Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX-4 Bronco Crawler Rood TRX82046-4R

Traxxas

Prijs: 599,95
Model: TRX82046-4
Accu:

Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

 

Ultimate Ground Clearance

De TRX-4 Scale en Trail Crawler is direct uit de doos uitgerust met Traxxas 'spelveranderende portal asset. De portale assen liften de vrachtwagen op zijn wielen voor een enorme center grondhoogte. Om dezelfde afstand te bereiken met rechte assen (en niet vastzitten), zouden uw banden meer dan een centimeter groter moeten zijn dan de banden van de TRX-4. Gemakkelijke rotsblokken overwinnen het TRX-4-chassis laat alle anderen achter.

 

Torque Twist Eliminated

De portale assen gebruiken versnellingsreductie direct op de wielen die de ongewenste torq twist dramaties verminderen. De totale as versnelling reductie is verdeeld over twee niet-portaalontwerpen. Het Titan 550-motorkoppel wordt vertaald in rechte, krachtige, vooruitwaartse beweging, in plaats van verspilde energie, die u kunt gebruiken op de rotsen.

Improved Geometry

De portal asgeometrie verhoogt de assen steunen en de centrale aandrijfas, waardoor de kritische aandrijfas en de vering link hoek aanzienlijk worden verminderd. Dit betekent minder druk op de aandrijfassen, en de hogere veringskoppelingen zorgen voor grotere vrijheid met minder schrapen en slepen over de rotsen. De stuurhendel en de stang zijn ook verhoog voor minder schade.

 

Rigid Steel Frame

Een stevig gevormde-stalen ladderframe met gegoten dwarsdoorsneden geeft een extreem stijve ruggengraat waardoor de ophanging het werk waarvoor het ontworpen was om te doen. Je voelt het verschil op paden waar de eliminatie van chassis flex zorgt voor precieze wielplacering bij het navigeren op technisch terrein.

 

 

Remote Locking Differentials

Traxxas geeft u de veelzijdigheid om de voor- en achter differentiëlen te vergrendelen en te ontgrendelen, direct op uw zender om aan te passen op uw rijbehoeften. Laat de differentiëlen ontgrendeld voor ontspannen rijden op het spoor met gladde, strakke draaien en betere hantering bij hoge snelheden. Wanneer het spoor technisch wordt, sluit de voor- en achter differentiëlen, of alleen de voorkant, voor superieure grip op extreem terrein. Het gepatenteerde ontwerp is bewezen robuust en geschikt in de Traxxas Summit. Nieuwe sleeved microkabels regelen de differentiëlen actie, zonder de grote veer uitslag te beperken.

45° Steering Angle 

Traditionele crawlers offeren draaicirkel voor tractie. De via de afstandsbediening gestuurde differentiëlen van de TRX-4 ontkoppelen om optimaal gebruik te maken van de superieure 45 graden stuurhoek. Zodra u het obstakel hebt omzeild, kunt u de differentiëlen opnieuw inschakelen voor ultieme tractie.

 

Hi/Low Range Transmission

Als het moeilijk wordt, gebruik je zender om in een lage versnelling te komen voor een ongelofelijk vierwielaandrijving. Schakel omhoog voor het onveilig maken van de track. Het soepele ophangingsontwerp absorbeert ruw terrein met gemak en levert een uitstekende uitstraling. Ongeëvenaarde veelzijdigheid maakt de TRX-4 Scale en Trail Crawler aanpasbaar aan zowat elke situatie of rijstijl.

 

Metal Gear Digital Servo 

Een nieuwe full-metalen tandwiel digitale servo geeft u de duurzaamheid en stuurautoriteit waardoor u zelfverzekerd en betrouwbaar moeilijke situaties kunt uitvoeren.

 

 

 

Waterproof

Traxxas was de eerste die u jarenlang volledig waterdichte rc-voertuigen heeft gebracht met hun innovatieve ontwerpen. De TRX-4 Scale en Trail Crawler is volledig waterdicht zodat je echt wilt spelen, niet 'splash resistant'. Dat is een groot verschil. De gepatenteerde innovatie van Traxxas geeft u de vrijheid om kreken, sneeuw en modder aan te pakken, zonder dat u zich zorgen maakt over water in uw elektronica.

 

Scale Detail 

De TRX-4 Trail en Scale wordt getoond met de legendarische Land Rover Defender-body, compleet met spannende schaaldetails voor een authentieke 4-wielervaring. Hij heeft een functioneel reservewiel en band, een off-road krik en extra brandstofbakken meegeleverd. Bewaar uw trail gear in de bijgeleverde dakmand. Hij heeft zelfs een snorkel om de waterdichte TRX-4 door de kreken te sturen. De robuuste bumpers zorgen voor ruimte en bescherming en zijn uitgerust met herstel D-ringen. De voorbumper is ontworpen om compatibel te zijn met veel populaire off-road accessoires.

Inner Fenders

De schaal details stopten niet bij de body. We hebben onderaan gedetailleerde binnenfenders geïnstalleerd die integreren met de schaalverdeling van de vloerpannen en schokbreker toren, waardoor rotsen, modder en takjes uit het chassis worden gehouden. De binnenfenders zijn ook uitgerust met zakken om een optionele LED-rotslichtkit (afzonderlijk verkrijgbaar) te installeren om de nachtroute op te lichten, waar het nodig is om licht te werpen. De rotslichten maken een "platte band" aan het pad een briesje! ;-) Geïntegreerde rotssliders helpen de body tegen schade te beschermen.

Cruise control 

Het Traxxas TQi radiosysteem is uitgerust met cruise control voor lange afstand trektochten. Stel je snelheid in met behulp van de zender en gebruik dan de multifunctionele knop om deze sneller of langzamer af te stemmen op het tempo van uw caravan van ontdekkingsreizigers. Cruise control maakt het makkelijk en comfortabel voor de TRX-4 Scale and Trail Crawler om je metgezel te zijn voor uren rijplezier en exploratie.

3S Power System

De nieuwe XL-5 HV elektronische snelheidsbesturing zorgt voor 3S LiPo-capaciteit voor sterker en efficiënter rennen. Nieuwe snelheidsregelingsprofielen zijn toegevoegd voor een soepele en nauwkeurige controle. Een nieuw Trail profiel zorgt voor een vlot rijden voor de meeste van je avonturen, terwijl een nieuw Crawlprofiel de heupgreep introduceert en direct achteruit draait voor extreem technische tracks. Ofwel zal u helpen om obstakels met gemak te navigeren, vanaf het begin. Langdurige tijden, tot 2 uur, zijn mogelijk met een Traxxas 3S 5000mAh iD LiPo accu!

Canyon Trail 1.9 Banden 

De 1.9 Canyon Trail banden en afgestemd schuim inserts zijn superzacht en grippy om superieure grip op rotsachtige oppervlakken te leveren met overtuigend schaalrealisme. De 12mm steel hex drive maakt het TRX-4 chassis compatibel met populaire 1,9-wiel- en bandcombinaties.

 

Traxxas Tough

Laat de gereedschappen in de tas! Het Traxxas TRX-4 chassis is gebouwd om de moeilijkheden van afgelegen locaties en dagelijkse rijplezier aan te pakken. De basis begint met een paar 1,5 mm dikke stalen frame rails. Staalverbindingen met grote diameter en zware, extra brede staafpunten houden de vering stevig gemonteerd. Geharde Stalen CV-stijl half-assige gewrichten zijn ultra betrouwbaar, terwijl de brushless-ready stalen portaal as en overbrengingen versnellingen soepel en stil zijn. De composietmaterialen van Traxxas zijn al drie decennia verfijnd voor ultieme kracht en duurzaamheid.

Aluminium GTS Shocks 

Compleet nieuwe olie gevulde GTS-schokbrekers werden uitsluitend gecreëerd voor het TRX-4 chassis. Deze zilver-geanodiseerde aluminium-eenheden leveren zijdezachte dempende prestaties en voorzien van schroefdraad voor een eenvoudige aanpassing van de rijhoogte. Het overtuigende schaalrealisme ziet er goed uit en ze presteren nog beter met een O-ring cap seal en dubbele X-ring as-afdichtingen.

 

Extreme Capability

Steile aanpakhoeken voor en achter laten de TRX-4 Scale and Trail Crawler de grote hindernissen aan de hoofdkant aanpakken. Het frontmotor ontwerp voorziet in gewicht voor het superieure klimvermogen in vergelijking met andere ontwerpen.

 

 

Extra features 

Verzegelde kogellagers

Hex hardware gebruikt compleet

Reviews (1)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Review over Traxxas Traxxas TRX-4 Bronco Crawler Rood TRX82046-4R
Gemiddelde beoordeling: 5.0/5.0 sterren  

Geschreven door Jürgen Braekevelt Datum: 21 juli 2017

het model ziet er goed uit, maar belangrijker, werkt ook goed, technisch zeer mooi afgewerkt, hoge en lage versnelling, diff locks, en wat ik dacht een gimmick te zijn: cruise control (heb dit al meer gebruikt dan ik dacht te doen). heb het meegeleverde (gratis!) basis led setje geplaatst en dit doet hopen dat traxxas een volledige lichtset zal uitbrengen... ook een dank je voor de winkel. bij het afhalen zijn mijn weinige vragen zeer goed beantwoord en ik ben blij met het advies dat 2S lipo batterijen zeker voldoende zouden zijn. Dit is geen truck die het moet hebben van de hoge snelheid die 3S zou geven (maar kan altijd, wat een pluspunt is). Bij terreintijden moet je rekening houden met het hogere zwaartepunt dat de mooie body met roll-cage geeft, maar ik zie dit als een uitdaging en geen nadeel :-)

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX-4 Bronco Crawler Rood TRX82046-4R

Prijs: 599,95

Model: TRX82046-4

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: