Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX6551X Telemetry GPS module 2.0, TQi radio system

Traxxas TRX6551X Telemetry GPS module 2.0, TQi radio system

Traxxas

Prijs: 94,95
Model: TRX6551X

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

 

Upgrade Uw Traxxas Model met de
TQi Telemetry GPS Speed Module 2.0!

TQi GPS Module 2.0 (#6550X) Installed on a Slash 4X4 Ultimate (#68077-4)

Vereist het TQi-radiosysteem met draadloze module (# 6511), TSM-ontvanger (# 6533), Apple-apparaat met iOS 4.3 of hoger, of Android-apparaat met Android 4.4 en hoger, en de Traxxas Link-app (nieuwste versie gratis beschikbaar op Google Play en de App Store)

Realtime snelheidTQi GPS Speed Telemetry Module 2.0 (#6551X) Three-Quarter View
Standaard telemetriesensoren gebruiken de overbrengingsverhouding van het voertuig en de bandenmaat om de snelheid te berekenen op basis van RPM. Dit systeem werkt goed voor harde oppervlakken, maar wielspin op losse oppervlakken veroorzaakt onnauwkeurige snelheidsmetingen. De Telemetry Expander 2.0 met de geïnstalleerde GPS-module 2.0 biedt de meest nauwkeurige snelheidsgegevens die mogelijk zijn. De Traxxas GPS Module 2.0 maakt gebruik van zowel GPS als GLONASS wereldwijde positionering om nauwkeurige, real-time snelheidsinformatie te leveren via de Traxxas Link-app op uw TQi-radiosysteem met Traxxas Link Wireless Module.

TQi Expander 2.0 (#6550X) with GPS Speed Telemetry Module 2.0 (#6551X) Installed (Three-Quarter View)De GPS-module 2.0 kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de waterdichte Telemetry Expander Module 2.0 (# 6550X, wordt apart verkocht). De Traxxas Link-app herkent de sensor automatisch zonder verdere programmering of setup! Zodra de GPS-module is geïnstalleerd, keert de snelheidsmeter terug naar de GPS-snelheid in plaats van de MPH te schatten op basis van de overbrengingsverhouding en het motortoerental. Niets hoeft te worden gereset; selecteer gewoon de gewenste meter en begin nauwkeurige snelheidsgegevens te ontvangen via de Traxxas Link-app.

 

Belangrijk

De nieuwe GPS-module 2.0 (# 6551X) en Telemetrisch Expander 2.0 (# 6550X) vervangen de oorspronkelijke Telemetry Expander (# 6550) en GPS-module (# 6551). De originelen zijn niet compatibel met de nieuwe 2.0-versies.

TRAXXAS TELEMETRY GPS MODULE 2.0 (#6551X) FEATURES
 
  • Gebruikt GPS en GLONASS global positioning voor accurate, real-time snelheid
  • Snelheid weergave wordt niet beïnvloe door gear ratio of banden maat
  • Eenvoudige plug-and-play installatie; geen programmering nodig
  • Waterproof wanneer geïnstalleerdd
  • Automatisch gedetecteerd en configureerd door de Traxxas Link App

Traxxas Link App - Customizable Dashboard (60+mph, Electric)

Add the optional Transmitter Phone Mount - Get it Here!

Eenvoudig te Connecten

Traxxas-modellen uitgerust met het TQi-radiosysteem
De Telemetry Expander 2.0 maakt rechtstreeks verbinding met de TQi-ontvanger met behulp van de bijgeleverde # 6525 communicatieverbindingskabel.

X-Maxx, E-Revo en onbeperkte Desert Racer

Installeer de Telemetry Expander 2.0 en GPS-module voor nog nauwkeurigere snelheidsmetingen in vergelijking met de ingebouwde snelheidsuitvoer van de elektronische snelheidscontroles van de VXL 6S en VXL 8S. Voeg daarnaast de mogelijkheid toe om extra sensoren te installeren voor het bewaken van parameters zoals motortemperatuur. De Telemetry Expander maakt rechtstreeks verbinding met de elektronische snelheidsregeling VXL-6S of VXL-8S met behulp van de nieuwe Traxxas Data Link-kabel # 6566 (los verkrijgbaar). Het gebruik van de # 6566-kabel is een plug-and-play-oplossing die de noodzaak om de waterdichte ontvangerdoos te openen eenvoudig wegneemt om extra kabels toe te voegen.

Voertuigen uitgerust met de # 6590 hoogspanningsversterker

De # 6590 hoogspanningsvoeding wordt gebruikt voor verlichtingstoebehoren zoals de # 8485 offroad-verlichtingsset voor de Unlimited Desert Racer. De # 6550X telemetrie-expander kan eenvoudig rechtstreeks worden aangesloten op de # 6590 hoogspanningsversterker met behulp van de nieuwe # 6565 datalinkkabel (apart verkrijgbaar). Dit biedt een snelle en eenvoudige plug-and-play-verbinding zonder de waterdichte ontvangerbox te hoeven openen om extra kabels toe te voegen.

Traxxas TQi Telemetry Options

TQi Telemetry Expander 2.0 (#6550X) with GPS Speed Telemetry Module 2.0 (#6551X) Installed (Three-Quarter View)

TRAXXAS TELEMETRY OPTIONS
Part#  Description  
6550X Telemetry Expander 2.0  
6551X Telemetry GPS Module 2.0  
6526 Temperature Sensor, Auto-Detectable  
6527 Voltage Sensor, Auto-Detectable

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX6551X Telemetry GPS module 2.0, TQi radio system

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX6551X Telemetry GPS module 2.0, TQi radio system

Prijs: 94,95

Model: TRX6551X

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: