Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Slash 2WD niet-gemonteerde kit TRX58014-4

Traxxas

Prijs: 279,95
Model: TRX58014-4
Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Slash 2WD Unassembled Kit (#58014-4) Clear Body Side View (shown as assembled)

1/10 schaal Short Course race truck kit

Slash 2WD Unassembled Kit (#58014-4) Contents and Box Packaging

De bekroonde Traxxas Slash RC-racetruck short course zet je achter het stuur voor intense fender-to-fender, hoogvliegende offroad-actie. De Slash met achterwielaandrijving is speciaal gebouwd om over te vliegen en springen en vol gas door de bochten te scheuren. Slash om voor een geheel nieuwe manier om je rijvaardigheid uit te dagen. De 4-wiel onafhankelijke ophanging zorgt voor een echte rijervaring voor maximaal plezier en spanning op hoge snelheid.

De Slash Assembly Kit voegt een leuke en opwindende dynamiek toe aan je RC-ervaring. Bouw je Slash vanaf de grond op met alle benodigde onderdelen en elektronica in de doos. Batterij en oplader worden apart verkocht. U krijgt het gemak van een TQ™ 2,4 GHz radiosysteem, krachtige Titan® elektromotor en waterdichte XL-5 elektronische snelheidsregeling. Alle onderdelen zijn netjes georganiseerd in gelabelde zakken met een volledig geïllustreerde kleurenhandleiding om het bouwen lonend en leuk te maken. De Slash-montageset is perfect voor bestuurders van bijna elke leeftijd of vaardigheidsniveau. Bouw er zelf een en ervaar RC-plezier op de Traxxas-manier - snel, leuk en gemakkelijk te gebruiken!

Slash 2WD Unassembled Kit (#58014-4) Chassis Three-Quarter View (shown as assembled)

WAT ZIT ER IN DE KIT

  • Ongemonteerd Slash 2WD-chassis
  • TQ ™ 2,4 GHz radiosysteem
  • Waterdichte XL-5™ elektronische snelheidsregeling
  • Titan® 12-Turn 550 motor
  • Waterdichte stuurservo met hoog koppel
  • BFGoodrich Mud-Terrain T / A-banden met schuimrubberen inzetstukken, gemonteerd op satijnchroom 5-spaaks wielen
  • Voorgesneden doorzichtige body met stickers en raammasker
  • Inclusief op maat gemaakte maskeerstickers voor unieke verfontwerpen
  • Stapsgewijze montagehandleiding in kleur

Eenvoudig te volgen montage-instructies

De Slash 2WD Assembly Kit is niet alleen voor ervaren hobbyisten. Traxxas doet er alles aan om het instructieboek in kleur gemakkelijk te volgen en leuk in gebruik te maken. Elke sectie komt overeen met een gelabelde zak met stapsgewijze montage-instructies. Onderdeelillustraties en liniaaldiagrammen op schaal maken het gemakkelijk om onderscheid te maken tussen verschillende schroeven, lagers en tandwielen. Handige montagetips en duidelijke illustraties halen de frustratie uit het montageproces. Veel plezier op de werkbank en in het vuil met de nieuwe Slash 2WD-kit.

Assembly Manual Preview - Slash 2WD Unassembled Kit (#58014-4)

WAT JE NODIG HEBT

  • Batterij met Traxxas High-Current Connector
  1. NiMH-batterij met 6 of 7 cellen
  2. 2s LiPo-batterij
  • Batterij oplader
  • Metrische hex-gereedschap
  1. 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm
  • Basis handgereedschap
  1. Schroevendraaiers, punttang
  • Veiligheidsbril
  • Polycarbonaatverf

Klaar om te monteren
De Slash 2WD-kit komt klaar om te monteren met een voorgesneden duidelijke body en full-colour instructiegids om bouwen lonend en leuk te maken. Een staf van bekwame verkopers staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, website of e-mail. Ongeëvenaarde onderdelenondersteuning houdt uw Traxxas-voertuig sterk met onderdelen en ondersteuning van duizenden hobbydealers wereldwijd. Traxxas doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw RC-ervaring gemakkelijk en leuk is.

Slash 2WD Unassembled Kit (#58014-4) Chassis Top View (shown as assembled)

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Slash 2WD niet-gemonteerde kit TRX58014-4

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Slash 2WD niet-gemonteerde kit TRX58014-4

Prijs: 279,95

Model: TRX58014-4

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: