Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

TRAXXAS MAXX SLASH 6S SHORT COURSE TRUCK - ROOD

TRAXXAS MAXX SLASH 6S SHORT COURSE TRUCK - ROOD

Traxxas

Prijs: 799,95
Model: TRX102076-4RED

Pre-order vanaf 5 april leverbaar stuur een mail naar info@trxxs-winkel.be

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

6s POWER

Maxx Slash slaat harder en sneller met een bruut vermogen en een snelheid van meer dan 110 km/uur. Het lage zwaartepunt en de nieuwe gordelbanden houden alles onder controle.

 

MAXX-SIZED SLASH

Groot zijn is goed. Het is het beste om de perfecte maat te hebben voor maximale prestaties. Maxx Slash heeft het perfecte formaat om agressief over het ruwst denkbare terrein te rijden, maar voelt toch licht, responsief en wendbaar aan.

 

MAXX-STERKTE

Het Maxx-platform heeft al bewezen dat het synoniem staat voor duurzaamheid. De techniek van Maxx Slash blijft innoveren, waardoor nog meer kracht wordt toegevoegd voor kritische 6s-krachtverwerking en snellere, hardere actie.

 

BELTED BANDEN

Maxx SC-banden met gordel beperken de uitzetting van de band bij hoge snelheid voor een groter, vlakker contactvlak en baanbrekende precisie en controle. De uniformiteit van de banden is van cruciaal belang voor de stabiliteit, vooral aan de top van het snelheidsbereik van meer dan 110 km/uur.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS MAXX SLASH 6S SHORT COURSE TRUCK - ROOD

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: TRAXXAS MAXX SLASH 6S SHORT COURSE TRUCK - ROOD

Prijs: 799,95

Model: TRX102076-4RED

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: