Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX-4M 1/18 Scale en Trail Crawler Ford Bronco 4WD Electrische Truck met TQ Rood TRX97074-1R

Traxxas

Prijs: 179,95
Model: TRX97074-1RED
Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

TRX-4M Logo

GROOT PLEZIER EN AVONTUUR IN EEN KLEINERE TRX-4

Introductie van TRX-4M, een nieuwe manier om al het plezier, avontuur en schaalrealisme van de TRX-4 te ervaren in een 1/18-platform. TRX-4M overbrugt de kloof tussen de kleine crawler-scene en 1/10 schaalkwaliteit en prestaties. Met olie gevulde schokbrekers, stalen framerails en een soepel lopende aandrijflijn geven hem echte buitencapaciteiten over rotsen en door gras en beekjes. De kleine draaicirkel en nauwkeurige gasbediening geven hem een fantastische wendbaarheid binnenshuis.

TRX-4M Land Rover Defender & Bronco

The Right Size for Fun

DE JUISTE MAAT VOOR PLEZIER
TRX-4M heeft de perfecte maat om in een rugzak te passen voor plezier onderweg. Het is klein, krachtig en wendbaar, dus vrijwel elke ruimte wordt een instant pad of crawlparcours. Of het nu een berg boeken binnenshuis is of een rotstuin in de achtertuin, de TRX-4M staat altijd klaar voor veel plezier en avontuur.

All-Terrain Versatility

VEELZIJDIGHEID OP ALLE TERREIN
De TRX-4M is uitgerust om zwaar offroad-terrein aan te kunnen met zachte banden met grip, een nauwkeurig ontworpen 4-links ophangingsgeometrie en soepele, met olie gevulde schokdempers. Hoge bodemvrijheid in het midden, grote oploophoeken en laag zwaartepunt geven de TRX-4M overal indrukwekkende capaciteiten.

45° Steering Angle

45° STUURHOEK
Een volledige stuurhoek van 45° geeft de TRX-4M een uitzonderlijk kleine draaicirkel en extreme wendbaarheid in kleine ruimtes waar elke centimeter telt. Een heavy-duty 2065T stuurservo levert krachtige stuurautoriteit, zelfs op dik tapijt.

Oil-Filled GTM Shocks

OLIEGEVULDE GTM™ SCHOKBREKERS
Met olie gevulde GTM-schokbrekers van de TRX-4M bieden een soepele demping om de wielen stevig op oneffen oppervlakken te houden. De toegevoegde controle zorgt er ook voor dat het lichaam niet rondstuitert op ruw terrein voor een meer realistische rijervaring.

Detailed ABS Body With Clipless Mounting

GEDETAILLEERDE ABS BODY MET CLIPLESS MONTAGE
De innovatieve cliploze body kan in slechts enkele seconden worden verwijderd en geïnstalleerd zonder dat er clips verloren gaan of frustrerende klittenbandlipjes. Stevige, zeer gedetailleerde ABS-behuizingen met een ingegoten kleur met een diep glanzende afwerking die niet afbladdert of afschraapt.

Waterproof Electronics

WATERDICHTE ELEKTRONICA
TRX-4M is de truck die gaat waar u heen wilt, zonder grenzen of beperkingen. Alleen de volledig waterdichte innovatie van Traxxas geeft je de vrijheid om door nat gras, plassen en beekjes te rijden die anderen dwingen om te keren.

Realistic Body Elements

Realistische bodyelementen
Er is veel zorg besteed aan het nabootsen van de bumpers op ware grootte, de wielkasten, het imperiaal en het reservewiel op een nauwkeurige schaal van 1/18. Zelfs de kleinste kenmerken, zoals zijspiegels, deurgrepen en ruitenwissers, zijn tot in de kleinste details gegoten voor een uitzonderlijk schaalrealisme.

Detailed 1.0" Wheels

Gedetailleerde 1.0" wielen
De replica 1.0"-wielen van de TRX-4M zijn authentieke schaalreplica's met gegoten wielmoeren en beadlock-details. De TRX-4M maakt gebruik van een standaard 7 mm zeskant, waardoor het verwisselen van wielen snel en eenvoudig is.

LED Lighting

LED verlichting
TRX-4M is standaard voorzien van LED-verlichting in de voorbumper. Voeg optionele Pro Scale LED-lampen toe en je TRX-4M komt tot leven met functionele remlichten, koplampen, achteruitrijlichten en zelfs noodknipperlichten (Pro Scale-lampen worden apart verkocht).

Included 2s LiPo Battery with iD

Meegeleverde 2s LiPo-batterij met iD®
De meegeleverde 2-cellige LiPo-batterij levert 7,4 volt krachtig vermogen en meer dan een uur looptijd met Traxxas iD®-veiligheid en eenvoud. De speciaal ontworpen iD-connector kan rechtstreeks op de ECM-2.5 worden aangesloten.

2-amp USB Fast Charger with iD®

2-Amp USB-snellader met iD®
De meegeleverde USB-A-oplader van 2 ampère zorgt voor snel en gemakkelijk opladen, bijna overal. Traxxas iD-technologie is de eenvoudigere en veiligere manier om LiPo-batterijen op te laden. Sluit gewoon de iD-batterij aan en de oplader doet de rest. Wanneer het LED-lampje groen wordt, is de batterij opgeladen.

Clipless Body Mounting System

Cliploos montagesysteem voor body
De innovatieve clipless body-montageoplossing van Traxxas houdt het gegoten lichaam stevig op zijn plaats, hoe ruw de actie ook wordt. Een snelle trek aan de verborgen clips maakt het lichaam binnen enkele seconden los, zonder lichaamsclips te verliezen, betrouwbare magneten of rommelige klittenband.

Molded Fender Flares

Gegoten Spatbordverbreders
Stevige wielkasten geven de TRX-4M een agressieve uitstraling en beschermen de carrosserie tegen krassen en beschadigingen.

High-Performance Tires

Hoogwaardige banden
Gelicentieerde BFGoodrich® Mud Terrain T/A® KM3-banden op de Bronco zijn nauwkeurig tot in het kleinste detail met een authentiek nokkenpatroon en verhoogde zijwandletters. De Canyon Trail™-banden van de Defender zijn geschaalde versies van standaard TRX-4-rubber met agressieve nokken voor dynamische tractie.

Triangulated Four-Link Suspension

Driehoekige ophanging met vier schakels
TRX-4M rijdt op een geavanceerde vierarmige ophanging met zware driehoekige stangen. Solide voor- en achterassen zorgen voor een uitstekende articulatie om over de zwaarste obstakels te klimmen.

Heavy-Duty Center Driveshafts

Zwaar uitgevoerde centrale aandrijfassen
De zwaar uitgevoerde centrale aandrijfassen van de TRX-4M kunnen vrij worden uitgeschoven om maximale veerweg mogelijk te maken. Soepel lopende homokineten zijn ontworpen voor langdurige, probleemloze prestaties.

Spool-Equipped Front & Rear Axles

Met spoel uitgeruste voor- en achterassen
De voor- en achterassen van de TRX-4M zijn vergrendeld met spoelen om non-stop klimkracht te leveren aan alle vier de wielen. Stevige, stalen homokinetische koppelingen (CV) zorgen voor een grotere stuurhoek op de voorwielen voor krappe bochten.

Oil-Filled GTM Shocks

Met olie gevulde GTM-schokbrekers
De met olie gevulde GTM-schokbrekers van de TRX-4M hebben dubbele O-ringafdichtingen op de as voor een perfecte afdichting en soepele prestaties. GTM-schokbrekers zijn speciaal afgestemd op de TRX-4M en strijken oneffenheden glad voor een realistische en gecontroleerde rit.

ECM-2.5 Electronic Control Module

ECM-2.5 elektronische regelmodule
ECM-2.5 beschikt over laagspanningsdetectie voor 2s LiPo-batterijen en EZ-Set®-programmering met één knop om rijmodi te selecteren. Kies de Sport-modus voor allround rijden of de Trail-modus voor soepel remmen op weerstand op steile afdalingen. Voor een soepele uitstraling terwijl u over technisch terrein kruipt, remt de crawlmodus volledig af zodra het gas wordt losgelaten en kunnen bestuurders doorrijden om achteruit te rijden zonder een tweede druk op de trekker.

Low-CG Battery Tray

Lage CG-batterijlade
De accubak van de TRX-4M ligt diep in het chassis om het gewicht zo laag mogelijk te houden. Een lager zwaartepunt verhoogt de stabiliteit en vermindert het risico op kantelen. Een brede rubberen band houdt de batterij veilig op zijn plaats en voorkomt dat het gewicht verschuift.

Optional Transmission Ratios

Optionele transmissieverhoudingen
Dankzij de modulaire montage van de TRX-4M kunt u verschillende transmissies verwisselen om de prestatiekenmerken van de truck te veranderen. Installeer de transmissie met laag bereik voor een soepel koppel bij lage snelheden of geef uw bovenkant een boost met de optie voor snelheidsoverbrenging (optionele overbrengingsverhoudingen worden apart verkocht).

Forward-Mounted Motor

Voorwaarts gemonteerde motor
De Titan®-motor wordt stevig op de transmissiemodule gemonteerd met een vast tandwiel dat nooit hoeft te worden afgesteld. De montagepositie van de motor verschuift de gewichtsvoorspanning naar voren voor een betere kruipdynamiek over obstakels.

TRX-4M Ford Bronco (#97074-1) Specifications TRX-4M Land Rover Defender (#97054-1) Specifications

Length: 10.3 inches (262mm) (Bronco)
11 inches (279mm) (Defender)
Front Track: 4.9 inches (124mm)
Rear Track: 4.9 inches (124mm)
Ground Clearance: 1.12 inches (29mm)
Weight (w/o battery): 1.03lbs (468g) (Bronco)
1.06lbs (483g) (Defender)
Height: 4.6 inches (117mm) (Bronco)
5.3 inches (135mm) (Defender)
Wheelbase: 6.10 inches (155mm)
Approach Angle: 54° (Bronco)
52° (Defender)
Breakover Angle: 45° (Bronco)
45° (Defender)
Departure Angle: 48° (Bronco)
41° (Defender)
Shock Length (front and rear): 2.0 inches (51mm)
Hex Size: 7mm

 

Wheels (front and rear): 1.0 x 0.49 inches (25.4 x 12.5mm)
Tires (front and rear): 2.2 x 1.0 inches (57 x 25.4mm)
Electronic Control Module: ECM-2.5
(Combo ESC, Receiver, Lighting Control*)
Motor (electric): Titan® 180 87T
Differential Type: Fully Locked; 2:1 Axle Ratio
Chassis Structure/Material: Steel Ladder Frame with Nylon Composite Crossmembers
Brake Type: Electronic “Hill Hold”
Drive System: Shaft-Driven 4WD
Steering: Axle-Mounted Servo
Radio System: TQ 2.4GHz 2-Channel Transmitter
Servo: #2065T Heavy-Duty Waterproof
Skill Level: 1
Battery Tray: 50.5mm L X 31mm W

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX-4M 1/18 Scale en Trail Crawler Ford Bronco 4WD Electrische Truck met TQ Rood TRX97074-1R

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX-4M 1/18 Scale en Trail Crawler Ford Bronco 4WD Electrische Truck met TQ Rood TRX97074-1R

Prijs: 179,95

Model: TRX97074-1RED

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: