Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Blast Oranje Compleet NIEUW TRX38104-1ORA

Traxxas

Prijs: 219,95 169,95
Model: TRX38104-1ORA

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Blast (#38104-1) Front Three-Quarter View (Orange)

High-Performance Electrische RC Boot

Waterdichte Electronica

Voor een hele dag Plezier

De nieuwe Traxxas Blast™ is ontworpen om snel, betrouwbaar en gemakkelijk te besturen. Het geïnstalleerde water koelsysteem voor de motor helpt houdt de Blast koel voor langere tijd en een hele dag plezier. Met de waterdichte, volledig proportionele Nautica elektronische snelheidsregeling, waterdichte high-torque servo, en de gepatenteerde waterdichte ontvanger, meer plezier om niet voortijdig te stoppen vanwege natte ontvanger. De Blast is altijd klaar om golven te veroorzaken met zijn stabiele 24-inch diepe V-romp, een stijlvolle nieuwe achterzijde, frisse nieuwe graphics en een krachtige watergekoelde Stinger ® 20-turn gemodificeerde motor. De bestuurbare aandrijving met verstelbare trim leveren nauwkeurige controle en high-performance tuning-opties. Blast levert Traxxas snelheid, plezier en kwaliteit met een feature lijst die u misschien niet van zo'n betaalbare boot verwacht. De prijs maakt het gemakkelijk om het plezier verdubbelen door de aankoop van twee stuks voor realistische off-shore race-actie.

 

 

 

Precisie 2.4GHz Radio Systeem

Met het 2.4GHz TQ™ radio-systeem, kun je gewoon inschakelen en wegvaren. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op plezier. Ergonomische design van de TQ's is comfortabel voor de hele dag varen, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor beschadigingen.

 

 

Blast (#38104-1) Side View (On Stand) (Green)

De bestuurbare buitenboord aandrijving en oppervlakte doordringende propellor werken samen met de speciaal ontworpen romp om de Blast op een vaste koers te houden, zelfs tijdens de meest radicale golven. Het is spannende actie in een zwembad en krachtig plezier op het open water.

Het beste van alles, de Blast is volledig gemonteerd en klaar om uit te varen met het radio-systeem en de elektronische snelheidsregeling volledig geïnstalleerd. Je wordt uitgedaagd door golven, niet door montagehandleiding. Blast's kleurrijke stickers en eenvoudige bediening trekken je naar het water voor plezier, en snelheid!

 

 

 

 

QUICK FEATURES VAN DE BLAST

 

TQ 2.4GHz Radio Systeem

7.2V Power Cell NiMH Accu met 12Volt Lader

Geïnstalleerde Water Koel Systeem

waterdichte Electronica

Verzegelde ontvanger Box

Nautica Waterdichte Elektronische snelheidscontrole

High-Torque Waterdichte Servo

Traxxas High-Current Connector

Slanke Nieuwe Styling

Blast (#38104-1) Side High View (Orange)

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Blast Oranje Compleet NIEUW TRX38104-1ORA

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Blast Oranje Compleet NIEUW TRX38104-1ORA

Prijs: 219,95 169,95

Model: TRX38104-1ORA

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: