Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

TRAXXAS SPARTAN SELFRIGHTING 36, GROEN

TRAXXAS SPARTAN SELFRIGHTING 36, GROEN

Traxxas

Prijs: 529,95
Model: TRX103076-4GRN
Accu:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

De Traxxas Spartan SR is een geschikte boot voor vele, dankzij het gemakkelijke self-righting systeem komt de boot na elke crash weer goed terecht! Dit heeft u te danken aan het holle water reservoir aan de zijkant van de romp, zodra de boot op zijn dak ligt vult dit reservoir zich met water waardoor de boot zwaarder word aan een kant en zich hierdoor terug omdraaid. Hierdoor hoeft u dus niet het water meer in, u hoeft slecht enkele secondes te wachten voordat u weer verder kan varen. De Traxxas Spartan behaalt een snelheid van 80km/u dit is enorm hard over het water. Wij raden aan om de Spartan te varen op 2X een 5000MaH, hiermee heeft u een vaar-tijd van ongeveer 15-35 minuten varierend van rij-stijl. Het onderhouden van een boot in zeer eenvoudig, u hoeft slechts bij elke run de flex-as goed in te smeren waardoor alles soepel blijft draaien. De Traxxas Spartan SR heeft een aantal kleine tweaks gehad zoals de Flex-as die 25% dikker is geworden - een self-righting systeem - een nieuw roer - een aangepaste schroef -en een geupdated motor en ESC combo. Dit heeft zijn voorganger niet! 

 

SELF-RIGHING 

De Traxxas Spartan is voorzien van een self-righting systeem waardoor je nu verder kunt varen als de boot is omgevallen. Dankzij een holle kamer in de romp die zich vult met water als de boot is gecrashed draait de boot zichzelf binnen enkele secondes om waardoor je weer verder kunt varen. 

VXL-6S MARINE COMBO WITH 1800KV MOTOR

Hier komt de geweldige power van de Spartan vandaan. Deze enorm sterke 6S combo zorgt ervoor dat de boot snelheden tot over de 80km/u kan behalen. De combo is watergekoeld om optimale prestaties te kunnen leveren. Vaar met 25Volt+ over het water en laat je versteld staan van de ongekende accelaratie van de Traxxas Spartan SR Self-Righting SpeedBoat. 

WATERPROOF ELECTRONICS

De elektronica van de Traxxas Spartan is volledig waterdicht, niet spatwaterdicht maar 100% water bestending hierdoor hoef je na het varen slechts de boot goed droog te maken zodat je weer verder kunt voor de volgende run. 

ADJUSTABLE BATTERY CHAMBER

De accu bak van de Spartan SR is verstelbaar, hierdoor verander je de vaar eigenschappen binnen no-time. Elke positie zorgt voor een andere vaar-stijl probeer zelf uit welke voor jou het best werkt, de ene kaptein houd ervan om hard te gaan terwijl de andere ervan houd om lekker te stunten. 

HIGH-PERFORMANCE PROPELLOR

Na het lange brainstormen van Traxxas heeft de Spartan eindelijk zijn makeover gehad. Er is het een en ander veranderd zoals de schroef en flex-as. De schroef is verder door ontwikkeld waardoor het sterker is geworden, groter is geworden en zelfs zuiniger en krachtiger. Dankzij de extra toegevoegde kracht is ook de flex-as die op de motor zit versterkt. De Flex-as is zelfs 25% dikker geworden! 

Nog nodig: 2x 3S lipoaccu's en lader!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS SPARTAN SELFRIGHTING 36, GROEN

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: TRAXXAS SPARTAN SELFRIGHTING 36, GROEN

Prijs: 529,95

Model: TRX103076-4GRN

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: