Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas DCB-M41 widebody 40" Catamaran van Traxxas TRX57046-4GRNR Groen-X zonder lader en accu

Traxxas

Prijs: 559,00
Model: TRX57046-4GRNR
Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

40" Widebody Catamaran Romp

Op basis van de full-size M41 Widebody ontworpen en gebouwd door Dave's Custom Boten, krijgt de Traxxas M41 zijn unieke, agressieve uitstraling dankzij het gebruik van een catamaran romp ontwerp. In plaats van een monoromp met een V-vorm ontwerp, gebruikt de catamaran twee evenwijdige rompen van gelijke grootte. Dit ontwerp van de scheepsromp biedt meer dan een andere visuele presentatie; de catamaran biedt een breder houvast in het water voor meer stabiliteit en minder hydrodynamische weerstand. Dit laat ook de minder energie M41 verbruiken om zich voort te bewegen over het water waardoor deze ongelooflijk snel is. De M41 gaat bijna onmiddellijk in plane, zodat je met plezier sneller gaat dan 50+ mph (80+ kmh) met 6S LiPo kracht.

Big Boat, Big Fun

De M41 is een snelheidsduivel op het water maar ook een kunstwerk. Iets meer dan 40 inches (1 meter) lang, is de M41 een indrukwekkende verschijning op het water. Open het gaspedaal en de pret begint! De M41's grootte en het ontwerp geven de veelzijdigheid om in een breed scala van omstandigheden goed te werken. De M41 is stabiel en gemakkelijk te besturen met explosieve kracht over de golven in een groot meer, of varen langs de kustlijn, of het testen van de 50 mph topsnelheid op een rustige vijver.

 

Solide Interne Structuur

Een uniek kenmerk van de M41 is de rigide interne structuur met verwijderbare elektronica compartiment en motor mount. De VXL-6s elektronische snelheidsregeling, waterdicht ontvanger en krachtige 2056 hoog koppel stuurservo zijn allemaal stevig vastgeschroefd aan de bak. De motor wordt onafhankelijk bevestigd aan een motor mount dat verhoogt de stijfheid van de romp. In slechts een paar minuten, kan de elektronica worden verwijderd voor onderhoud. De interne structuur bevat een ingebouwde versterkte constructie en een vaste montage oppervlak voor de controle en aandrijfsystemen. Al met al levert de M41 de robuustheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor de hele dag plezier, run na run.

DCB M41 Gedetaileerde Cockpit

Traxxas natuurgetrouw gereproduceerde kunstig gebeeldhouwde cockpit van de M41 met een scherpe aandacht voor detail, van de meters en de luidsprekers tot aan het stuurwiel en de stoelen. De gedetailleerde cockpit straalt uit naar de rest van de boot tot een compleet werk van high-performance kunst.

Flex Cable Aandrijving Systeem

De M41 is voorzien van een efficiënte en betrouwbare flexibele kabel aandrijfsysteem dat stevig is bevestigd aan de interne structuur. Deze unieke installatie biedt een gemakkelijke toegang tot de verschillende aandrijflijn onderdelen snel onderhoud of upgrades.

 

Quick Release Flex Cable

Sommige boten vertrouwen op de set schroeven om de flex as in plaats te houden. Set schroeven zijn gevoelig voor het losraken en kan schade aan de flex-as veroorzaken en dat is niet de Traxxas manier. De M41 is voorzien van een spantang dat de flex-kabel strak houdt en perfect centreert met de motor uitgaande as voor de meest vloeiende bediening mogelijk te maken. Dit ontwerp elimineert de gebruikelijke reeks schroeven die kunnen ontdoen, losraken , of beschadiging van de flex-kabel. Als het tijd is voor het onderhoud, kunt u snel deze losmaken met een draai van de meegeleverde precisie sleutel. Eenmaal los, kunt u de steun en flex kabel gewoon schuiven. Herinstallatie is net zo snel, waardoor het gemakkelijk is om uw M41 in top conditie te houden.

High-Performance Prop

De M41 is voorzien van een oppervlak doordringende prop die is geoptimaliseerd om de romp in plane te brengen zo snel mogelijk zonder cavitatie. De steun bestaat uit een gegoten composiet constructie die licht en sterk is, zonder balancering of slijpen vereist.

 

Hoge-Sterkte Aluminum Hardware

Voor een efficiënte krachtoverbrenging en messcherpe handling, is de M41 uitgerust met stijve aandrijving hardware en een flex-vrije spiegel. Met deze componenten kunt u elk grammetje van extreme borstelloze pk en prestaties ervaren. Het roer, roer-ondersteuning en aandrijving stut zijn geëxtrudeerd en gefreesd uit robuust 6000-serie aluminium legering voor maximale sterkte. De stukken zijn gepolijst en geanodiseerd met een levendige blauw. Het roer bevat ook een pickup die water voedt via het koelsysteem.

Roestvrij-Stalen Trim Tabs

Dubbele trimvlakken tunen verder de M41's zijn high-speed prestaties. De trim tabs zijn precisie gestanst en gemaakt van gebogen vorm roestvrij staal om corrosie te weerstaan. Ze helpen om de M41 stabiel te houden tijdens high speed runs.

 

In de Fabriek aangebrachte Beschildering

Als het gaat om de eerste indruk, maakt de M41 een groot visueel statement met zijn schitterende afbeeldingen. De Hawaiian kleurstelling trekt meteen de aandacht op het water. Geen schilderen of bestickering is vereist; De graphics zijn geschilderd, zodat u snel het water op kunt.

 

Luik met Easy-Access

Het luik van de M41 is beveiligd door een enkele body clip en kan worden verwijdert in enkele seconden voor een snelle en gemakkelijke toegang tot het romp interieur. Geen tape nodig is, en een speciaal ontworpen spoor in de romp voert via kanalen het water weg dat sijpelt door het luik.

Vrijwel Onzinkbaar

De fundering van extreme prestaties van de M41 is zijn hele nieuwe romp. Een nauwkeurig weergegeven replica, maakt de precisie ontworpen DCB M41 romp snel en stabiel. Gebouwd in schuim flotatie maakt het vrijwel onzinkbaar.

 

 

Roestvrij Staal Hex Hardware

M41 maakt gebruik van corrosiebestendig roestvrij staal en vernikkelde hardware voor hele goede uitstraling, gemakkelijk onderhoud, en duurzame prestaties.

 

Waterproof Electronica

Waterdichte elektronica zijn een must in het mariene milieu. Traxxas elektronica is volledig waterdicht (niet alleen waterbestendig). De snelheidsregeling, servo, en de ontvanger zijn allemaal voorzien van robuuste waterdicht bescherming voor betrouwbare werking waarp u kunt rekenen. Het is een innovatie die je alleen in Traxxas voertuigen kunt vinden.

Hoog-Koppel Waterproof Servo

M41 vraagt om een krachtige stuurservo voor snellere prestaties, en Traxxas levert de 2056 high-torque servo. O-ringen maken de servo volledig waterdicht, en er zijn stuur spieren met 80 oz koppel op uw commando. Dat is twee keer de kracht van de typische "standaard" servo's.

Afgesloten Waterdichte Ontvanger Box

Traxxas 'innovatieve, baanbrekende waterdichte ontvanger geleid de antenne en servo draden netjes door middel van een speciale waterdichte afdichting (patent aangevraagd). Om de ontvanger te beschermen, zit een aangepaste vorm van blauwe O-ring sluit de doos van de ontvanger. Dankzij de unieke vormgeving kan de ontvanger worden verwijderd voor onderhoud en zelfs aftermarket ontvangers kunnen worden gebruikt, zonder dat de afdichtende eigenschappen van de doos worden verloren.

Velineon VXL-6s Marine Brushless System

Extreme Velineon borstelloze pk levert de spieren die je wilt met de betrouwbaarheid die u verwacht van Traxxas. De VXL-6s Marine elektronische snelheidsregeling is gebouwd voor echte 6S LiPo kracht. * On-board low voltage detectie helpt u om uw batterijen te behouden. De extra spanning en stroom maximaliseert het potentieel van de Velineon 540XL motor voor extreme 50+ mph snelheid. De rebuildable, sensorloze Velineon 540XL motor is ontworpen voor high-rpm prestaties en betrouwbaarheid met ultra hoge temperatuur gesinterde Neodymium magneten, een precisie-gebalanceerde rotor, en efficiënte, high-speed kogellagers. Koelwater wordt via de innovatieve snelheid regelkast en vervolgens in een unieke verzegelde motor hoes die toestaat koelwater direct stromen tegen de motor voor maximale warmteoverdracht. De M41 houdt het koel, run na run, voor een probleemloze vrije hele dag plezier.

Velineon® VXL-6s Marine ESC

 • Innovatief waterdicht ontwerp
 • Geïntegreerde waterkoeling
 • Drie programmeerbare aandrijving profielen:
 • Sport Mode - 100% FWD / 15% REV
 • Race Mode - 100% FWD / No REV
 • Training Mode - 50% FWD / 15% REV (gepatenteerd)
 • High-efficiency MOSFET transistors
 • Ingebouwde twee fasen low-voltage detectie voor LiPo batterijen
 • Thermische beveiliging
 • Voltage bescherming overbelasting
 • Vergrendelde rotor bescherming
 • Gashendel Neutraal Beveiliging instelling
 • LiPo accu packs: 2-6 cellen (14,8-22,2 volt)
 • Traxxas High-Current Connectors (gepatenteerd)

Velineon® 540XL Brushless Motor

 • Ultra hoge temperatuur gesinterde Neodymium magneten
 • Geoptimaliseerd voor kracht en efficiëntie in maritieme toepassingen
 • Consistente, high-power output, run na run
 • Weinig onderhoud ontwerp
 • Efficiënte, high-speed kogellagers
 • Precision evenwicht rotor
 • High-efficiency bullet connectors
 • 1600kV
 • 5mm uitgaande as
 • Brilliant-blauw geanodiseerde afwerking
 • Silicon stalen lamellen
 • Unieke high-flow silicone waterkoeling jasje

Het Meest Geadvanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem in de Wereld

Traxxas modellen verdienen 's werelds meest geavanceerde Ready-To-Race® radiosysteem. Het radio-systeem is immers de enige verbinding tussen de bestuurder en machine. Het moet nauwkeurig, comfortabel, krachtig en betrouwbaar zijn. Het geheel nieuwe Traxxas® TQI™ radio-systeem wordt geleverd met een volledige compliment van de tuning functies; lange afstand, high-output, 2.4GHz signaal, en bewezen Traxxas betrouwbaarheid voor solide prestaties. Het is zo geavanceerd; dat het niet eens een externe antenne nodig heeft. Echter, de belangrijkste nieuwe feature heb je al in je zak. De TQI kan worden uitgerust met een optionele Traxxas Link Wireless Module (# 6511, apart verkrijgbaar) die je Android-toestel, iPad® iPhone® of iPod touch® in een krachtige tuning tool voor uw Traxxas model veranderd. Het full-color scherm combineert met de Traxxas Link™ App naar een intuïtieve, high-definition, full-color grafische user interface die de geheimen van het optimaliseren van uw radio-systeem voor de ultieme controle over het voertuig ontgrendeld.

 

 

Traxxas Stability Management Micro Ontvanger met Fail-Safe Beveiliging

Traxxas™ Stability Management (TSM) maakt het mogelijk om de extreme kracht, snelheid en versnelling die in traxxas modellen werd gemanipuleerd door het veel makkelijker om het voertuig op het water toestand onder controle ervaren. Punch het van de lijn en TSM gaat aan het werk aftasten van de boten van de richting en het maken van stuurcorrecties in de rechtuitstand bieden fullthrottle versnelling zonder fishtailing, spin-outs, en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, eerst het maken van intuïtieve correcties op lijn van het voertuig te behouden, dan druk op het gaspedaal eerder in de bocht voor veel snellere exit snelheden. Traxxas TSM biedt alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder inbreuk op vaarplezier of invoering van onverwachte bijwerkingen die kunnen worden gevonden op andere systemen zoals drastisch verminderd draaicirkel, hulp die een time-out (stopt), gaspedaal beperkingen, en een algehele losgekoppeld rijgevoel. Traxxas ingenieurs ontwikkelden een superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, precisie elektronische componenten aan een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond te creëren, zonder ooit te beperken gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door het aanpassen van de schuifregelaar in het Traxxas Link app. Het resultaat rijdt varen, met meer gemak en meer plezier. In feite kan de bestuurder niet eens beseffen hoeveel TSM helpt totdat hij is uitgeschakeld en hun vaardigheden worden getest zonder deze! Alles is waterdicht en Traxxas-taai als je zou verwachten. Dit is prestaties op een geheel nieuw niveau!

Traxxas DCM M41™ Brushless Catamaran (#57046-4) SPECS
Hull Type:   Vacu-formed ABS, Catamaran, shoebox style
Hull Length:   39.5", 1003mm
Overall Length   40.6", 1030mm
Beam   10.5", 266.9mm
Height   5.95", 151.05mm
Deadrise & Transom   14.5 degrees
Weight:   5.42 lbs (without batteries)
Speed Control Type:   Traxxas Velineon® VXL-6s, water-cooled
Input Voltage:   2-6 LiPo Cells (14.8-22.2 Volts DC)
BEC Voltage:   6.0 VDC
BEC Current:   3A
Thermal Protection:   Thermal shutdown
Low Voltage Detection:   Yes (user enabled)
Motor (electric):   Traxxas Velineon® 540XL Brushless, water-cooled
Drive System:   Direct Drive, 0.150" Flex Cable
Outdrive:   Adjustable Aluminum
Prop:   2-blade composite, 42x59mm
Transmitter:   TQi 2.4GHz (2-channel)
Receiver:   6533 2.4GHz Traxxas Stability Management 5-channel
Servo:   2056 High-torque waterproof
Skill Level:   2

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas DCB-M41 widebody 40" Catamaran van Traxxas TRX57046-4GRNR Groen-X zonder lader en accu

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas DCB-M41 widebody 40" Catamaran van Traxxas TRX57046-4GRNR Groen-X zonder lader en accu

Prijs: 559,00

Model: TRX57046-4GRNR

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: