Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Digital Battery Capacity Checker - NiCd - NiMH - LiFE - LiPo

Digital Battery Capacity Checker - NiCd - NiMH - LiFE - LiPo

Yuki

Prijs: 27,95 21,95
Model: 700225

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Balancer connector met soort JST, EH, JST, XH kunnen zonder adapter rechtstreeks worden aangesloten op de Digital Battery Capacity Checker. U kunt de totale accuspanning meten, individuele cel spanningen van LiPo batterijen (2-7s) en de resterende batterijcapaciteit in procenten. Ook kan de hoogste / laagste celspanning en het spanningsverschil worden gemeten. Het apparaat is tevens bruikbaar voor het controleren nikkel batterijen (2-4 cellen).

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Yuki Digital Battery Capacity Checker - NiCd - NiMH - LiFE - LiPo

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: