Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX6550X Telemetry Expander 2.0 TQI afstandsbedieningssysteem

Traxxas TRX6550X Telemetry Expander 2.0 TQI afstandsbedieningssysteem

Traxxas

Prijs: €44,95
Model: TRX6550X

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 18.00.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Upgrade Uw Traxxas Model met de
TQi Telemetry Expander 2.0!

TQi Telemetry Expander 2.0 (#6550X) Contents (Three-Quarter View)

Vereist het TQi-radiosysteem met draadloze module (# 6511), TSM-ontvanger (# 6533), Apple-apparaat met iOS 4.3 of hoger, of Android-apparaat met Android 4.4 en hoger, en de Traxxas Link-app (nieuwste versie gratis beschikbaar op Google Play en de App Store)

TQi Expander 2.0 (#6550X) Installed on Spartan (#57076-4)

Telemetrie van Traxxas verandert het spel doordat u tijdens het rijden real-time gegevens van uw voertuig kunt TQi Telemetry Expander 2.0 (#6550X) Inputs (Three-Quarter View)volgen en registreren. Voeg de GPS-module toe aan de waterafgesloten Telemetrisch Expander en volg de actuele snelheid van uw voertuig in realtime! De Telemetrisch Expander accepteert tot zes auto-detecteerbare sensoren naast de drie standaard Traxxas-sensoren. Er zijn momenteel drie zelf detecteerbare sensoren om uit te kiezen: voltage, temperatuur en GPS. De Traxxas Link-toepassing herkent automatisch sensoren, dus het instellen duurt slechts enkele ogenblikken! Met geavanceerde communicatiebustechnologie kunt u de telemetrietrekker verbinden met uw TSM-ontvanger of uw hoogspanningsversterker, of rechtstreeks met de elektronische snelheidsregelaars VXL-6s en VXL-8s met optionele datakabels. Installeer de Telemetry Expander, kies uw sensoren en bereid u voor op een geheel nieuwe RC-rijervaring!

 

Belangrijk

De nieuwe GPS-module 2.0 (# 6551X) en Telemetrisch Expander 2.0 (# 6550X) vervangen de oorspronkelijke Telemetry Expander (# 6550) en GPS-module (# 6551). De originelen zijn niet compatibel met de nieuwe 2.0-versies.

TRAXXAS TELEMETRY EXPANDER (#6550) FEATURES
 
  • Inclusief receiver data kabel (optionele data kabels beschikbaar)
  • Installeerd snel en eenvoudig; geen onderdelen te vervangen of te wisselen
  • Waterproof bescherme behuizing houdt de expander veilig tegen de elementen
  • Zes beschikbare poorten voor verbinden auto-detectable plug and play sensors
  • Gereed om te accepteren van plug-in GPS Speed Module (part #6551X, separaat verkocht)
  •  

Traxxas Link App - Customizable Dashboard (60+mph, Electric)

Add the optional Transmitter Phone Mount - Get it Here!

Eenvoudig te Connecten

Traxxas-modellen uitgerust met het TQi-radiosysteem
De Telemetry Expander 2.0 maakt rechtstreeks verbinding met de TQi-ontvanger met behulp van de bijgeleverde # 6525 communicatieverbindingskabel.

X-Maxx, E-Revo en onbeperkte Desert Racer

Installeer de Telemetry Expander 2.0 en GPS-module voor nog nauwkeurigere snelheidsmetingen in vergelijking met de ingebouwde snelheidsuitvoer van de elektronische snelheidscontroles van de VXL 6S en VXL 8S. Voeg daarnaast de mogelijkheid toe om extra sensoren te installeren voor het bewaken van parameters zoals motortemperatuur. De Telemetry Expander maakt rechtstreeks verbinding met de elektronische snelheidsregeling VXL-6S of VXL-8S met behulp van de nieuwe Traxxas Data Link-kabel # 6566 (los verkrijgbaar). Het gebruik van de # 6566-kabel is een plug-and-play-oplossing die de noodzaak om de waterdichte ontvangerdoos te openen eenvoudig wegneemt om extra kabels toe te voegen.

Voertuigen uitgerust met de # 6590 hoogspanningsversterker

De # 6590 hoogspanningsvoeding wordt gebruikt voor verlichtingstoebehoren zoals de # 8485 offroad-verlichtingsset voor de Unlimited Desert Racer. De # 6550X telemetrie-expander kan eenvoudig rechtstreeks worden aangesloten op de # 6590 hoogspanningsversterker met behulp van de nieuwe # 6565 datalinkkabel (apart verkrijgbaar). Dit biedt een snelle en eenvoudige plug-and-play-verbinding zonder de waterdichte ontvangerbox te hoeven openen om extra kabels toe te voegen.

Traxxas TQi Telemetry Options

TELEMETRY EXPANDER MOUNTING KITS
Part#  Models  
6554 Rustler, Bandit, Slash 2WD  
6555 Slash 4X4, Stampede 4X4, 1/10 Rally, Jato  
6556 XO-1, Summit*, Revo 3.3, Slayer Pro 4X4  
6557 Stampede 2WD  
6559 Spartan, M41  
6561 TRX-4  
  *Requires part #5632
 

 

TRAXXAS TELEMETRY OPTIONS
Part#  Description  
6550X Telemetry Expander 2.0  
6551X Telemetry GPS Module 2.0  
6526 Temperature Sensor, Auto-Detectable  
6527 Voltage Sensor, Auto-Detectable

Reviews (0)

Reviews over Traxxas Traxxas TRX6550X Telemetry Expander 2.0 TQI afstandsbedieningssysteem

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX6550X Telemetry Expander 2.0 TQI afstandsbedieningssysteem

Prijs: €44,95

Model: TRX6550X

Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.