Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Summit 1/16 Monster Truck Crawler TRX72054-1, Incl. Accu en Lader

Traxxas

Prijs: 309,95
Model: TRX72054-1
220V naar 12V Adapter:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

1/16 Summit (#72054-5) Front View

Geniet van Big Summit Fun in een handiger 1/161/16 Summit (#72054-5) Chassis Top View formaat!

1/16 Summit (# 72054) Chassis Top View Laat het aan Traxxas over om een 1/10 schaalmotor in een 1/16 schaalvrachtwagen te proppen! De machtige Titan® 12T 550-motor van Summit levert een bijna grenzeloos koppel voor verzengende acceleratie en terreincapaciteiten. Met enorme veerwegen, extreme Titan-kracht en tractie met vierwielaandrijving pakt Summit onmogelijk terrein aan. De ingenieurs van Traxxas hebben alle veelzijdigheid van de grote Summit gecombineerd met waterdichte elektronica om zelfs je wildste avonturen mogelijk te maken. De heldere LED-lampjes van Summit banen een weg, waardoor het nachtelijk lopen spannender dan ooit wordt. Door het juiste formaat van de 1/16 Summit kunt u altijd en overal urenlang offroad-plezier beleven!

SNELLE FUNCTIES OP 1/16 SUMMIT (# 72054-1)

  • 6-cel NiMH Power Cell-batterij met iD®
  • Ready-To-Race® met meegeleverde Power Cell ™ NiMH-batterij
  • Krachtige Titan® 12T 550-motor - de grootste in zijn klasse
  • TQ ™ 2,4 GHz zender en ontvanger
  • Fulltime 4WD
  • Heldere LED-verlichting voor en achter om het pad te verlichten
  • Waterdichte elektronica voor avonturen in alle weersomstandigheden
  • Torque-Control ™ verstelbare slipkoppeling
  • Verzegelde differentiëlen
  • Realistische all-terrain banden met schuimrubberen inzetstukken
  • Wordt geleverd met 12Volt Lader voor het laden op netstroom hebt U adapter nodig

1/16 Summit (#72054-5) Scale Comparison

Bewezen Traxxas-innovatie

Traxxas heeft alle mogelijkheden, duurzaamheid en opwinding van onze bekroonde modellen verpakt in schaal 1/16 voor snel, betaalbaar RC-plezier. De rocker-aangedreven ophanging van de Summit is vakkundig aangepast op schaal 1/16 met alle functionaliteit en prestaties intact, tot aan de met olie gevulde GTR-schokbrekers met schroefdraad. Deze superieure technologie biedt mogelijkheden, prestaties en afstemmingsfuncties op het absolute toppunt van truckontwerp. De ophanging en elektronica zijn volledig geïntegreerd in een radicaal innovatief monocoque chassisontwerp. Het chassis is ingewikkeld uit één stuk gevormd en combineert kracht en gewicht met functie en prestaties om de normen van de "mini" -categorie te overtreffen. Op schaal 1/16 is het een nog indrukwekkendere prestatie-optimalisatie die alleen afkomstig zou kunnen zijn van Traxxas, The Fastest Name In Radio Control®.

1/16 Summit (#72054-5) Three-Quarter Front View

100% Ready-To-Race®

NiMH iD Power Cell-batterij (# 2925X) (Series 1, 6-Cell Flat, 2 / 3A, 1200mAh) De 1/16 Summit wordt volledig gemonteerd geleverd met een TQ 2,4 GHz-radiosysteem, Titan 12-T-voeding, voorgelakte behuizing, voorgelijmde banden en gedetailleerde instructies. Een Traxxas Power Cell NiMH-batterij wordt ook meegeleverd. Alleen Traxxas kan dit niveau van prestatie, innovatie en waarde verpakken in een Ready-To-Race-pakket met de kwaliteit die u verwacht. Traxxas steunt de Summit en al onze producten met eersteklas ondersteuning die ongeëvenaard is. Een staf van bekwame vertegenwoordigers staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, website of e-mail. Dankzij de ongeëvenaarde onderdelenondersteuning kan de Summit worden onderhouden met onderdelen en ondersteuning van duizenden hobbydealers wereldwijd.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Summit 1/16 Monster Truck Crawler TRX72054-1, Incl. Accu en Lader

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Summit 1/16 Monster Truck Crawler TRX72054-1, Incl. Accu en Lader

Prijs: 309,95

Model: TRX72054-1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: