Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Bandit TQ 2,4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Groen

Traxxas

Prijs: 239,95
Model: TRX24054-61GRN
220V naar 12V Adapter:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Snellader:

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

 

               Onderdelen voor uw Bandit Klik Hier

  • TQ™ 2.4GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica voor alle weersomstandigheden
  • Opwinding in het water, modder en sneeuw!
  • 35+ mph* (55 Kmh) Top snelheid!
  • Titan ® 12-Turn 550 Modified Motor
  • XL-5 Waterproof Electronic Speed ​​Control
  • Uitgerust met Traxxas 'High-Current Connector

The Traxxas Bandit® XL-5
1/10 Scale, 2WD, Ready-To-Race® RC Buggy

Bandit (#24054-61) Front View (Green)

Traxxas Bandit, de eenzame topklasse

De Traxxas Bandit™ herdefinieert traditionele buggy prestaties door het creëren van een geheel nieuwe klasse van Extreme Sports Buggy™. Bandit biedt het hoogste niveau van snelheid, actie en plezier die het gemakkelijk maakt en een van je favorieten voor alle soorten R / C rijden. Het lichtgewicht Bandit chassis is geladen met een agressieve Titan ® 12-Turn gewijzigde motor en een high-current XL-5 Elektronische snelheidscontrole, die een bliksemsnel acceleratie en een ongelooflijke 35 + mph (55 kmh) * prestatie leveren. met brandende led-verlichting om de weg te wijzen, Bandit is gewoon de snelste Ready-To-Race ® elektrische buggy beschikbaar. Trek aan de trekker en Bandit trekt enorme sporen, stijgt meer dan gigantische sprongen, en bepaalt de kracht voor pure prestaties en spanning bij elke rit. Bandit is doordrenkt met de nieuwste high-tech met inbegrip van het patent dat is aangevraagd Revo ®-Spec Torque-Control™ slipper clutch en geheel nieuwe Alias ​​™high-performance 2.2" race banden. De geavanceerde dual-pins achter, en het geribde voorzijde loopvlak ontwerpen zijn gemaakt om te werken met de exclusieve rubber compounds voor superieure off-road tractie en directionele controle. nieuwe standaard2,2" spiegel-chroom Tracer™ wielen openen de deur naar een breed scala aan bandenopties, waaronder de nieuwe Traxxas Anaconda 2.2" straat banden. Jump. race.crash. Bandit's legendarische duurzaamheid laat achter al het andere zich. Bandit is gebouwd Traxxas Tough™ om weg te houden van de werkbank en diep in de fun Zone. Plus, hij is te upgraden met een volledige lijn van Traxxas fabrieks onderdelen en accessoires voor op maat prestaties en personalisatie.

Bandit (#24054-61) Action (Orange)

Sneller zijn is veel leuker!

Sneller zijn dan de concurrentie is veel  leuker!  De Bandit prestaties komen uit een systeem van componenten die zijn ontwikkeld om samen te zorgen voor efficiënte werking en high-output prestaties. De Titan® 12T 550 gemodificeerde motor is ontworpen voor brutaal vermogen van de motor met nagenoeg onderhoudsvrije werking en een lange levensduur. Geïntegreerde koeling door de Titan ventilator trekt koele lucht door de motor om deze op temperatuur te houden. De luchtstroom wordt geleid door afkoeling passages gegoten in de motorplaat. Een koeler lopende motor geeft hogere snelheden, langere looptijd, en een langere levensduur van de motor.

Battery and Charger Included

Batterij en oplader inbegrepen!
Bandit bevat een krachtige 8,4-volt 3000 mAh Power Cell oplaadbare NiMH-batterij om zijn razendsnelle topsnelheid van 35+ mph te bereiken. Een krachtige 4-amp 12V DC snellader wordt geleverd in de doos voor snel opladen in het veld. Een optionele 40-watt AC-adapter #2976 (apart verkrijgbaar) verandert een gewoon stopcontact in een robuuste stroombron voor de meegeleverde 4-amp NiMH-snellader.

De XL-5 Elektronische snelheidscontrole temt de Titan 12T met een hoge stroomhandling, EZ-Set® door een druk op de knop setup, en soepele, hoge frequentie controle. Drie rijder profielen, thermische bescherming, vergulde connectoren, en ongelooflijk lage weerstand zijn allemaal inbegrepen functies die je kunt verwachten door een dure vervanging van ESC. De XL-5 is de eerste elektronische snelheidsregeling voorzien van het gepatenteerde Training Mode™, dat vol gas vermogen beperkt tot 50%. Hierdoor kunnen jonge of nieuwe chauffeurs veilig hun controle ontwikkelen voor het ontsluiten van vol vermogen naar de Titan 12T motor. Bandit is perfect voor bestuurders van elke leeftijd en niveau. Alleen Traxxas heeft het. 

De Bandit is volledig geladen met ontwikkelde prestatiekenmerken, zoals de geavanceerde Revo-Spec Torque-Control slipper clutch. Het patent is aangevraagd en het ontwerp zorgt voor een precieze afstelling en levert vloeiende, consistente traction controle. Het duurzame, fiber-composiet chassis is ontworpen voor een uitzonderlijke stijfheid, en heeft een inline-batterij positie voor een laag zwaartekracht punt. Dat deze techniek zich vertaalt in goede handling en bliksem-snelle respons spreekt voor zichzelf. De low-profile "lay-down" stuurservo montage verbetert de Bandit toch al door het lage CGdesign. Bandit biedt superieure stabiliteit in de bochten dankzij de gecentreerde hoofdbout en een starre as voorwielophanging. Het doorgeven van de power naar de wielen met een efficiënte 3-gear-ratio variabele transmissie, word bekroond met afgedichte kogellagers en soepel lopende telescopische aandrijfassen. Naast deze geavanceerde functies, en het in de fabriek geïnstalleerde planetaire differentieel is Traxxas-Tough ™ met geharde stalen tandwielen die nooit hoeven te worden bijgesteld! Perfect voor een lange levensduur, en de hele dag plezier.

De Bandit is 100% Ready-To-Race ® direct uit de doos met de TQ™ 2-kanalen-systeem, XL-5 elektronische snelheidsregeling en Titan 12T motor. Neem alleen de Bandit uit de doos, laad de batterij op en rijden maar!

Alleen Traxxas kan dit soort prestaties en innovatie brengen. Met de totale waarde in een Ready-To-Race® pakket dat de voldoening levert die je mag verwachten van een high-performance elektrische buggy. Snelheid, robuustheid, en prachtige look verheffen Bandit ver boven het gewone. Het vooruit denken van Traxxas en de " no-nonsense 'aanpak brengt u de beste prestaties voor uw R/C investering. Bandit is meer dan alleen leuk om te rijden. Hij is gemakkelijk om te bezitten, met de legendarische duurzaamheid, en onderhoudsarm ontwerp met ongeëvenaarde onderdelenondersteuning en een-top service van zowel Traxxas als ons.Aan en uit de weg, op het circuit of in uw achtertuin, de nieuwe Bandit is de ultieme extreme sport Buggy ™ gemaakt voor de chauffeur die max. snelheid en buggy plezier wil ervaren .

Voordelen van het TQ2.4GHz Systeem.

  • Reikwijdte meer dan 300 Meter
  • Geen lange antenne meer die kan afbreken.
  • Meerdere frequenties worden automatisch gekozen, zodat u gegarandeerd geen storing hebt van andere handzenders in de buurt.

  • QUICK FEATURES OP DE BANDIT (# 24054-61)
  • NIEUW In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting voor en achter
  • NIEUWE ProGraphix®-verf
  • NIEUW Tweekleurige wielen
  • Snel, betaalbaar plezier
  • Inclusief batterij en oplader
  • 4-amp DC piekdetectie snellader
  • Traxxas 3000 mAh 8.4V 7-cell NiMH-batterij met iD®
  • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica voor rijden onder alle weersomstandigheden
  • 35+mph* topsnelheid!
  • Titan® 12-turn 550 motor
  • XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
  • De exclusieve gepatenteerde trainingsmodus van Traxxas
  • Brushless-Ready Magnum 272™ transmissie met metalen tandwielen
  • 100% volledig gemonteerd en Ready-To-Race®

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Bandit TQ 2,4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Groen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Bandit TQ 2,4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Groen

Prijs: 239,95

Model: TRX24054-61GRN

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: