Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

TRAXXAS FORD FIESTA ST RALLY TQ BL-2S - BLUE TRX74154-4BLUE

TRAXXAS FORD FIESTA ST RALLY TQ BL-2S - BLUE TRX74154-4BLUE

Traxxas

Prijs: 369,95
Model: TRX74154-4BLUE
Accu:

Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

De Rally is gebouwd op het onderstel van de Traxxas Slash 4x4 met een LCG. dit model is er al vanaf begin af aan en zal niet snel meer aftreden. De Rally 4X4 is een echte all-rounder en gemaakt om te bashen. De Rally 4X4 is direct klaar om off-road als on-road gebruikt te kunnen worden de banden bieden grip op elke ondergrond. Door de grote voorbumper van de Rally worden de meeste klappen daarop opgevangen hierdoor zul je minder snel de stuurblokken of de casterblokken breken. De nieuwe BL-2S combo zorgt ervoor dat het model sneller gaat als de Brushed combo van Traxxas op 2S LiPo. Een groot voordeel van de BL-2S is dat deze motor sterker is en haast niet slijt. Check 1x in de maand de motor lager om te voorkomen dat de motor onnodige slijtage oploopt. Dankzij de snellere motor en regelaar heeft Traxxas ervoor gekozen om ook de meest cruciale onderdelen van het model te upgraden door middel van de Extreme Heavy Duty kit (TRX9080) te monteren. Deze set zorgt ervoor dat de: Aandrijfassen - Casterblocks - Steeringblocks - Achterste axle carrier - shock towers front/rear worden geüpgrade met maarliefst dubbel zo dik kunststof hierdoor is de Rally 4X4 BL-2S een super sterk model. Het modulaire chassis van Traxxas zorgt ervoor dat je binnen No-Time de auto uit elkaar kan halen en in elkaar kan zetten. Dit is ook voor het onderhouden van de Rally een stuk gemakkelijker, de diffs zijn binnen 5 minuten sleutelen te bereiken. De Rally4X4 is geschikt voor de kids van 6 jaar (dmv. Traingsmode).

Nog nodig 2S lipo accu en lader!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS FORD FIESTA ST RALLY TQ BL-2S - BLUE TRX74154-4BLUE

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: TRAXXAS FORD FIESTA ST RALLY TQ BL-2S - BLUE TRX74154-4BLUE

Prijs: 369,95

Model: TRX74154-4BLUE

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: