Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer High Trail Edition Zwart TRX92086-4BLK

Traxxas

Prijs: 629,95
Model: TRX92086-4BLK
Accu:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer High Trail Edition Zwart

Traxxas brengt avontuur naar een nieuw level met de spectaculaire Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler. Gebaseerd op de originele Chevrolet K5 Blazer High Trail truck, kun je nu zelf het avontuur aangaan op RC-niveau. Uitstekende details en een prachtige nagemaakte body waan jij je de bestuurder van een echte Chevrolet. Ga het offroad avontuur aan en haal de gekste stunts uit en overwin de meest extreme terreinen met deze stoere terreinwagen.

Groter en  beter
De Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler is in alle opzichten een slagje beter dan voorgaande edities. Onder andere de extra inch bij de ophanging zorgt voor een betere wegligging dan ooit. Daarnaast beschikt het voertuig over grote 2,2” wielen en uitstekende Canyon Trail banden voor een uitstekende wegligging. De combinatie van wielen en banden zorgt er daarnaast voor dat je geweldige grip hebt, zelfs op gladde ondergronden. En ook bij het snel optrekken of het scheuren door de bochten.

Verlengde wielbasis
Deze truck van Traxxas beschikt over een verlengde wielbasis tot een lengte van 336 mm. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijker beklimmingen kunt aanvallen en dat je soepeler en stabieler kunt rijden over extreme ondergronden. Je merkt direct het verschil wanneer je met de Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler aan de slag gaat ten opzichte van andere RC-modellen voor offroad.

Clipless body mounting
Erg fijn aan de Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler is de clipless body mounting. Je hebt geen ingewikkeld gereedschap nodig om bij het chassis te komen. Hierdoor kun je in een fractie van een seconde de body verwijderen en weer terugplaatsen. Onderhoud is daardoor een fluitje van een cent en vergt nauwelijks tijd..

Krachtige schokdempers
Voor een offroad model dat gemaakt is voor de meest extreme omstandigheden zijn goede schokdempers onmisbaar. Daarom is de Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler uitgerust met verlengde 110 mm GTS schokdempers. Deze zorgen ervoor dat iedere impact direct wordt geabsorbeerd en afgevoerd, zodat ze geen invloed hebben op de rijprestaties van het voertuig. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het aanvallen van moeilijke terreinen en het bijsturen wanneer nodig.

Schitterende details
De Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer crawler blinkt niet alleen uit in prestaties, het is ook een lust voor het oog. Dat komt door de uitstekende details. Het frame rond de voorruit, de grill, de bumpers, regenwissers, deurhendels, alles is tot in perfectie nagemaakt door de ontwerpers van Traxxas. Zelfs de wielen zijn tot in detail zoals bij het origineel. Alleen al hiermee steel je de show!

Specificaties

  • Lengte: 525 mm
  • Voorkant: 270 mm
  • Achterkant: 270 mm
  • Wegligging: 99 mm
  • Gewicht: 3,30 kg (zonder batterij)
  • Hoogte: 285 mm
  • Wielbasis:312 mm
  • Schokdempers voorkant: 110 mm
  • Schokdempers achterkant: 110 mm
  • Wielen: 56 x 34 mm
  • Banden: 135 x 54 mm
  • Electronic Speed Control: XL-5 HV
  • Motor (elektrisch): 21T omgekeerde rotatie
  • Chassis: stalen frame met nylon composiet onderdelen
  • Remmen: elektronisch
  • Aandrijving: 4 WD
  • Servo: 2075X metal gear
  • Controller: TQi 2,4 GHz 4-kanaals
  • Receiver: 6533
  • Niveau: 1
  • Batterijcompartiment: 158,75 x 47 x 23/26 mm (l x b x h)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer High Trail Edition Zwart TRX92086-4BLK

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX-4 1972 Chevrolet Blazer High Trail Edition Zwart TRX92086-4BLK

Prijs: 629,95

Model: TRX92086-4BLK

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: