten. Als u serieus bezig wilt zijn op de onverharde weg, een eenvoudige bandenwissel en de Jato's TRX 3.3Racing Engine heeft meer spieren dan de meeste tracks ook kunnen vasthouden.

Jato 3.3 (#55077-3) Side View (Orange)

Ontwikkeld voor Snelheid
Jato wordt geladen met de meest geavanceerde techniek DNA van de innovatieve Revo®.Van de TRX 3.3 Racing Engine tot aan de high-grade metrische hex hardware, wordt elk onderdeel en aanpassing geoptimaliseerd voor prestaties, snelheid en duurzaamheid. De blauw-geanodiseerd aluminium tuned pipe haalt het maximale vermogen uit de motor. De geavanceerde twee-versnellingsbak wordt ondersteund door de gepatenteerde Torque-Control™ slipper clutch. De semi-metalen remschijf, soepele, Revo®-spec GTR schokbrekers; en precisie, geen bump-steer geometrie, gecombineerd met een breed scala van aanpassing en tuning opties voor ongeëvenaard rijcomfort en controle. Zelfs het starten van de motor is gericht op snelheid en prestaties. De TRX 3.3 Racing Motor heeft het gemak van Traxxas EZ-Start ® drukknop elektrische start. Hij bevat ingebouwde diagnostiek en let op de gloeibougie conditie en het starten van functies. Er is geen gemakkelijker, veiliger en snellere manier om de motor te starten.

Extreme kracht voor ervaren bestuurders
Jato 3.3 is niet voor iedereen. Dit product is in staat extreme snelheid en acceleratie neer te zetten! Hij draagt ​​onze hoogste vaardigheidsniveau waardering (5) en is alleen bedoeld voor ervaren chauffeurs. Ervaring met nitro aangedreven radiografisch bestuurbare modellen is vereist. De bestuurder moet het uitoefenen met alle voorzichtigheid en aanvaardt de volledige verantwoordelijkheid voor de eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Full-speed operatie vereist een groot vrije vlakte, vrij van obstakels en afgesloten van voetgangers en autoverkeer.

 

QUICK FEATURES OP DE JATO 3.3 (# 55077-3)

TQI 2.4GHz Radio System

In de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensors

Traxxas Stability Management

Extreme Power van de TRX® 3.3 Racing Motor

Resonator™ blauw-geanodiseerd aluminium tuned pijp

Voor & achter sway bars voor meer stabiliteit

Asfalt-knuffelende Anaconda™ performance banden

Dwingende wheelie bar

Agressieve body graphics

2Amp DC piekdetecterende Snel Lader

0-60mph in 4,2 seconden

65 + mph topsnelheid

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Jato 3.3 nitro truggy RTR Oranje met TSM en Telemetrie TRX55077-3

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Jato 3.3 nitro truggy RTR Oranje met TSM en Telemetrie TRX55077-3

Prijs: 509,95

Model: TRX55077-3ORA

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: