Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas E-Revo 2 VXL Brushless 1/8 Elektrische Monster Truck BLUE met 2.4GHz en TSM TRX86086-4BLU

Traxxas

Prijs: 719,95 619,95
Model: TRX86086-4BLU
Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

INNOVATIE

E-Revo opent nieuw terrein met zijn sterkere low-CG-chassis, Maxx-Spec™ -aandrijfsysteem en verbeterde rijdynamiek.

GEAVANCEERDE INWENDIGE OPHANGING

De rocker-actuated vering geeft een reusachtige articulatie en dat voelt zoals een bodemloze put van pluche demping. Bijkomende voordelen zijn onder meer de ingebouwde progressieve veerconstante dankzij de geometrie van de rockers en de mogelijkheid om aanpassingen zoals rijhoogte onafhankelijk te veranderen zonder de demping en veerconstante te beïnvloeden. De interne schokbrekers zijn horizontaal gemonteerd om het zwaartepunt te verlagen en zijn op natuurlijke wijze beschermd tegen schokken en vuil. Het innovatieve ontwerp van de E-Revo-ophanging is ongeëvenaard voor rijden en performance voor alle soorten rijsituaties en terrein.

DETAILS

Met slechts een handvol onderdelen die over zijn van de vorige generatie, pakt de volgende generatie E-Revo uit met tientallen upgrades om het de ultieme auto te maken voor waanzinnige stunts en backyard bashing.

New Wheels and TiresNieuwe wielen en banden
Nieuwe grotere, vleziger, all-terrain Talon ™ EXT-banden bieden superieure off-road tractie en prestaties. Het agressieve profielpatroon heeft een hardere rubbersamenstelling en dikkere zijwanden om beter bestand te zijn tegen de 6s wielsnelheden. Nieuwe 6-spaaks zwarte wielen zijn ontworpen voor maximale sterkte samen met een ruige, dreigende houding.

 

New Suspension ArmsNieuwe veringarmen
Het ontwerp met dubbele wishbone van de E-Revo behoudt de juiste geometrie van de ophanging over het hele bereik van de slag. Deze hoogtechnologische ophangarmen zijn oorspronkelijk ontwikkeld met eindige elementenanalyse om slimmere manieren te vinden om breuken te weerstaan. Tegenwoordig zijn ze in bijna elke dimensie nog heftiger met meer materiaal en zijn ze sterker door nieuwe composieten die zelfs bij koud weer bestand zijn tegen impactschade.

Heavy-Duty Suspension LinksZwaar uitgevoerde ophangkoppelingen
De ophanging maakt gebruik van dikkere 5 mm stalen schakels met grotere staafeinden en meer schroefdraadverbinding om dit de zwaarste E-Revo-ophanging ooit te maken.

 

 

 

Functional Rear WingFunctionele achtervleugel
Een ander kenmerk van de E-Revo, de functionele positie van de achtervleugel, is geoptimaliseerd om de weerstand te verminderen en tegelijkertijd waardevolle downforce voor stabiliteit te bieden. Een stijve, cross-braced ondersteuning maakt meerdere vleugelaanpassingen mogelijk en biedt voldoende ondersteuning in het geval van rollovers. De vleugel maakt ook een geweldige wheelie stop bij het uitoefenen van volledige 6s power!

 

Quick Release Battery DoorsSnelsluitende batterijdeuren
Het innovatieve chassisontwerp bevat beschermde batterijbehuizingen in de zijkanten van het chassis voor een ultra-schone look. Snelladende batterijkleppen zijn direct op het chassis gemonteerd, zodat u geen clips of hold downs hoeft te verliezen. De batterijcompartimenten zijn versterkt om praktisch flex te elimineren en een veiliger vergrendeling van de batterijdeur te bieden.

 

Adjustable Battery CompartmentsVerstelbare batterijcompartimenten
Met een sleutel, verstelbare L-braces in de batterijcompartimenten plaatsen de batterijen in meerdere posities van voor naar achter voor precieze gewichtsbiasafstemming. Een op de bovenkant gemonteerde, veerbelaste clip houdt de accu's stevig op het laagste punt vast om het CG zo laag mogelijk te houden.

 

Battery Cooling VentsBatterij koeling ventilatieopeningen
De batterijbehuizingen worden geventileerd met kunstig ontworpen inlaten en uitgangen om koellucht aan de batterijen te leveren.

 

 

 

Waterproof Receiver BoxWaterdichte ontvangerbox
Het plezier van E-Revo wordt niet beperkt door modder, sneeuw of water. Een verzegelde ontvangerbox met gemakkelijke toegangsstop beschermt de TQi TSM-ontvanger voor avontuur bij alle weersomstandigheden. Vieze auto? Gewoon afspuiten. De ESC, servo's en ontvangerbox zijn volledig waterdicht.

 

5mm Motor Plate5 mm motorplaat
Een sterkere en dikkere 5 mm blauwe geanodiseerde aluminium motorplaat gebruikt grotere hardware om de motor op zijn plaats te houden tijdens de zwaarste bashing-sessies.

 

 

 

Low-Profile TransmissionLow-profile transmissie
De transmissie zit laag in het chassis om het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden. Een nieuw, compacter ontwerp van de versnellingsbak is geoptimaliseerd voor de werking van E-Revo. De motor wordt zo dicht mogelijk bij de middenlijn van het chassis geplaatst om de links / rechts speling van het chassis te neutraliseren.

 

Dual-Servo Steering SystemDual-servo stuursysteem
E-Revo levert strakke, snelle stuuracties door zijn unieke dubbele servosysteem. Met een totaal van 250 oz.-in. koppel bij het draaien van de banden bij de hand, E-Revo stuurt met exacte autoriteit. Een bijgewerkte center-bellcrank biedt meer stuurbewegingen voor een nog betere draairespons.

 

 

GTR ShocksGTR-schokbrekers
Olie-gevulde GTR-schokbrekers met grote diameter worden bevestigd aan de progressieve tuimelaars voor een zijdezachte demping. Aluminium lichamen met schroefdraad voorzien van kragen voor eenvoudige instelling van de veervoorspanning. Siliconen zuigers en X-ring afdichtingen voorkomen lekken voor langdurige prestaties.

 

 

New Heavy-Duty BulkheadsNieuwe Heavy-Duty bulkheads
De voorste en achterste bulkheads zijn volledig opnieuw ontworpen om ruimte te bieden voor de massaal grotere ring- en pinion-overbrenging. Het nieuwe ontwerp is veel meer rigide, waarbij het differentieel wordt vastgelegd in een bovenste en onderste bulkheadconfiguratie die een betere integratie met het chassis en de skidplates mogelijk maakt, evenals eenvoudiger toegang voor reiniging en service.

 

New Axle CarriersNieuwe asdragers
Grotere, sterkere asdragers bieden plaats aan grotere lagers en enorme 8 mm asstaven van gehard staal. Het ontwerp van de draaibal zorgt voor extreme veerbewegingen en eenvoudige wielvluchtaanpassingen. De pivot-ball caps zijn verfijnd om losraken te helpen voorkomen. Siliconen rubberen afdichtingen beschermen tegen vuil voor een soepele, betrouwbare werking.

 

Maxx-Duty™ DriveshaftsMaxx-Spec™ aandrijfassen
E-Revo neemt een knipoog naar X-Maxx met zijn geharde stalen CVD-aandrijfassen uitgerust met massieve 8 mm-assen. De geharde stalen aandrijfbekers zijn bevestigd aan grotere 8 mm geharde differentiaaluitgangen van staal. Deze aandrijfassen zijn oorspronkelijk ontworpen voor ultieme kracht in de X-Maxx en zijn nu meteen thuis in E-Revo. Nu kunt u alle prestaties en leuke 6s power te bieden hebben zonder iets tegen te houden.

 

New Center DrivelineNew Center-aandrijflijn
Voortbordurend op het thema van de ultieme 6s-prestaties en plezier, werd de middenaandrijving van E-Revo drastisch versterkt met assen met grotere diameter aan de voorkant, verhoogde spline-ingrijping en versterkte jukken.

 

 

Cush DriveCush Drive™
De Cush Drive absorbeert schokken van de aandrijflijn met een op maat gevormde elastomeerdemper die is ondergebracht tussen het tandwiel en de aandrijfnaaf. Onder extreme belasting (zoals harde versnelling met hoge tractie) buigt het elastomeer om de schok te verdrijven zonder de powertoevoer te onderbreken. Het resultaat is directe acceleratie zonder verspilling van kracht.

 

Torque-Biasing Center DriveTorque-Biasing Center Drive
De Torque-Biasing Center Drive absorbeert schokken om de duurzaamheid van de aandrijflijn te verbeteren. De Center Drive verdeelt ook de kracht van alle vier de wielen voor verbijsterende vierwielaandrijving-acceleratie zonder de bijwerkingen van een typisch middendifferentieel. Middendifferentielen zorgen ervoor dat de lucht in de banden ongecontroleerd kan balloneren, terwijl de Torque-Biasing Center Drive wheelies van de lijn toestaat met een naadloze kracht verdeeld over alle vier de wielen.

 

Large Mod-1 GearsHeavy-Duty Module 1 tandwielen
E-Revo is uitgerust met Metric Mod-1 tandwielen dat zich vertaalt in grotere, duurzamere tandwieltanden en een grotere vermogensafhandeling. De tandwielen van de E-Revo zijn volledig 12 mm breed om aandrijfbelastingen over een groter gebied uit te spreiden om slijtage te verlengen en de efficiëntie te verhogen.

 

 

New DifferentialsNieuwe differentiëlen
Deze ongelooflijk zware nieuwe 4-versnellingsdifferentiëlen zijn vergelijkbaar met die van X-Maxx en hebben grotere 8 mm-uitgaande assen, extra grote lagers en versterkte tandwielen voor betrouwbare prestaties, stunt na stunt.

 

 

Heavy-Duty 17mm Hex HubsHeavy-duty 17 mm Hex Hubs
17 mm splines aluminium zeskantnaven zorgen voor een ongeëvenaarde koppelverwerking. De grotere stompas van 8 mm maakt gebruik van een 3 mm stekelhouder die wordt vastgehouden door een afzonderlijke stelschroef.

 

 

Fixed Gear MeshFixed Gear Mesh
Een innovatief systeem met vaste instellingen houdt het tandwiel van het pinion/tandwiel perfect op zijn plaats, zelfs tijdens de meest extreme rijomstandigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRUCK SPECIFICATIES

Lengte: 23,05 inch (585 mm)
Breedte: 46 mm (18.32 inch)
Grondspeling: 2,9 inch (73 mm)
Gewicht: 11.2lb (5.08kg)
Hoogte: 8,7 inch (221 mm)
Wielbasis: 14.94 inch (380 mm)
Schoklengte voorzijde: 87 mm (87 mm)
Achterschoklengte: 87 mm (87 mm)
Banden (voorgelijmd): 6,4 x 3,5 inch (162 mm x 88 mm)
Wielen: 3,8 inch (97 mm)
Snelheidsregeling: Velineon® VXL-6s
Motor (elektrisch): 2200kV
Transmissie: enkele snelheid

Tandwiel Pitch: 1,0 metrische spoed (Mod-1)
Uiteindelijke schijfratio: 20.49: 1
Differentieel type: Sealed, 4-versnellingen
Middentype: verzegeld, 4 versnellingen (20M olie)
Chassisstructuur / Materiaal: Composiet bad
Type rem: elektronisch
Aandrijfsysteem: as aangedreven 4WD
Steering: Bellcrank
Radiosysteem: TQi™ 2-kanaals zender met 6533 TSM-ontvanger
Servo: Dual 2075
Topsnelheid (optionele versnelling): 70+ km / u
Vaardigheidsniveau: 3
Batterijvak: 156 mm x 50 mm x 29 mm

Motor Specificaties

 

Type: 2200kV Sensorloos borstelloos
Gewicht: 14.32oz (406g)
Lengte: 2.97 inches (75.5mm)
Diameter: 1,65 inch (41,8 mm)
Connectortype: Traxxas 6.5mm-bullet connectoren

 

 

 

 

Regelaar Specificaties

 Ingangsspanning (cellen): 4s-6s LiPo (max: 25,2 volt)
Behuizing: 46 mm (46,88) x 2,83 inch (72 mm) x 1,81 inch (46 mm)
Gewicht: 7.30oz (207g)
On-Resistance (@Trans) - Fwd / Rev: 0.0003 Ohm per fase
Omgekeerde vertraging: Ja, met uitsluiting
Laagspanningsdetectie (LVD): Ja, programmeerbaar

 

 

 

 

FEATURES

VXL-6s™ waterdichte elektronische snelheidsregeling

 • 6s LiPo-compatibel
 • Geïntegreerde koelventilator
 • Real-time telemetrie via Traxxas Link
 • Gefreesd koellichaam
 • 3-LED statusindicatoren
 • Powered accessoire poorten
 • 10-gauge siliconendraad
 • Gepatenteerde High-Current-connectoren van Traxxas

Velineon® 2200kV borstelloze motor

 • 4-polige 2200kV borstelloze motor
 • 5 mm uitgaande as
 • Finned kan voor betere hittedissipatie

Tot 100+ km / u met twee 3-cell LiPo-batterijen
Traxxas Stability Management® (TSM)

 • Verbetert rechte versnelling en remmen op tractie-oppervlakken met een lage tractie
 • Vertraagt nooit gas of vertraagt ​​de truck
 • Regelt van uit tot 100% hulp van de zender

TQi ™ 2,4 GHz hoog uitgangsradiosysteem

 • TQi 2-kanaals zender
 • Bewaart en slaat automatisch instellingen op voor maximaal 30 Traxxas Link-compatibele modellen
 • Programmeerbare multifunctionele knop
 • Regelbaar stuur- en gaspedaalpercentage (dubbele snelheid)
 • Instelbare stuur- en gasgevoeligheid (exponentieel)
 • Verstelbare stuur- en gasklepeindpunten
 • Hoge framesnelheid van 13 ms en bijna-nul-latentie voor responsieve besturing
 • 5-kanaals micro-ontvanger (# 6533) met fail-safe beveiliging
 • Gepatenteerde waterdichte ontvangerbox met eenvoudig toegankelijke stekker

Aandrijving

 • Maxx-Spec™ stalen CVD's
 • 8 mm stalen assen
 • Krachtige telescopische middenaandrijfassen

Transmissie

 • Mod-1 pinion en rechte tandwielen
 • Fixed gear mesh-systeem
 • Torque-Biasing Center Drive
 • Cush Drive (geen slipkoppeling)
 • 5 mm aluminium motorplaat

Differentiëlen

 • Heavy-duty gesloten ontwerp met 4 tandwielen
 • Opnieuw ontworpen schotten met toegang aan de onderzijde
 • Maxx-Spec™ ring- en rondselversnellingen
 • Grote 8 mm uitgaande assen
 • Stalen aandrijfbekers

Vering

 • Met olie gevulde GTR-schokbrekers met in hoogte verstelbare, van schroefdraad voorziene aluminium behuizing
 • Inwendige armophanging ontwerp voor extreme articulatie
 • Low-CG-ontwerp verbetert de handling en beschermt componenten
 • Opgewaardeerde heavy-duty asdragers met oversized lagers
 • Zwaar uitgevoerde tuimelaars en stangkoppen

Chassis

 • Versterkte composietkuip voor meer duurzaamheid
 • Geventileerde interne batterijcompartimenten met snellossende deuren
 • Low-CG ontwerp voor verbeterde handling
 • Stoere skid-platen voor bescherming van de aandrijflijn

ProGraphix® Body

 • Clipless body-montagesysteem
 • Stevig intern frame
 • Verstelbare achtervleugel
 • Externe versterking voor rolloverbescherming

Wielen en banden

 • Aggressive Talon™ EXT all terrain banden
 • Nieuwe bandenconstructie is bestand tegen balloning
 • Stevige 3,8 "zwarte wielen
 • Gegroefde 17 mm blauwe aluminium asnaven

Stuurinrichting

 • Hoog stuurwielbesturingontwerp
 • Dual waterdichte 2075 servo's voor 250 oz.-in. koppel

Afgedichte kogellagers
Hex-hardware met roestbestendige coating van zwart oxide


Wat zit er in de doos:

E-Revo met VXL-6s ESC en 2200kV motor
Snelstartgids
TQi ™ 2,4 GHz-radiosysteem
Onderhoudsgereedschap van hoge kwaliteit

Wat je nodig hebt:

batterijen
E-Revo vereist dubbele 2s LiPo-batterijen of dubbele 3s LiPo-batterijen. Bekijk de volledige lijst met batterijen

Lader

AA Alkaline batterijen
Vier AA-alkalinebatterijen voor de zender

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas E-Revo 2 VXL Brushless 1/8 Elektrische Monster Truck BLUE met 2.4GHz en TSM TRX86086-4BLU

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas E-Revo 2 VXL Brushless 1/8 Elektrische Monster Truck BLUE met 2.4GHz en TSM TRX86086-4BLU

Prijs: 719,95 619,95

Model: TRX86086-4BLU

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: