Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hoe zorg je voor je voertuig na het rijden in water

Hoe zorg je voor je voertuig na het rijden in water

Traxxas

Prijs: €0,00

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Nat Weer Onderhoud Tips

Hoe zorg je voor je voertuig na het rijden in water?

E-Revo

Traxxas was de eerste fabrikant die waterdichte elektronica aanbood op een Ready-to-Race®-truck. Deze innovatieve functie is nu standaard op bijna elk voertuig om de naam Traxxas te dragen. Slecht weer maakt niet langer een einde aan je avonturen. Traxxas-auto's en -vrachtwagens ploegen door plassen, versnipperen sneeuw en scheuren door enorme modderpoeren voor het soort plezier dat u van uw RC-voertuig verlangt. De volgende video laat zien hoe je voor je Traxxas-auto of -truck moet zorgen nadat je de elementen hebt aangepakt en deze in topvorm hebt gehouden.

Videos

Videos

Reviews (0)

Reviews over Traxxas Hoe zorg je voor je voertuig na het rijden in water

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Hoe zorg je voor je voertuig na het rijden in water

Prijs: €0,00

Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.