Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX3355R VXL-3S Electronische snelheidsregeling Waterproof

Traxxas

Prijs: 219,00 179,95
Model: TRX3355R

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

De Velineon® VXL-3s vooruit / achteruit elektronische snelheidsregeling vereenvoudigt borstelloze technologie met gemakkelijke, ingebouwde profielen. Hij wordt ingesteld, en werkt, met programma's net als de familie van de SER Traxxas XL-5 ™ dus er zijn geen lastige nieuwe procedures te leren. Traxxas 'exclusieve, gepatenteerde Training Mode ™ is ook opgenomen om vol gas te beperken tot 50% voor jonge of onervaren chauffeurs. Voor de meest geavanceerde gebruikers, wordt de VXL-3s uitgerust met twee-traps lage spanning detectie om LiPo batterij gebruik mogelijk te maken, met inbegrip van krachtige 11,1 volt 3S packs!

Reviews (1)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Review over Traxxas Traxxas TRX3355R VXL-3S Electronische snelheidsregeling Waterproof
Gemiddelde beoordeling: 4.0/5.0 sterren  

Geschreven door Jorrit Vermoesen Datum: 18 juni 2019

Dit is echt een super goeie VXL snelheidsregelaaar, ik ben echt blij dat ik deze gekocht heb. Ik gebruik deze in een Traxxas rustler 4X4 VXL. Ik raad deze iedereen aan.

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX3355R VXL-3S Electronische snelheidsregeling Waterproof

Prijs: 219,00 179,95

Model: TRX3355R

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: