Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Stampede XL-5 Electro Monster Truck RTR Compleet Rood TRX36054-1R

Traxxas

Prijs: 289,95 259,95
Model: TRX36054-1R
220V naar 12V Adapter:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Gewenste Kleur:

Snellader:

Wheelie Bar:

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

The Traxxas Stampede XL-5®
Rock-Crushing Koppel—En Waterproof!

 • NIEUW! 4amp DC snel Lader
 • NIEUW! Traxxas iD-Uitgevoerd 7-cell Power Cell NiMH Accu
 • TQ™ 2.4GHz radio systeem
 • Waterproof electronica voor alle-weersomstandigheden rijplezier
  in water, modder en sneeuw!
 • Titan® 12-Turn 550 Motor
 • 30+mph!* (50+kmh)
 • Sterke XL-5 Waterproof Electronische Snelheids Regelaar
 • Uitgevoerd met Traxxas' High-Current Connector (gepatenteerd)
 

De best verkochte Stampede was de eerste high-performance monster truck en zijn legendarische robuustheid heeft de Stampede naam synoniem gemaakt voor monster truck rijplezier.

Vandaag de dag, heeft de Stampede een gedurfde look, innovatieve functies, en natuurlijk, meer kracht om het plezier quotiënt nog hoger te stimuleren. Combineer het toegenomen vermogen, met de lange, rijden-over-alles bodemvrijheid; ultra-sterke vering; exclusieve waterdichte elektronica (blaast door plassen, maait door modder en versnippert sneeuw); en eenvoudige bediening, Stampede zal snel uw favoriet voor allerlei monster truck acties worden. Stampede is nog steeds de eerste naam in high-performance monster trucks.

De Stampede is een monster truck die niet weet wanneer te stoppen! Verplettert auto's, vangt grote lucht, en popping wheelies zijn nog nooit zo leuk geweest. Er is geen andere truck die Stampede's unieke stijl weergeeft, vermogen, en zijn reputatie voor duurzaamheid biedt. Als het gaat om snelheid, is de Titan 12-Turn 550 gemodificeerde motor en race-stijl Magnum 272™ transmissie stuwt de Stampede naar snelheden boven de 30 mph*. De geïntegreerde koelventilator in de Titan 12T trekt lucht door de motor waardoor hij koel blijft. De luchtstroom wordt gerouteerd via koelkanalen die gegoten zitten in de motor plaat. Een koeler lopende motor levert hogere snelheden, een langere looptijd, en geeft een langere levensduur van de motor.

Stampede profiteert van het de familielijn door integratie van de geavanceerde REVO® technologie om de prestaties te ondersteunen. De Magnum 272 transmissie is volledig afgesloten en is uitgerust met een efficiënte en nauwkeurige kogellagers en een geavanceerde REVO®-Spec Torque-Control™ slipper clutch. Revo-spec Talon™ 2.8" banden zorgen voor rotsvaste tractie, ongeacht hoe extreem het terrein is. De agressieve Talon banden zijn pre-gelijmd en gemonteerd op gedurfde 2.8" All-Star™ spiegel-chroom wielen. Op basis van de beproefde Revo Talon banden, de veelzijdige 2,8" Talons grijpen het trottoir, scheuren door rotsen, en hebben de mogelijkheid om te springen tot enorme hoogte. De banden bevatten prestatiegerichte foam inserts die extra stabiliteit op elk oppervlak bieden.

Precisie 2.4GHz Gecontroleerd 
Radio Systeem

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon overschakelen op een station. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp van de TQ's is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn slanke lijnen worden versterkt door een interne antenne die is ongevoelig voor beschadigingen.

 

 

 

 

 

Traxxas 4A DC piekdetecterende Snel Lader!
Voor het snel, gemakkelijk, probleemloos opladen, is een 4A DC snellader opgenomen om runtime te maximaliseren en het minimaliseren van down time. De meegeleverde NiMH-lader maakt gebruik van een 12-volt DC stopcontact voor universeel high-output opladen. De briljante LED geeft de oplaadstatus zodra de accu is aangesloten. De lader is geoptimaliseerd voor het opladen van uw Traxxas iD Power Cell NiMH-batterij. Peak-detectie circuit zorgt ervoor dat de accu elke keer een volledige lading krijgt. De status-LED knippert groen om aan te geven wanneer de batterij wordt opgeladen, wordt vervolgens groen wanneer het opladen is voltooid voor foolproof opladen, topprestaties, en maximale looptijd.

Traxxas Power Cell NiMH-Accu met iD™!
Stampede heeft een Traxxas IDTM Vermogen CellTM Accu Packs en zijn geoptimaliseerd voor vrij stromende kracht en maximale punch met premium kwaliteit, lage weerstand cellen; flexibele, siliconen-jacketed 12-gauge draad; zware gelaste Lippen; en Traxxas High-Current Connectors. Traxxas iD opladers (apart verkrijgbaar) auto-detect-iD uitgerust Power Cell Accu's en stellen zich automatisch in en optimaliseren de laad instellingen. Precisieassemblage met aantrekkelijke, individueel verpakte cellen en duidelijke omverpakking maken het pakket compleet.

 

Verzegelde Electronica Vergroot Uw Rijd Plezier

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van exclusieve waterdicht, verzegelde elektronica in de E-Maxx dat je de vrijheid geeft om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden die voorheen niet mogelijk zouden zijn geweest . Nu is de Traxxas Stampede Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De XL-5 elektronische snelheidsregeling en mini-ontvanger zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid hebt om te gaan naar plaatsen die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld van avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Stampede.

Om de kracht van de 12-turn motor te benutten, heeft Traxxas in de Stampede vastgeschroefd een high-performance, waterdichte XL-5 elektronische toerentalregeling. Met ultra-vloeiende, hoge frequentie werking en high-power leverend vermogen, de XL-5 maakt de Stampede net zo snel als hij er uit ziet. EZ-Set® one-button setup maakt het eenvoudig om deze aan te passen of profielen te wijzigen. Traxxas 'exclusieve, gepatenteerde Training Mode™ profiel beperkt totaal vermogen tot de helft en laat de remmen op volle sterkte. Het is de eerste controller in zijn soort dat een 50% vermogen profiel heeft. Training-modus is ontworpen voor jonge of beginnende chauffeurs die willen leren te rijden voordat de volledige kracht word ontketend van de machtige Titan 12T motor. Dit maakt de Stampede perfect voor bijna elke leeftijd van de bestuurder of vaardigheidsniveau.

 

 

Uw Traxxas R/C auto en de accu zijn uitgerust met de Traxxas iD High-Current Connector*. Ontworpen om hoge stroom applicaties uit te voeren en maximaal vermogen te leveren aan de elektronica van uw voertuig, de Traxxas iD High-Current Connector maakt het ook mogelijk de lader en de batterij te laten communiceren. Dit betekent een optimale laad instellingen die specifiek zijn voor uw accu voor sneller, veiliger, volledig laden en geeft een langere levensduur van de batterij. Traxxas iD High-Current Connectoren laat je de snelste, veiligste lading voor uw batterij, zodat u het maximale vermogen en runtime kunt ontketenen voor uw Traxxas auto.

 

De Stampede is volledig geladen met innovatieve prestaties, opties zoals een fiber-composiet chassis ontworpen voor uitzonderlijke stijfheid en enorme bodemvrijheid. Verwijdering van Accu is gemakkelijk gemaakt door de quick-release accu houder vergrendeling . Bovendien hoeft de in de fabriek geïnstalleerde planetaire differentieel nooit te worden bijgesteld! Gewoon de Stampede uit de doos, opladen van een batterij, en gaan met veel plezier! Als u op zoek bent naar een all-terrein Truck die perfect is voor monster bashing of-wheelie opduikende sensatie, kijk dan niet verder. Stampede is alles wat je nodig hebt. Frisse Stampede graphics zijn verkrijgbaar in zwart, rood, gunmetal, of blauw. Traxxas ProGraphix® bodies staan bekend om hun prachtige uiterlijk en lange levensduur, en ze zijn uitsluitend te vinden op Traxxas Ready-To-Race® voertuigen.

QUICK FEATURES VAN DE STAMPEDE (#36054-1)
 
 • TQ™ 2.4GHz radio systeem
 • Traxxas 4-amp Snelle Lader
 • Traxxas iD-Uitgeruste 7-cell Power Cell NiMH Accu
 • Waterproof electronica alle-weer, alle-seizoenen R/C plezier
 • Waterdichte ontvanger box en #2216 4-kanalen micro ontvanger
 • Titan® 12-Turn 550 gemodificeerde motor
 • Waterproof XL-5 electronische snelheids regelaar
 • Grijze composiet onderdelen
 • Inclusief optioneel 23-tanden pinion tandwiel
 • Revo®-Spec Torque-Control™ slip koppeling
 • Talon 2.8" banden met foam inserts voor-gelijnmd op spiegel-chrome All-Star™ wielen
 • ProGraphix® beschilderde body graphics
 • Poeder gecoate witte veren

 

STAMPEDE (#36054-1) SPECS
Length:   16.25" (413mm)
Front Track:   12.75" (324mm)
Rear Track:   12.75" (324mm)
Weight:   65.3oz (1.85 kg)
Height (overall):   9.5" (241mm)
Wheelbase:   10.63" (270mm)
Front Shock Length:   Long
Rear Shock Length:   XXLong
Front Tires (pre-glued):   Talon™ 2.8"
Rear Tires (pre-glued):   Talon™ 2.8"
Front Wheels:   2.8" Mirror-Chome (All-Star™)
Rear Wheels:   2.8" Mirror-Chome (All-Star™)
Electronic Speed Control:   XL-5™ Electronic Speed Control
Motor (electric):   Titan® 12T 550 (12-Turn)
Steering Servo:   #2056 High Torque Waterproof
Transmitter:   TQ 2.4GHz Radio
Receiver:   #6519 3-Channel Micro
Gear Ratio (internal):   2.72 (final drive: 12.34)
Differential Type:   Planetary
Gear Pitch:   48-Pitch
Transmission:   Magnum 272™
Steering:   Single Point
Chassis Type:   Modified Tub
Chassis Material:   Composite Nylon
Top Speed:   30+mph**
Skill Level:   1
*Battery Tray Dimensions:   138mm x 46mm x 26mm
Included Charger:   4amp DC Peak Detecting Fast Charger 
Included Batteries:   Traxxas 7-cell NiMH battery with iDTM
Required Batteries:   4 "AA" (transmitter)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede XL-5 Electro Monster Truck RTR Compleet Rood TRX36054-1R

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Stampede XL-5 Electro Monster Truck RTR Compleet Rood TRX36054-1R

Prijs: 289,95 259,95

Model: TRX36054-1R

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: