Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Stampede 4X4, Zilver, Extreem terrein 4X4 Uitrusting! Compleet

Traxxas

Prijs: 389,95 349,95
Model: TRX67054-1S
220V naar 12V Adapter:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

  • TQ ™ 2.4GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica om in alle weersomstandigheden te rijden
  • Opwinding in het water, modder en sneeuw!
  • Titan ® 12-Turn 550 Motor
  • Track-tuned differentiëlen voor rotsvast klimmen
  • 30 + mph! (50+ KMh)
  • Krachtige XL-5 Waterproof Electronische Snelheids Regeling
  • Traxxas 'High-Current Connector

Ruig avontuur in extreem terrein en veel outdoor Fun

Of je door modderige wateren gaat of er gewoon plezier in hebt, om de auto's van je buddies te verslaan. Alleen de Stampede 4X4 niet weet wanneer te stoppen. De Stampede 4X4 is overbouwd en Traxxas Tough om alle 4-wheel drive monster uitdagingen te weerstaan. Zijn hoge, drive-over, alles bodemvrijheid en ultra - taaie , lange - arm ophanging maken de Stampede 4X4 bijna onverwoestbaar. Chrome All-Star™ 2.8" wielen geven de Stampede 4X4 een agressieve stijl en de zachte Chevron Maxx™ banden leveren echte multi-terrain capaciteiten . De XL-5 ESC en Titan 550 motor geven veel rijplezier. Het is allemaal spatwaterdicht, dus het plezier blijft doorgaan, in allerlei natte omstandigheden ! Geen enkele andere truck biedt Stampede 4x4's unieke stijl, vermogen en reputatie voor duurzaamheid . Stampede 4X4 is perfect voor bijna elke leeftijd van de bestuurder of het vaardigheidsniveau en komt volledig geassembleerd, geschilderd en Ready-to-Drive met de meegeleverde 7-cell 8.4V NiMH accu en lader. Snelheid, stijl, veelzijdigheid en plezier ... Stampede 4X4 heeft het allemaal!

Chassis Geoptimaliseerd voor Veelzijdigheid en Plezier

De Traxxas Stampede 4X4 is gebouwd op de bewezen prestaties van het geavanceerde as-aangedreven 4WD-systeem en innovatieve modulaire ontwerp van de award-winnende Slash 4X4. Het chassis volledig integreert de elektronica en batterijhouder voor een efficiënte en compacte lay-out, en handhaaft de hoge centrum bodemvrijheid, dat geeft de Stampede 4X4 haar high-riding look. De extra ruimte drastisch verhoogt de off-road veelzijdigheid waardoor u extreem terrein en grotere obstakels aan kunt pakken.

 

Ultra efficiënte As-Aangedreven 4WD

De Stampede 4X4 gebruikt slechts drie versnelling meshes om alle vier de wielen aan te drijven, waardoor de noodzaak voor een multi-gear transmissie ontbreekt. De zeer efficiënte aandrijflijn draait moeiteloos op rubber-afgedichte kogellagers en is naadloos geïntegreerd in de unieke chassis voor optimale prestaties en eenvoudig onderhoud. Er zijn geen aandrijfassen te dragen, geen drive cups gaan slingeren. Een enkele centrale aandrijfas verbindt de voorste en achterste aandrijving assemblages voor maximale vermogensoverdracht. De as loopt perfect recht en zuiver en biedt superieure duurzaamheid. In een transparante deksel pronkt de centrale aandrijfas terwijl vuil en puin geen vat hebben.

 

Modulaire Eenvoud

Oude ontwerpen maakten onderhoud van 4-wheel drive voertuigen omslachtig en tijdrovend. Traxxas heeft een betere manier. Het Modulaire ontwerp maakt het mogelijk de gehele voorzijde met slechts vijf schroeven te verwijderen, en het achterste gedeelte met slechts vier schroeven. In minder dan een minuut met, behulp van een power schroevendraaier, heb je volledige toegang voor een gemakkelijk onderhoud en afstelling.

Traxxas TQ 2.4GHz Ready-To-Drive Radio Systeem

De Stampede 4X4 is uitgerust met het nieuwe TQ 2.4GHz radiosysteem. Modern design van de TQ beschikt over een interne antenne voor een slanke look, en een ergonomische handgreep voor alle-dag rijcomfort. 2,4 GHz-technologie betekent dat je geen hoeft te maken over frequentie conflicten, ongeacht hoeveel andere bestuurders er racen. Schakel gewoon in en de TQ zoekt automatisch een open en vrije frequentie.

 

 

 

 

 

 

Verzegelde Elektronica verlengt Uw Driving Fun

Alleen Traxxas bied je 4WD opwinding het hele jaar door, ongeacht wat Moeder Natuur te bieden heeft. Water, modder en sneeuw hebben geen invloed. De Stampede 4X4; zijn elektronische snelheidsregeling, ontvanger, en high-torque digitale stuurservo zijn allemaal waterdicht voor zorgeloos plezier in natte omstandigheden dat andere trucks terug stuurt naar de werkbank. Rij de Stampede 4X4 waar u wilt, wanneer u wilt, de enige beperking is je eigen fantasie.

Om het koppel van de Titan harnas 12-turn motor, Traxxas vastgeschroefd in de high-performance, waterproof XL-5 elektronische toerentalregeling. Met ultra-vloeiende, high-frequency-en high-power afgifte van vermogen, de XL-5 levert trail-climbing koppel. EZ-Set ® one-button setup maakt het gemakkelijk hem aan te passen of profielen te wijzigen. Traxxas 'exclusieve Training Mode ™ profiel snijdt totaal vermogen in de helft en laat de remmen op volle sterkte. Het is de eerste controller in zijn soort die een 50% kracht profiel heeft. Training Mode is bedoeld voor jonge of beginnende drivers die willen leren voordat de volledige kracht van de machtige Titan 12T motor ontketend. Dit maakt de Stampede 4X4 perfect voor bijna elke leeftijd bestuurder of vaardigheidsniveau.

De zoektocht naar de ultieme snelheid begon met de batterij connector. Omdat de huidige batterijen meer energie opslaan in hun cellen, werden traditionele batterijconnectoren een belemmering, niet in staat om alle energie van batterij te leveren. De Traxxas High-Current Connector opent de deur voor onbeperkte stroom.

De Stampede 4X4 komt volledig geladen met innovatieve prestaties en opties zoals een fiber-composiet chassis ontworpen voor uitzonderlijke stijfheid en een enorme bodemvrijheid. Verwijderen van de batterij is gemakkelijk gemaakt door quick-release batterij vergrendeling. Neem gewoon De Stampede 4X4 uit de doos, laadt de batterij, en gaan, met veel plezier! Als u op zoek bent naar een extreme terrein Truck die perfect is voor verpletterende en rock-climbing sensatie, kijk dan niet verder. De Stampede 4X4 is alles wat je nodig hebt. De Stampede 4X4 graphics zijn verkrijgbaar in rood, blauw, oranje of groen. Traxxas ProGraphix® bodies staan ​​bekend om hun prachtige uiterlijk en een lange levensduur, en ze zijn uitsluitend te vinden op de Traxxas voertuigen.

100% volledig gemonteerd en klaar-om-te rijden®

De Stampede 4X4 komt volledig geassembleerd en klaar-om-te rijden® met TQ 2.4GHz radio-systeem, high-performance XL-5 power systeem, een geverfde en bestickerde body, pre-gelijmd banden, en gedetailleerde instructies geïnstalleerd en aangepast. Trxxs-winkel steunt de Stampede 4X4 met top ondersteuning die ongeëvenaard is. In een team van fanatici die klaar staan om uw vragen via telefoon, website of e-mail te beantwoorden. Ongeëvenaarde onderdelen ondersteuning maakt De Stampede 4X4 klaar om worden onderhouden met delen en support van trxxs-winkel. 

QUICK FEATURES VAN DE STAMPEDE 4X4 (67054)

  • TQ ™ 2.4GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica all-weather, all-season R/C plezier
  • Waterdichte ontvanger en # 6519 3-kanaals micro ontvanger
  • Titan® 12-Turn 550 gemodificeerde motor
  • XL-5 elektronische snelheidsregeling
  • Sterke fiber-composiet constructie
  • Hoge-sterkte koppeling
  • Kumho replica 3,0" banden met foam inserts pre-gelijmd
  • Op satijn chroom zwart beadlock-stijl wielen
  • ProGraphix® beschilderd body graphics
  • Poeder gecoate witte veren

Vergeet niet uw artikelopties te kiezen, om uw model aan uw wensen en smaak aan te passen!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede 4X4, Zilver, Extreem terrein 4X4 Uitrusting! Compleet

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Stampede 4X4, Zilver, Extreem terrein 4X4 Uitrusting! Compleet

Prijs: 389,95 349,95

Model: TRX67054-1S

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: