Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas E-Revo 1/16 VXL brushless met TSM compleet TRX71076-3P Paars

Traxxas

Prijs: 349,00
Model: TRX71076-3P
220V naar 12V Adapter:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Alles is Kleiner gemaakt..Behalve de Power!

E-Revo Innovatie, Precisie, en Performance—Nu in 1/16 Schaal!

 

E-Revo Innovatie, Precisie en Performance

NIEUW Traxxas Stability ManagementTM

Nu in 1/16 Schaal!

30+mph (50+kmh) Out Of The Box…50+mph (80 km/h) All-Out!

TQ 2.4GHz Radio Systeem

Velineon® Brushless Power met nieuwe VXL-3m snelheids regeling

Zeer sterke Velineon 380 motor—grootste in zijn klasse

Ready-To-Race® inclusief Traxxas Power Cell NiMH Accu en 12V Lader

TSM Traxxas Stabity Management

Met het Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme krachten, snelheid en acceleratie die in de E-Revo 1/16 VXL worden ontwikkeld en waardoor deze veel makkelijker is  te controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat werken neemt richting van het voertuig waar en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties van je lijn behoud en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel hogere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als de TSM werkt, om u rechtdoor, als een pijl, en komt tot een volledige stop. TSM fungeert als uw on-board co-piloot in het voertuig, dat "voelt" wat de auto doet en maakt correcties voor bewegingen van het voertuig die je niet eens kan detecteren, ook voordat het voertuig uit controle gaat.

Traxxas TSM geeft u alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder het inbreuk op uw rijplezier heeft. De Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten voor een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond creëert, zonder ooit het beperken van uw gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door aanpassing van de schuif in de  Traxxas Link app. Het resultaat is dat je sneller rijdt, met meer gemak en meer plezier, met het volledig verbonden voelen bij de controles die u verwacht. In feite besef je niet eens hoeveel TSM je helpt, totdat u het uit schakelt en test uw rijvaardigheid zonder!

Een Nieuwe Categorie Van Off-Road Beleving

Traxxas stelt de norm voor kracht, prestaties en innovatie. Nu, voor het eerst is de snelheid, kwaliteit en capaciteit u verwacht van Traxxas verkrijgbaar in 1/16 schaal met de nieuwe 1/16 ERevo VXL. Met 33 centimeter lang is de E-Revo VXL ongeveer de helft van de grootte van de 1/10-schaal E-Revo. Maar noem het niet een "mini" want dit is een hele nieuwe categorie van R/C prestatie en plezier dat geen enkel minimodel kan evenaren. Onder de in de fabriek afgewerkte behuizing van polycarbonaat, zult u de winnende vering technologie van de zevenvoudig nationaal kampioen Traxxas Revo® vinden, schreeuwend Velineon® borstelloos motorvermogen en de overeenkomstige innovatie van de E-Revo.

Bewezen Traxxas Innovatie

Geen detail werd over het hoofd gezien in de missie om al het vermogen, duurzaamheid en opwinding van de  Traxxas bekroonde modellen in 1/16 schaal te brengen voor snelle, betaalbare R/C fun. De E - Revo VXL is gebouwd om de race winnen, spoor-bewezen innovatie van de Revo en E - Revo modellen. De vaandeldrager van design excellence, heeft op F1 - geïnspireerde , rocker bediende vering van de Revo 's vakkundig aangepast aan de 1/16 schaal met al zijn functionaliteit en prestaties intact, tot aan de olie-gevulde, schroefdraad - body GTR schokbrekers . Deze superieure technologie biedt mogelijkheden , performance en tuning functies bij de absolute top van het truck ontwerp . De ophanging en elektronica zijn volledig geïntegreerd in het semi - monocoque chassis ontwerp dat de wereld verbijsterde toen hij debuteerde met de E - Revo . Ingewikkeld gegoten uit een stuk, het chassis balanceert kracht en gewicht , functie en esthetiek om comfort en prestaties ver te overtreffen van de norm van de categorie "mini". In 1/16 schaal , zijn het nog meer indrukwekkende prestaties van inhoud en optimalisatie van prestaties die alleen kunnen komen van Traxxas, de snelste naam in Radio Control® .

Toon Aangevende Snelheid

Sommige minimodellen zijn "snel voor een mini." Dat is niet goed genoeg voor Traxxas. De 1/16 E-Revo VXL is gewoon snel. 30+ mph (50+ kmh) met de 6cell NiMH batterij is de E-Revo VXL bijna twee keer zo snel als de meeste mini-modellen en sneller dan de meeste elektrische RTR Trucks van enige omvang. Installeer een tweede 6cell batterij om de Power van de Velineon Brushless Power System's te ontketenen en de E-Revo VXL springt naar meer dan 50mph (80 kmh) met de bewezen, veilige NiMH packs. Geen andere RTR truck ongeacht omvang maakt het zo gemakkelijk en betaalbaar om dit niveau van hoge snelheid en wheelies makende kracht te ervaren.

Velineon Brushless Power

Geheel nieuw en speciaal gebouwd voor Traxxas 1/16 schaalmodellen, de VXL-3m snelheidsregeling en Velineon® 380 motor vertegenwoordigen de nieuwste borstelloze technologie. Volledig LiPo compatibel met laagspannings-detectie voor 2S en 3S packs en geclassificeerd voor 6-12 NiMH-cellen, deze potente krachtige combo geeft de E-Revo VXL precieze gas dosering en blaarvormende topsnelheid. Patent aangevraagde Training Mode™ laat nieuwe drivers hun vaardigheden aanscherpen op 50% gas. Wanneer drivers door middel van ervaring het volle vermogen en 50+ mph willen ontketenen kan dit met een druk op de EZ-Set® knop. Grote snelheid vereist een groot vermogen dus E-Revo VXL en Slash 4WD VXL hebben de grootste motor in de categorie "mini". De Velineon 380 is gebouwd volgens dezelfde compromisloze specs als de Velineon 3500 die zit in Traxxas '70+ mph schaal 1/10 VXL modellen. High-speed kogellagers. Gesinterde rotor. Neodymium magneten. Vergulde 3,5 mm connectors. Het komt allemaal neer op 50.000 rpm van pure kracht en trackverschroeiende snelheid!

Precisie 2.4GHz Control Radio Systeem

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem kun je gewoon inschakelen en wegrijden. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op plezier. Het ergonomisch ontwerp van de TQ is comfortabel voor een hele dag rijden en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor de schade.

Waterproof Electronica Voor Onbeperkt R/C plezier

Nu een kenmerk van Traxxas modellen. De E-Revo VXL is het nieuwste model dat is uitgerust met volledig waterdichte elektronica om het leuk te maken om te rollen in water, modder en sneeuw terwijl mindere auto's achterblijven. Het patent is aangevraagd voor verzegelde ontvanger behuizingen. De Traxxas 2.4GHz ontvanger kan aftermarket ontvangers accepteren ook, zonder afbreuk te doen aan de 1/16 VXL modellen' waterdichte eigenschappen. De nieuwe VXL-3m elektronische snelheidsregeling en een hoog koppel digitale micro servo zijn afgedicht tegen de elementen geeft u de vrijheid om naar plaatsen te gaan waar andere auto's niet durven te gaan.

QUICK FEATURES VAN DE 1/16 E-REVO VXL (#71074-3)

 

TQ 2.4GHz Zender en Ontvanger

Ready-To-Race®  inclusief 6-cell NiMH Power Cell Accu en 12V Lader

30+mph met NiMH Accu

50+mph met extra NiMH Accu

Revo vering technologie voor superieure handling en controle

Full-time 4WD

Velineon® 380 brushless motor—grootste in zijn klasse

Waterproof elektronica

Torque-control™ slipkoppeling

Verzegelde differentiëlen

Realistische all-terrain banden met foam inserts

Traxxas High-Current Connector

Metric hex hardware

Rubber-afgedichte kogellagers

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas E-Revo 1/16 VXL brushless met TSM compleet TRX71076-3P Paars

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas E-Revo 1/16 VXL brushless met TSM compleet TRX71076-3P Paars

Prijs: 349,00

Model: TRX71076-3P

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: